2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Teli şarza takmıştım o zamanda sessiz oluyor.
Gözlerim kapanmaya başlamıştı zaten ışığıyla uyanıp yazıyordum bakın ne yazmış kızlar.
Artık isyanlarda canımıniçi üç gecedir uyuya kalıyorum.Birde sevdiğim benim için geri gelip tek geri dönerken.

Ne ağır uykun var canım mışıl mışıl uyuyorsun.tabi birde tel şarzda ses yok titreşim yok uyanmıyorsun.Neyse sen uyurken ben girdim bile koynuna sarıldım sana hareketsiz dudaklarından öptüm.bilmiyorumkismileSeni çok seven kocan:asigim:

Çok hoş bir mesaj bu ya eridim opuyorumnanaktan

ay valla bizde geçen o yüzden kavga ettik paranoyak gibi oldum biri bozarsa aramızı ya beni bırakırsan ya benden vazgeçersen ya birşey olursa diye sayıyorum ben sevdiceğim bi bağırdı ne diyorsun sen be diye bizi ancak allah ayırır falan dedi kim bizi ayırma girişimine girerse bende o öldürme girişimine girerim dedi tabii saydı saydı saçmalama falan die sonra normale döndüm rahatladım bir daha öyle şeyler düşünürsen küserim bak sana karıcım tamam mı dedi (masum ses tonuyla). bende tamam tamam sustum dedim normale döndümm

ama gerçekten ara sıra çok korkuyorum sevdiceğimde çok korkuyo allah göstermesin

Bir gün yine işden çıktım kızlar.Sevdiğimde iş görüşmelerine gitti.
İş yerinden içecek aldım ikimizede çantaya attım.Akbilim dolu sevdiğimde akbil dolu.
Cebimde 5 tl var.Sevdiğimde yok.Yol parasına anca yetiyor harçlığı.
Neyse açız ikimizde biliyorum.Etrafa bakıyorum ne yiyebiliriz 5 tlye diye.
Döner ekmek gördüm.Dedim ki hayatım gel döner ekmek yiyelim.Yok filan dedi dedim gel bende var.Neyse aldık ben çantadan içecekleri çıkardım bir yandan yiyoruz bir yandan halimize gülüyoruz.Sevdiğim beni yine eve bırakıcak ordan geri dönücek.Dedi taksi paran var mı?Son paramızdı hayatım dedim.Kızlar bana bir sarıldı gözleri dolu dolu oldu.

Hala söyler hiç unutmicam o günü diye.Benide hava karanlık diye evin oraya kadar çıkarıp arkamdan izledi.Canımıniçi sevdiceğim benim

Teli şarza takmıştım o zamanda sessiz oluyor.
Gözlerim kapanmaya başlamıştı zaten ışığıyla uyanıp yazıyordum bakın ne yazmış kızlar.
Artık isyanlarda canımıniçi üç gecedir uyuya kalıyorum.Birde sevdiğim benim için geri gelip tek geri dönerken.

Ne ağır uykun var canım mışıl mışıl uyuyorsun.tabi birde tel şarzda ses yok titreşim yok uyanmıyorsun.Neyse sen uyurken ben girdim bile koynuna sarıldım sana hareketsiz dudaklarından öptüm.bilmiyorumkismileSeni çok seven kocan:asigim:

ALLAh bozmasın canım :nazar:

Aşkım askerdeyken bizdede öyle olurdu uyuya kalırdım hep ben kaydirigubbakcemile3 Sabah bi bakradım msj üstüne msj atmış onları okuyup yataktan kalkmak ayrı bi zewk werirdi bana...
Şimdi ise sewdiqim qündüzleri uyur qeceleri oturur ( Aynen askerdeki qibi ) Ben uyuya kalnca yada uyuyorum diyince daha msj atmaz ona cwp yazıpta uykumdan kalmim die çok anlayışlıdır benim sewqilim çokk :asigim:

ay valla bizde geçen o yüzden kavga ettik paranoyak gibi oldum biri bozarsa aramızı ya beni bırakırsan ya benden vazgeçersen ya birşey olursa diye sayıyorum ben sevdiceğim bi bağırdı ne diyorsun sen be diye bizi ancak allah ayırır falan dedi kim bizi ayırma girişimine girerse bende o öldürme girişimine girerim dedi tabii saydı saydı saçmalama falan die sonra normale döndüm rahatladım bir daha öyle şeyler düşünürsen küserim bak sana karıcım tamam mı dedi (masum ses tonuyla). bende tamam tamam sustum dedim normale döndümm

ama gerçekten ara sıra çok korkuyorum sevdiceğimde çok korkuyo allah göstermesin

Ay yemin ederim aynı bizi tarif ediyorsun.Babamla konuştum ertesi gün buluştuk.Otobüsteyiz yine.Döndüm sen dedim emin misin dedim.Neye fıstığım dedi.yüzük takmaya dedim.Bak hayatım geri dönüşü yok dedim.Sen beni istemiyor musun fıstığım dedi.İstiyorum tabi hayatım dedim.Bende seni istiyorum dedi sen benim ayrı yaşamak zorunda kaldığım karımsın dedi.İstesende istemesende ben seni alıcam dedi.Sen zaten çokdan benimsin dedi.Bir daha duymiyim dedi.Peki dedim sustum.

Ama bazen çok korkuyorum çok.

ALLAh bozmasın canım :nazar:

Aşkım askerdeyken bizdede öyle olurdu uyuya kalırdım hep ben kaydirigubbakcemile3 Sabah bi bakradım msj üstüne msj atmış onları okuyup yataktan kalkmak ayrı bi zewk werirdi bana...
Şimdi ise sewdiqim qündüzleri uyur qeceleri oturur ( Aynen askerdeki qibi ) Ben uyuya kalnca yada uyuyorum diyince daha msj atmaz ona cwp yazıpta uykumdan kalmim die çok anlayışlıdır benim sewqilim çokk :asigim:

Allah bozmasın canım :nazar:
Aşk çok bambaşka bir duygu içinde her duyguyu barındırıyor...
Ben buğün aşka geldim kızlar kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Demekki her insanda oluyomuş bende tek bende oluyo sanıyordumm :):)
Geçenlerde oldu, dedim çok korkuyorum aşkım bize bişe olcak die sanki biri qelcek bizi bizden alıcak... Aşkım dio hayatım olur mu öyle şey ? Ben senden kopmam seninde kopmana izin wermem, biz birbirimize aidiz die... Sen benimsin bende seninim dio aşkım benim yha... Çok sewiyorum onuu... Keşke yanında olsamda sarılabilsem ona :gitme:

Bazen bende ne düşünüyorum kızlar biliyo musun hepimiz destek oluyoruz sevgilimize,onlar bize
Parasızlık işsizlik buluşamamak 24 saat olamama gibi dertlerimiz var
Ama sanatçılar zengin çocukları bu duyguların hiçbirisini bilmiyo ne kadar acı dimi
ÇOooooook şanslıyız çok

Bazen bende ne düşünüyorum kızlar biliyo musun hepimiz destek oluyoruz sevgilimize,onlar bize
Parasızlık işsizlik buluşamamak 24 saat olamama gibi dertlerimiz var
Ama sanatçılar zengin çocukları bu duyguların hiçbirisini bilmiyo ne kadar acı dimi
ÇOooooook şanslıyız çok

Gerçekden öyle.
El ele aşılan her zorluk çiftler arasında kopmaz bir düğün atıyor sanki.
Farkındaysanız ne kadar da benziyoruz yaşadıklarımız.
Yerler mekanlar yaşlar farklı olsada hepimiz aslında çok benziyoruz.
Aynı hayalleri kuruyor aynı üzüntüleri sevinçleri yaşıyoruz

Ay kızlar rahatladım valla.Demek ki herkesde var bu korkulardan.
Allahım hiç birimize yaşatmasın inşallah.

Amin canım :Saruboceq::nazar:

Ayy qerçekten canancımm dün akşam twde haber izliyorum Safiye Soymanın qelini ewden kaçmış çocukla parası için ewlenmiş :mymeka: Çocuk bide emes hastası yha çok üzüldümm çokk... Düqündeki altınları neden almışlarda bankadaki kasaya koymuşlar... A safım benim koskoca Safiye soyman senin 3 bileziqine mi kaldı :oklava:
Çok kötü çokk mafoldumben
Allahım bizi böyle insanlardan uzak tutsun kızlar yha

Amin canım :Saruboceq::nazar:

Ayy qerçekten canancımm dün akşam twde haber izliyorum Safiye Soymanın qelini ewden kaçmış çocukla parası için ewlenmiş :mymeka: Çocuk bide emes hastası yha çok üzüldümm çokk... Düqündeki altınları neden almışlarda bankadaki kasaya koymuşlar... A safım benim koskoca Safiye soyman senin 3 bileziqine mi kaldı :oklava:
Çok kötü çokk mafoldumben
Allahım bizi böyle insanlardan uzak tutsun kızlar yha

Geline ev ve arabada vermişlerdi ben başka topikte yazmıştım zaten samimi değil gelin diye :3:

Back