2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

aramiza hosgeldin fiyonk : ))

peki senin ne zamandan beri bir iliskin var?

yani bilmiyorum cesurluklami ilgili ama ben böyle alistim yani ...

anneme babama yük olmayi sevmiyorum elimden geldigi kadar kendi ayaklarimin üzerinde durmayi istiyorum...

bu yüzdendir ki dügün söz konusu oluncada elimden geleni yapmayi calisacagim... : ))

yok onu demiyorum, cesaret derken, işin ve paran olmadan bile evlilik söz düşünebiliyor olmanız süper bi şey. aşktan herhalde. Türk filmi gibi geldi okuduklarım. çok güzel gerçekten. mutluluklar.

benim ilişkim filanım kalmadı canım, öyle kafadan attım. :))

ayy hele ki annesiyle ilk görüsme cok kötü olacak yahu heyecandan bayilirim sanirim : )
evet cok zor... hele ki hasrete dayanmak inanilmaz zor...

hani bazen gün geliyor 'keske yanimda olsaydi' diyorum...
ama sabirli olmayi ögreniyorum...

canim bende balik burcuyum yani bir ay bile yok aramizda : )

annesiyle ilk konuşmamdaki ses benden çıkmıyordu sanki titretmemek için kendimi sıkıyorum falan ama çok tuhaf bi duygu...allah sana sabır versin canım ne diim zor gurbette olmak

Allah razi olsun canim... bakalim bu kis türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz ablamla belki görüsebiliriz diye umud ediyorum... cünkü gidebilecekmiyiz kesin degil.. : )

peki simdi annesiyle aran nasil ? ne kadar sIklikta görüsmektesiniz ?

üniversite bitti bu sene benim orada bu sene başladık konuşmaya 4-5 kez konuştuk burada arayamıyo kadın annem yanımda olur müsait olmam diye. ama aramız gayet iyi yani:kedi:

yok onu demiyorum, cesaret derken, işin ve paran olmadan bile evlilik söz düşünebiliyor olmanız süper bi şey. aşktan herhalde. Türk filmi gibi geldi okuduklarım. çok güzel gerçekten. mutluluklar.

benim ilişkim filanım kalmadı canım, öyle kafadan attım. :))

hmm ben yanlis anladim o zaman af edersin : )

biz seneye yazin düsünüyoruz oraya kadar bir miktar birikim yapabilicemi düsünüyorum Allahin izniyle.. maasimda fena degil cünkü... sözde evde olacaktir masrafi olmaz cok fazla...

evlilik icin henüz cok erken tabi onun icin en az 2 sene zaman var daha : )

üzüldüm canim vardi ama ayrildiginiz yani dogrumu anladim? hayirlisi olsun insaAllah hakkinda canim... Rabbim güzel insanlarla karsilastirsin cülmemizi...a.s.

üniversite bitti bu sene benim orada bu sene başladık konuşmaya 4-5 kez konuştuk burada arayamıyo kadın annem yanımda olur müsait olmam diye. ama aramız gayet iyi yani:kedi:

anladim : ) Allah bozmasin insaAllah

ondanda cok korkuyorum hani dügüne kadar hep canim cicim ondan sonra kaynanalik taslamalarindan cok korkuyorum...

birde cogunlukla öyle olurya ogullari evlendiklerinde kiymete binerler anneleri icin ve annelerde bir kiskanclik söz konusu olur : ))

bunlardan cok korkuyorum..

ama henüz müstakbel kayinvalidemle bir sohbetim olmadi : ))

biz 2012 haziran 16 gibi ramazandan önce olsun dedik sonra bayramdan sonra olursa yaz sonu oluyo balayı sorun olabilir havalar belli olmaz riske almamak için öyle düşündük

anliyorum güzel düsünmüsünüz..
bizde durum biraz farkli burada cünkü izin alinmasi gerekecek is yerlerinden...
ona göre bir zaman ayarlamamiz lazim...

ama daha cok var hele bir söz olsunda hayirlisiyla...
kolu komsuda bilsin ikimiz birbirmiize ait oldugumuzu : ))

Kızlarr ben geldimm :)) Bu arada sohbet baya ilerlemiş maşallah :)) Meltem İstanbulda yaşıyorsan tanışalım :)) Ben Kağıthanedeyim :))

hosgeldin ezberbozan evet sen yokken bos birakmadik burayi : )))

nere göcmeni peki sormama müsade varmi?

benimde bulgar göcmeni arkadasim vardi suan edirnede yasiyor...

ezberbozan sende istanbullusun demek öylemi canim ?

Back