- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 744
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzel meltem yaa sen almışsın bişeyler bende daha hiçbir şey yok akannehir Annem henüz erken nişandan sonra alırız diyo yaaBen de birşey diyemiyorum çünkü parayı verecek olan onlar. Çünkü ben hala eğitimime devam ediyorum. Napıcaz biz yaa akannehir
canim senin yasin kac? üniversitemi okuyosun?
yani dügünde üni bittikten sonra olur heralde dimi?
o zamana kadar sende insaAllah bir is bulur biraz para biriktirebilirsin...
ben sahsen kendim hazirlamak istiyorum herseyimi..
tabi ailem destek olmak ister olacaktirda..
ama biz iki a$ik birlikte gögüs gerelim istiyorum bu konulara :kedi:
kizlar sizin yasiniz kac peki ? baya uzun süredir birlikte oldugunuz icin soruyorum : )
ezberbozan sende hosgeldin aramiza canim : )
6 sene dile kolay Allah nazarlardan saklasin : )
bu arada erkek tarafi kac yasinda? onuda sorayim bari : ))
herkese yönelteyim bu soruyu : ))
sagol canım. iki bucuk senedir ask yaşıyoruz. subat ayında ailesi tanişma olacak nisan ayında ilk haftası söz yüzüğü takacaz mayıs ayında ilk haftası nişan olacak. zaten temmuz ayında askımı ailemi tanıstırdım. bayanssulusmilezemuszemus
ben de sözlenicem 2011'de içime doğuyor. delikafadulden sırnaşık şey
AY KIZLAR NE KADAR CESURSUNUZ YAA...
Ayy mesajlara yetişemiyoruz :)) Kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum size ben sevdiceğimle düğün için yani kimseye muhtaç olmamak için bankadan düğün kredisi çekmeyi düşünüyoruz. Herşeyi kendimiz yapalım kimseye de laf düşmesin istiyoruz. Ne biliim işte ben şunu aldım sen şunu aldın gibi... Çünkü çok can sıkıcı şeyler ve ister istemez hemen hemen herkesde yaşanan sorunlar. Sizce mantıklı olur mu? Evlendikten sonra öderiz ikimizde çalışıyoruz ve şükür mesleklerimizde elimizde . Sizce öyle mi yapalım yoksa ailelere mi bırakalım ?
bence mantıklı ama benim ailem kabul etmez sen bizim kızımızsın biz senin eksiklerini tamamlayaylım evlenince ne yaparsanız yapın derler canım ailenide mahcup düşürme bence onlarda sana yardım etmek isteyeceklerdir sonuçta
sessizlik aynı yaştayız![]()