2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Yani pastane sözü diye kendi aralarında takan gençlere diolar. Kendi aralarında yüzük takanları pek sevmezler ya dalga geçmek için böyle bir tabir kullanırlar :))

hmmm ay ben bilmiyordum ya : ) gurbette yetismenin dezavantajlari bunlar sanirim : )

bizde kendi aramizda taktik diyelim cok alel acele olan biseydi...

o cok istedi cünkü vaktimiz kisitliydi : )

yüzükleriniz nasil peki : ))

bizim ki gümüs ve kalinca ama ben kolyeye taktim suan parmagima kücük geliyor ...

cok utanmistim zaten söyleyemedim onada olmadi diye : ))))

burda bir kuyumcuya gidip büyütmeyi düsünyüroum ama kaca maal olur bilmioyrum...

benimde gümüş bu beyaz altın olsun istedi kimse anlamaz dedi istemedim annemlerin yanında takamıyorum zaten onun dışında takıyorum hep bide tek taşım var beyaz ve sarı altın örgülü ikisini takıyorum

Yüzüğünü genişletebilirsin canım benimki kuyumcu sordum ona çok maliyetli değil yani türkiyede en fazla 5 lira gibi bişey :)) Bence yüzüğünü tak canım çocuk heveslenmiş almış o kadar yazık ama :)) Git büyüttür parmağına göre ve hemen tak sonra :)) Benim yüzüğüm tamtur 3 sıralı :)) bir de tektaş almış yaban gülüm :)) Ayyy kıyamamm :)) ama ben bizimkilerin yanında takamıyorum. Onlardan habersiz takmak ayıp olur şimdi üzülürler. Artık sözden sonra takarım :))

maalesef..

Amin , sağol mutluluklar herkese...

ezberbozan evet cok iyi hatirliyorum 'yüzükleri alicamda veremezsem cok üzülürüm' demisti...
oda devamli takiyormus bitanem benim : )

5 lira öylemi keske trde büyütseydim...
burda sanirim daha pahalidir ama bi sormam lazim...
takmak istiyorum bende ama yüzük takma aliskanligimda yok aslinda : )

bundan sonra alismam lazim...

ve bende gercekten dikkat cekmeyecek bir yüzük... o yüzden rahatim sanirim : )
evde de takarim ama o i$e gittigim zaman mutlaka takmami istiyor : )

meltem sanda hayirli aksamlar ...

hepinize cevaplarinizdan dolayi cok tesekkür ederim : )

Rabbim cümlemize hayirli evlilikler nasip eylesin... evlilige giden yoldada hep güzelliklerle karsilastirsin insaAllah...

Ammmiinn canımm amiin inşaallah . Bu mübarek günde Yaradan hepinmize hayırlı evlilikler nasip etsin. Sevdiklerimizle beraber bir ömür yuvalarımızı mutlu kılsın ... Bence orda da pahalı değildir ya sonuçta basit bir işlem. Bence git sor bi :))

Amin canim Rabbim güzel dualarini kabul eyler insaAllah ne güzel yazdin gercekten.

Tamam ilk firsatta gidicem insaAllah hafta ortasi gec cikiyorum hafta sonu insaAllah bi bakar sorarim : )

Cocukta sevinir tabi taktigimi ögrenince : )

Neyse canim bende yavas yavas cikayim oldumu...

aksama tekrar bakarim...

hayirli iftarlar dilerim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…