meltem sende hosgeldin tekrar nasilsin evet yoktun kac gündür : )
adsizpsd sende aramiza hosgeldin : )
sorularimi yönelteyim sana iznin olursa : ))
memleket neresi senin ve enistenin?
calisiyormusunuz?
dügün ne zaman düsünüyorsun? tabi henüz söz bile olmadi ama belki planlarin vardir : )
simdilik bunlar geldi aklima...
hakkinda hayirlisi olsun canim...
Allah hayirli mutlu mesut bir gelecek nasip eylesin insaAllah a.s.
slm kızlar ezberbozan senin için çok sevindim ya müthiş bi haber. ne giyeceğine konusuna gelince biraz şık giyin derim çünkü bütün gün seni inceleyecekler o yüzden güzel görünmen lazım...Adsızpsd seninde ne güzel bayramdan sonra gelecekler ben daha seneye bayramdan sonrasını bekleyeceğim planlarımız öyle çünkü ayy ya daha çok var bana yaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
adsiz anladim ankara istanbul diyarbakir memleketimin her yeri cok güzel yahu...
ama bir ben endiseleniyorum gebze hakkinda kötü seyler söyledikleri icin : )))
Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için elbette sizi tüm gelişmelerden haberdar edicem canım arkadaşlarım yaa hepinize maaşallahhÇok seviyorum sizleri gerçekten ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum kızlar. İnşaallah tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize yaa:teselli: evet kızlar haklısınız hem şık olmam lazım hem de abartmamam lazım inşallah başarılı olurum :1no2: Klasik giyinmeyi düşünüyorum bakalım. Resimleri paylaşırım kızlar sizlerle
bizimlide 2011 de düğün nişan hepsi olur diyo bakcaz demeyle olmuyo öle ay boğasım var bu çocuğu kızlar ya
evlilik konusunda değilde diğer konularda bakcaz, bakarız, belli değil, galiba dan bıktım bendeklava: ohaoldumsmile
diğer konuları salla
en önemlisi evlilikmafoldumben
ama seninki evlilik konusunda aceleci sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?