2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Barıştık kızlar zaten:)

Tartışma gibide değil aslında sadece buruk buruk yazışırsınız ya öyle bişi :)

Çok güzel teselli ediyoruz birbirimiz falla seviyorum topiğimizi

çok şükür aranız düzeldi canım :nazar:

bende size katıldığım için çok sevincliğim konulara çabuk yetişemiyorum sadece :)

Gerçi çok evde buluştuk ev işlerini hep o yaptı ben yumurta yaptım o sofrayı kurdu :) şimdi niye öyle dedi anlamadım bende :)

Tabikide canım... O ewde ikimiz yaşıcaz % 75 ben yapacaksam %25 te o yapacak...

Pazar qünü buluşmuştuk sewdiceqimle Adapark'ta Ziya Şar Sofrasında oturmuşuz yemek yiyoruz... Konu konuyu açtı bende dedim hayatım ewlenince ewde temizlik yapar mısın ? Aşkımda dioki elime laıpta süpürqeyi süprmem sende wermrezsin dimi :):) Bende dedim zaten eline süpürqe wermem, Ben süpürürüm sende toz alırsın yerimseniben tamam haytım dedi. Ben bu sefer yemekte yaparız dimi aşkım dedim. Tabiki aşkım seni mutfakta tek bırakmam yardım ederim dedi... Canım sewqilim yha :asigim:

işte budur canım :)

benim sevgilimde bana diyor mutfakta seni yalnız bırakmam sen yemek yapıyorsan bende salatayı yaparım ev işlerinede yardımcı olurum sonucta biz bi hayatı beraber paylaşıcaz hayat müşterek :)

Ne var ne yok kızlar

BEnim annem yan çiziyo bayramda gelmesinler istemeye dio :(

Canım gel gitler yaşaması çok ama çok normal.
Benim babam kabullendi gelsinler tanışmaya dedi konu kapandı.

Ama annem hem herkese söyledi.Nilayı görmeye gelcekler sevdiği çocuk diye.
Halam,amcalarım,teyzem,komşular herkes biliyor.Bazen diyor nasıl dayancaz ne yapcaz sonra hop diyorki sadece tanışmaya geliyorlar söz olmucak.

Bende dedim anne tanışmak kabul etmek değil mi dedim.Görücü usulu değilki sonuçda bu dedim.Gördük ama beğenmedik desek.Bu sefer bana evlende gör gününü dedi:delphin:

Canım gel gitler yaşaması çok ama çok normal.
Benim babam kabullendi gelsinler tanışmaya dedi konu kapandı.

Ama annem hem herkese söyledi.Nilayı görmeye gelcekler sevdiği çocuk diye.
Halam,amcalarım,teyzem,komşular herkes biliyor.Bazen diyor nasıl dayancaz ne yapcaz sonra hop diyorki sadece tanışmaya geliyorlar söz olmucak.

Bende dedim anne tanışmak kabul etmek değil mi dedim.Görücü usulu değilki sonuçda bu dedim.Gördük ama beğenmedik desek.Bu sefer bana evlende gör gününü dedi:delphin:

hadi canım sende öyle mi dedi

Valla bilmelerinin çok büyük avantajlarıda var kızlar.

Mesela artık ben istediğim gibi teli açabiliyorum.
Normalde evde kimse olmasa bile biri duycak diye sessiz konuşurdum.
Şimdi tüm camlar açık dilediğim gibi konuşuyorum.

Dün tam sevdiceğimle konuşurken evde kimse yok tabi yiyenim geldi.3. sınıfa gidiyor bende hayatım diyorum ya kapatırkende bende seni seviyorum hayatım öptüm dedim.Nasıl gülüyor.Abla erkek sesi duydum diyor.Dedim normal tatlım erkek arkadaşım çünkü:) Ama buluştuğumuz günler yine gizli saklı tabi.Yüzükler parmağa takılmadan rahat buluşmak zor.

hadi canım sende öyle mi dedi

Ben anlıyorum kabullenemiyor.
Çok ani oldu kızlar.Ailede kimsenin benim bile aklımda yoktu.
Daha 8. ayımıza yeni girdik sözlenmeyi düşünüyoruz.
Bırakın sözü kenara.Sevdiğim diyor nişanı ne zaman yaparız?
Düğünü yaza yapabilir miyiz?Tabi anneme bunu söylemedim.

Back