2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

meltem sende hosgeldin tekrar nasilsin evet yoktun kac gündür : )
adsizpsd sende aramiza hosgeldin : )
sorularimi yönelteyim sana iznin olursa : ))
memleket neresi senin ve enistenin?
calisiyormusunuz?
dügün ne zaman düsünüyorsun? tabi henüz söz bile olmadi ama belki planlarin vardir : )
simdilik bunlar geldi aklima...
hakkinda hayirlisi olsun canim...
Allah hayirli mutlu mesut bir gelecek nasip eylesin insaAllah a.s.

Benimde dün annem ögrendi sonunda zemuszemus

Seneye yani 2011´de söz yapmayi düsünüyoruz...sözden 1 ay sonrada nisan :teytey:
ALLAH nasip ederse 2012de´de evleniyoruz...bi gelse o günler 4 senedir o günlerin hayaliyle yasiyoruz

Selam kızlar :) Yeni gelenler hoşgeldiniz tek tek :) Size müjdem var kızlarrrr öyle çok sevinçliyim ki ve heyecanlıyım :kedi: Geçen gün benimkinin ailesi beni yemeğe çağırdı bende kardeşimle berabaer gittim evlerine. Daha sonra annesi bana ne dese beğenirsiniz :3: Kızım ben diyorum ki eğer siz de müsait olursanız bayramdan sonra size gelelim anneler bi tanışmış olsun artık dedi. Ben de tabi buyrun gelin annemlere söyleyeyim dedim. Evde anneme anlattım o da babama söylemiş babam daha erken gelip gitmeler şimdi olmaz falan demiş ama sonra buyursun gelsin madem demiş opuyorumnanaktan Ben de benimkine söledim o da annesine :)) Bayramdan sonra müstakbek kayınvalideciğim bize geliyorrr akannehir Ayyy beni şimdiden heyecan bastı yüzüm sivilce doldu yaaakannehir Napıcam kızlar ne giysem acaba ? Ne ikram etsek ? Annesi kızkardeşi bide teyzesi gelicekmiş. Bizde de annem teyzem halam falan olucak işte , ayyyyy bayılazaaammmakannehir

selcan aramiza hosgeldin : ) hayirlisi olsun hakkinda insaAllah : )
Rabbim hayirli bri evlilik nasip eylesin insaAllah a.s.

Ezberbozan ayyy cok güzel bir haber bu yaa
heyecanini cok iyi anliyorum : ))
senin adina cok sevindim...
ne giysem konusuna gelince bence rahat edebilecegin bir seyler giy
yani oturup kalkmanda seni ugrastirmayack biseyler : )
ikram konusuna gelince yemegemi gelecekler acaba
yoksa sadece 'cay'ami gelecekler ?
kadin kadina olacaksiniz demek bu cok iyi bence
önce bi hanimlar kaynassin tabi : )
cok sevindim canim hayirli olsun...

bu arada bugün yüzügmü taktim bende : ))
ama sabah parmaklarim biraz siskin oldugu icin heralde suan briaz sIkIyor
insaAllah devamli böyle kalmaz : (

hayirli günler dilerim hanimlar a.s.

meltem sende hosgeldin tekrar nasilsin evet yoktun kac gündür : )
adsizpsd sende aramiza hosgeldin : )
sorularimi yönelteyim sana iznin olursa : ))
memleket neresi senin ve enistenin?
calisiyormusunuz?
dügün ne zaman düsünüyorsun? tabi henüz söz bile olmadi ama belki planlarin vardir : )
simdilik bunlar geldi aklima...
hakkinda hayirlisi olsun canim...
Allah hayirli mutlu mesut bir gelecek nasip eylesin insaAllah a.s.

Teşekkürler Hoşbuldum zemuszemus
memnuniyetle cevaplayayım canım
benim ailem samsunlu ama doğma büyüme istanbuldayım onun aileside d.bakırlı oda genç yaştan itibaren okuyacam diye başka şehirlerde şimdi de görevi nedeniyle ankarada yani olaylar istanbul ankara d.bakır arasında gelişecek
üniversite daha yeni bitti bi yerden haber bekliyorum olacak gibi kaydirigubbakcemile2
bayramdan sonra istemeye gelecekler inşallah bi aksilik olmassa düğünüde fazla uzatmak istemiyoruz kaydirigubbakcemile5
iyi dileklerin için çok sağol tüm sevenlere inşallah hihoyyyt

slm kızlar ezberbozan senin için çok sevindim ya müthiş bi haber. ne giyeceğine konusuna gelince biraz şık giyin derim çünkü bütün gün seni inceleyecekler o yüzden güzel görünmen lazım...Adsızpsd seninde ne güzel bayramdan sonra gelecekler ben daha seneye bayramdan sonrasını bekleyeceğim planlarımız öyle çünkü ayy ya daha çok var bana yaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

bende buradayim..2 senelik bi iliskim var ailem ve onun ailesi basindan beri biliyo isleri yoluna girse birakin sozu direk evlencem 2011de kaydirigubbakcemile4

adsiz anladim ankara istanbul diyarbakir memleketimin her yeri cok güzel yahu...
ama bir ben endiseleniyorum gebze hakkinda kötü seyler söyledikleri icin : )))

ezberbozan tabi ki sIk olmalisin ama fazla abartiyada kacmasin arayi bul yani : )
simdiden kolay gelsin gelismelerden haberder edersin bizleri degilmi : )

meltem sorma yahu biz daha coook bekleriz : )
ama napalim benim icin zaten erken olmasi imkansiz maddi durumlar yüzünden...
( bu arada is yerindeyim suan ve moralim cok bozuk )

lillos sende aramiza hosgeldin : )
sen yasadin desene : )
ama olsun yinede en azindan söz yada nisan faslini kacirmayin derim ben...
sonucta hayatinda bir defalik yasayacaksin bunlari : )

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için elbette sizi tüm gelişmelerden haberdar edicem canım arkadaşlarım yaa hepinize maaşallahh:nazar: Çok seviyorum sizleri gerçekten ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum kızlar. İnşaallah tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize yaa:teselli: evet kızlar haklısınız hem şık olmam lazım hem de abartmamam lazım inşallah başarılı olurum :1no2: Klasik giyinmeyi düşünüyorum bakalım. Resimleri paylaşırım kızlar sizlerle :utangac:

slm kızlar ezberbozan senin için çok sevindim ya müthiş bi haber. ne giyeceğine konusuna gelince biraz şık giyin derim çünkü bütün gün seni inceleyecekler o yüzden güzel görünmen lazım...Adsızpsd seninde ne güzel bayramdan sonra gelecekler ben daha seneye bayramdan sonrasını bekleyeceğim planlarımız öyle çünkü ayy ya daha çok var bana yaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

öyle diyosun ama bundada bi hayır vardır demek lazım canım benim boshayallersmile sayılı gün çabuk geçer ve bu yolda çekilen çile kutsaldır diyerek içini rahatlatmayı temenni ediyorum :):)

adsiz anladim ankara istanbul diyarbakir memleketimin her yeri cok güzel yahu...
ama bir ben endiseleniyorum gebze hakkinda kötü seyler söyledikleri icin : )))

sen gebze için endişeleniyorsan ben napayım eyvahedigeldismile :D herkes ayrı tepki veriyor d.bakır diyince ama napayım kalp memleketine göre seçemiyo ki yerimseniben

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için elbette sizi tüm gelişmelerden haberdar edicem canım arkadaşlarım yaa hepinize maaşallahh:nazar: Çok seviyorum sizleri gerçekten ve hepinize ayrı ayrı dua ediyorum kızlar. İnşaallah tez zamanda kavuşuruz sevdiklerimize yaa:teselli: evet kızlar haklısınız hem şık olmam lazım hem de abartmamam lazım inşallah başarılı olurum :1no2: Klasik giyinmeyi düşünüyorum bakalım. Resimleri paylaşırım kızlar sizlerle :utangac:

inşallah kazasız belasız atlatırsın deneyimlerini merakla bekliyorum :1:

slm kızlar hepimiz zamanın çabuk geçmesini ısrarla bekliyoruz bakalım zaman neler gösterecek bize çeyiz hazırlıkları, sözler, nişanlar, ev alışverişleri, gelinlikler, kıyafetler,tatil planları, iki tarafın birbirlerine olan duyguları.... ayyy önümüzde koskoca tatlı dertler var aslında bakalım ne olacak inşallah saydıklarımın hepsini sorunsuz halledelim. Genellikle çıkan sorunlar iki tarafın birbirlerine tepkileri inşallah hepimiz güzel bir şekilde atlatırız...aslında korkmuyoda değilim yaa ilk kim başlarsa bize bütün herşeyi anlatsın bizde ona göre ders alalım yaaa kafamçokkarıştı

merhaba kizlar nasilsiniz ?

mesajlarinizi okuyamadim henüz is yerindeyim eve gidicem birazdan

ama bende az önce haber aldim

benim ki annesiyle konusmus daha detayli anlatamadi ama

coook heyecanliyim kizlar ya : )))

aksama ugrayip detaylica anlatirim

hayirli cumalar herkese dualarinizdan eksik etmeyin

a.s.

bizimlide 2011 de düğün nişan hepsi olur diyo bakcaz demeyle olmuyo öle ay boğasım var bu çocuğu kızlar ya

diğer konuları salla
en önemlisi evlilikmafoldumben
ama seninki evlilik konusunda aceleci sanırım

Evet canım o ailenin en büyük çocuğu olduğu için ailesi acele ediyo onunda işine geliyo yani kaydirigubbakcemile3 bende en büyüğüm ama babamın benim üzerimde hayalleri vardı o yüzden hiç düşünmüyordu böyle konuları ama hayal kırıklığına uğramak zorunda kaldı ne yazıkki :p

Back