2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

sagol canım. iki bucuk senedir ask yaşıyoruz. subat ayında ailesi tanişma olacak nisan ayında ilk haftası söz yüzüğü takacaz mayıs ayında ilk haftası nişan olacak. zaten temmuz ayında askımı ailemi tanıstırdım. bayanssulusmilezemuszemus

Ayy ne güzel meltem yaa sen almışsın bişeyler bende daha hiçbir şey yok akannehir Annem henüz erken nişandan sonra alırız diyo yaa :kızgın: Ben de birşey diyemiyorum çünkü parayı verecek olan onlar. Çünkü ben hala eğitimime devam ediyorum. Napıcaz biz yaa akannehir

canim senin yasin kac? üniversitemi okuyosun?
yani dügünde üni bittikten sonra olur heralde dimi?

o zamana kadar sende insaAllah bir is bulur biraz para biriktirebilirsin...

ben sahsen kendim hazirlamak istiyorum herseyimi..

tabi ailem destek olmak ister olacaktirda..

ama biz iki a$ik birlikte gögüs gerelim istiyorum bu konulara :kedi:

ben de sözlenicem 2011'de içime doğuyor. delikafadulden sırnaşık şey

canim senin yasin kac? üniversitemi okuyosun?
yani dügünde üni bittikten sonra olur heralde dimi?

o zamana kadar sende insaAllah bir is bulur biraz para biriktirebilirsin...

ben sahsen kendim hazirlamak istiyorum herseyimi..

tabi ailem destek olmak ister olacaktirda..

ama biz iki a$ik birlikte gögüs gerelim istiyorum bu konulara :kedi:

AY KIZLAR NE KADAR CESURSUNUZ YAA...

kizlar sizin yasiniz kac peki ? baya uzun süredir birlikte oldugunuz icin soruyorum : )
ezberbozan sende hosgeldin aramiza canim : )
6 sene dile kolay Allah nazarlardan saklasin : )

bu arada erkek tarafi kac yasinda? onuda sorayim bari : ))
herkese yönelteyim bu soruyu : ))

Teşekkür ederim sessizlik :)) Rabbim hepimizin sevgisini muhafaza eylesin inşaallah alkisalkisalkis Ben 23 benimki de 26 . Ya senin? Bu arada senin hazırlıkların var mı canım bilmiyorumkismile

sagol canım. iki bucuk senedir ask yaşıyoruz. subat ayında ailesi tanişma olacak nisan ayında ilk haftası söz yüzüğü takacaz mayıs ayında ilk haftası nişan olacak. zaten temmuz ayında askımı ailemi tanıstırdım. bayanssulusmilezemuszemus

Allah tamimini erdirsin canim insaAllah...

basindan beri evlilik düsüncesi varmiydi peki?

ailelerinize nasil tanistirdiniz biraz anlatirmisiniz kizlar?

onun ailesiyle nasil tanistiniz?

Ayy mesajlara yetişemiyoruz :)) Kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum size ben sevdiceğimle düğün için yani kimseye muhtaç olmamak için bankadan düğün kredisi çekmeyi düşünüyoruz. Herşeyi kendimiz yapalım kimseye de laf düşmesin istiyoruz. Ne biliim işte ben şunu aldım sen şunu aldın gibi... Çünkü çok can sıkıcı şeyler ve ister istemez hemen hemen herkesde yaşanan sorunlar. Sizce mantıklı olur mu? Evlendikten sonra öderiz ikimizde çalışıyoruz ve şükür mesleklerimizde elimizde . Sizce öyle mi yapalım yoksa ailelere mi bırakalım ?

bence mantıklı ama benim ailem kabul etmez sen bizim kızımızsın biz senin eksiklerini tamamlayaylım evlenince ne yaparsanız yapın derler canım ailenide mahcup düşürme bence onlarda sana yardım etmek isteyeceklerdir sonuçta

Haklısın canım aslında . Ama şu amalar var ya offf offff :)) Meltem seninkiler tanıştı mı ? Yani babanla tanıştırdın mı ?

babam tanıyorda beraber olduğumuzu bilmiyor ananemlerin oradan (istanbul dışında bir kasaba) doğal olarak öyle yerde herkes birbirini tanır ama iştee

ben de sözlenicem 2011'de içime doğuyor. delikafadulden sırnaşık şey

AY KIZLAR NE KADAR CESURSUNUZ YAA...

aramiza hosgeldin fiyonk : ))

peki senin ne zamandan beri bir iliskin var?

yani bilmiyorum cesurluklami ilgili ama ben böyle alistim yani ...

anneme babama yük olmayi sevmiyorum elimden geldigi kadar kendi ayaklarimin üzerinde durmayi istiyorum...

bu yüzdendir ki dügün söz konusu oluncada elimden geleni yapmayi calisacagim... : ))

Ayy mesajlara yetişemiyoruz :)) Kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum size ben sevdiceğimle düğün için yani kimseye muhtaç olmamak için bankadan düğün kredisi çekmeyi düşünüyoruz. Herşeyi kendimiz yapalım kimseye de laf düşmesin istiyoruz. Ne biliim işte ben şunu aldım sen şunu aldın gibi... Çünkü çok can sıkıcı şeyler ve ister istemez hemen hemen herkesde yaşanan sorunlar. Sizce mantıklı olur mu? Evlendikten sonra öderiz ikimizde çalışıyoruz ve şükür mesleklerimizde elimizde . Sizce öyle mi yapalım yoksa ailelere mi bırakalım ?

canim bencede pek iyi bi düsünce gibi gelmedi bana... hem dügüne kadar eminim daha zamaniniz var degilmi? onun aileside senin ailende yardim edecektir sizlere... kredi isine bulasma bence... tabi ben trde yasamadigim icin sizler kadar iyi bilmem ama kredi nede olsa tavsiye etmem.. aceleye getirmeyin gerekirse bir kac ay daha gec dügün yaparsiniz maddi durumunuz daha iyi olunca.... hayirlisi olsun canim benim...

bence mantıklı ama benim ailem kabul etmez sen bizim kızımızsın biz senin eksiklerini tamamlayaylım evlenince ne yaparsanız yapın derler canım ailenide mahcup düşürme bence onlarda sana yardım etmek isteyeceklerdir sonuçta

katiliyorum canim haklsin ailede multaka yardim etmek isteyecktir...

bu arada kizlar benim yasim 21 (bucuk :dance:) oda 24 yasinda...

evet ezberbozan bende merak ediyorum ailelerle tanismaniz nasil oldu diye

a.s.

is yerindeyim alel acele yaziyorum hatalarimi aff buyrun kizlar :kedi:

Hmmm . Bence ailelerin tanışmasına yakın bir zamanda şöle 2 3 ay kala babanla otur konuş ve teklif et . İşte düşüncelerini söyle babana . Eminim anlayışla karşılayacaktır. Benim babam bana teklif etmişti tanışmak için.

okudum meletemcim

bizdede aileler aslinda tanisiyor ama böyle bir durum var oldugunu bilmiyorlar...

onun annesi briseyler sezmis ama o da öyle bir sey yok biz sadece arkadsiz demis...

ben henüz cok erken oldugunu düsünüyorum...

tabi ki ikimizde seneye yazin söz olmasini istiyoruz...

ama simdiden söylemek istemiyroum cünkü zaten onlar trde biz burda...

trye gitmeye az bir zaman kala ablamlarin destegi ile söyleyecegim insaAllah kizlar...

ama inanin simdiden cok heyecanliyim : ))

birde onun anlattigina göre trde istemeye gelince ve söz kesilince baya kalabalik oluyormus...

buda gözümü korkuttu biraz : ))

ha bide ezberbozan canim benim henüz pek bir hazirligim yok

bundan sonra baslayacagim insaAllah en basta para biriktirmekle : ))

sessizlik onun tarafından herkes biliyor beni annesi babası düğünlerde hep görüyoruz falan. annesiyle birkaç kez telde bile konuştuk çok heyecan verici birşey. senin için biraz zor olacak ama olsun hangi ülkedesin?

Back