tatlıkıss bence gidebilirsin ben gidemiyorum tanıdık biri öğrenirse sevgilimin orada dedikodular çok pis yayılıyo gidemiyorum o yüzden ama yazın çok sık görüyorum görümcemi o zaman çok rahat konuşuyorum ama işte şartlar izin vermiyo çünkü ortak komşularımız var annemin kulağına giderse eyvahedigeldismile
tatlıkıss bence gidebilirsin ben gidemiyorum tanıdık biri öğrenirse sevgilimin orada dedikodular çok pis yayılıyo gidemiyorum o yüzden ama yazın çok sık görüyorum görümcemi o zaman çok rahat konuşuyorum ama işte şartlar izin vermiyo çünkü ortak komşularımız var annemin kulağına giderse eyvahedigeldismile
[color="ındigo"]baktım canım yorum bilem attım çok yakışmışsınız :)[/color]
Esmer sen kendin ol.Canım içinden ne geliyorsa o şekilde davran.Seni hak etmeyi öğrensin.
müneccimimiz eksikti nekss seni topiğin müneccimi ilan ediyoruuuummmm ettimolumunekankayizsmile
şaka bi yana tuttu valla a.s
esmer sakin ol olayları oluruna bırak herşey düzelecek geçen seferki gibi fevri davranma sinirlendiğinde sus ve otur konuşma en iyisi bu şimdi sadece çok sakin olman gerekiyooogamyoncuiremsu
Bende yaşım küçükken çok giderdim 2 yıldır 2 kere gittim sevgilimin evine :)
Bende aklı başına sonradan gelenlerdenim naz yapıyorum sözü ona :)
:d:d
doğru tahmin...
Tatlıkıs madem davet edildin bence gidebilirsin..
Canan hikayenizdeki gibi çok benziyorsunuz siz:)
Canım inan bişe istemiyorumm ondan...
Sadece bana qittiqin yeri söyle haberim olsun müsait deqilsen arayıp seni rahatsız etmim bende sinir olmim diorum ama yok yok
Sürekli beni arasında istemiyorum hep ben arıyorum warsın o aramasın kontörü olsa zaten arar biliyorum
Gün içinde msj atmıo bazen atmasın biliyorum ki uyuyo
Yha ben onun isteqinin dışında tek bişey yapmıyorum
Nereye qidersem söylüyorum, her aldıqımı alacaqımı ne bilim benimle ilqili herşeyi
Belki bunlar çok küçük şeyler ama ben böyleyim... Onunda böyle olmasını bekleyemem beklemem de zaten ama bu kadarınıda hak etmiyorum
taa aşkım dağıtımdayken ablası sölemişti birtürlü fırsat olmamıştı sorunları vardı onunda artk şimdi başlıyo herşey bakalım
Doğru tahmin...
tatlıkıs madem davet edildin bence gidebilirsin..
Canan hikayenizdeki gibi çok benziyorsunuz siz:)
bend eolur dedim zaten ben ablama sölüyorum diyo kız akşamları çıkımaz diye diyo demekki konuşuyorlarmış:))
hım umarım sende rahat rahat görüşüp konuşrsun canım
saol balım bend eyorumuna cevapımı ekledim:)
Ruh ikizim o benim :)
davete gitmemekde ayıp olur.müsait bir zamanda gider gönüllerini yaparsın.
Hemde daha yakından tanımış olursun.
Senden min olduğun için bu şekilde davranıyor belkide?
Sende haber verme bakalım tepkisi ne olucak?
Daha yolun o kadar başındasınız ki inan şuanda daha çok farklındayım aileler işin içine girince dahada allak bullak oluyor.Umarım düzelir herşey dilediğin gibi olur.
günaydin kizlar hayirli cumalar insaAllah
nasilsiniz?
ben geldim ve dünden beri kacirdiklarimin hepsini okuyacagim insaAllah
benimde anlatacaklarim var
ama öncelikle ufak bir isim var onu hall etmem gerek daha sonra dönücem araniza
beni özleyin anacim
Ben ne heveslerle tanışmıştım ama umduğumun yarısını buldum
Ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı :)
haklısın canım umarım uygun bir zamanımda sölerde giderim aşkımla ayy annesiylede tanışmış olucam :)
günaydin kizlar hayirli cumalar insaAllah
nasilsiniz?
ben geldim ve dünden beri kacirdiklarimin hepsini okuyacagim insaAllah
benimde anlatacaklarim var
ama öncelikle ufak bir isim var onu hall etmem gerek daha sonra dönücem araniza
beni özleyin anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?