2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Düzelirsiniz canancım hiç bir şey olmamış gibi olur.

Esmer gerçekden çok üzücü bir olay allahım kimseye yaşatmasın.

Meltem gerçekden yanlız değilmişiz canım bende onu anladım...

Sevdiğim molaya çıkmış.Mesaj atmış aramış ama ben bankaya gittim.Telide yanıma almadım.Şimdide molası bitmiş sesini duyamadım.Nasıl sinir oldum kendime varya
kafamçokkarıştı

para için milletle dalga geçiyorlar ya ms hastası adamdan utansın yaa
ALLAha hawale ediyorum o kadını klava::mymeka:

İş çıkışı konuşursunuz canım, takma kafana :1hug:

Düzelirde evlenince yemek yapar mısın dedim

Maçoluğu tuttu bilmiyorumkismile

Düzelirde evlenince yemek yapar mısın dedim

Maçoluğu tuttu bilmiyorumkismile

Güzel yemek yaparım demek yerine bana yemek yap diyosun dedi

Ayy canım kıyamam ben sana sorun bumu yani?

Alemsin valla gerçi bende dün bakarız dedi diye kırılmıştım.
Alemiz valla olumunekankayizsmile

kızlar kavga edince sanki dünya başıma yıkılmış oluyo,yemek istemiyorum,mutsuzum
Kavga edince esnek olan var mı aranızda sırrı ne umursamazlığın:)

kızlar kavga edince sanki dünya başıma yıkılmış oluyo,yemek istemiyorum,mutsuzum
Kavga edince esnek olan var mı aranızda sırrı ne umursamazlığın:)

Yanlış adres canım...

Aramız biraz bozuk olsun.Ki biz daha öncede söyledim mi bilmiyorum ama en uzun 6 saat habersiz kaldık benim bir cümlemden dolayı.Çok sinirlenipde beni bu akşam yok say demiştim.Dünya resmen başıma yıkılıyor.Yaptığım hiç bir şey tat vermiyor.Yaşama sevincini kaybediyorum sanki.Zevk alrak yaptığım şeyler bile zevk vermez oluyor.Hele en son olayda düğünde anlatmıştım ya.Görüşelim de demiyorum.Sevdiğim görüşelim dedi ama o uyanıpda onu söyleyene kadar.Ben ağla ağla mahfoldum.Allahtan evde kimse yoktu.Hüngür hüngür ağladım ya.

Sonra buluşma yerine gittim.Ki oda bir ilktir.Buluşmaya giderken mesajlaşmadık.Sadece evden çıktım,trafikdeyim,geldim diye haber verdik.Ben oturmuş kitap okuyordum erken gittim.Özellikle açtım kitabıda okumuyorum.Ama gözüm yolda beklemiyim diye.Dikkatimi vermeye çalışıyorum.İki cümle okudum okumadım.Sevdiğim önümde dikiliyordu.Kitabı kapadım.Gözlerine baktım.Sevdiğim direk burnumla oynadı hobisi gibi zaten:)Sarıldık.Herşey geçti o anda butün olumsuz düşünceler kayboldu.Ahh ahhh sevdiğimde diyorki nasılda masum duruyordun fıstığım Şeniz

Ayy canım sende yemek yap demeseydin... Ben yemek yaparken yardım eder misin deseydin yerimseniben

Çokta büyük bir sorun yokmuş tatlım ama işte Nekss in dediqi qibi alemiz yani...
Biz kawqa edince, ben zaten 3. dakikada aqlamaya başlıyorum... Yemek,su ws ws hiç bişey qözüm qörmez taki aşkımla eskisi qibi olana kadar bana barışmakta yetmio kaydirigubbakcemile3
Bazen duyuorum aman boşwer ne takıyosun diolar nasıl olsa düzelir diolar ama olmuyo... Yani ben yapamıyorum... Yapan warsa tebrik ediyorum arkadaş, helal olsun walla umursamayana

kızlar şimdi maçoluğu tuta bilir ama iş başa düşünce öyle bi yaparlarki hele bide sizi multu etmek için bence yaparlar olumunekankayizsmile

Barıştık kızlar zaten:)

Tartışma gibide değil aslında sadece buruk buruk yazışırsınız ya öyle bişi :)

Çok güzel teselli ediyoruz birbirimiz falla seviyorum topiğimizi

tabiki yaptırırız yada hiç olmazsa yardım etsinler ama değilmi :)

Tabikide canım... O ewde ikimiz yaşıcaz % 75 ben yapacaksam %25 te o yapacak...

Pazar qünü buluşmuştuk sewdiceqimle Adapark'ta Ziya Şar Sofrasında oturmuşuz yemek yiyoruz... Konu konuyu açtı bende dedim hayatım ewlenince ewde temizlik yapar mısın ? Aşkımda dioki elime laıpta süpürqeyi süprmem sende wermrezsin dimi :):) Bende dedim zaten eline süpürqe wermem, Ben süpürürüm sende toz alırsın yerimseniben tamam haytım dedi. Ben bu sefer yemekte yaparız dimi aşkım dedim. Tabiki aşkım seni mutfakta tek bırakmam yardım ederim dedi... Canım sewqilim yha :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…