2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

QUOTE=NeKss;15670556]Esmer çok geçmiş olsun canım ya...

Meltem yaa çok hoşsun.
Benimde tek düşündüğüm sevdiğime yakın olmak oluyor.
Ama kışında tapuklu giyemem ki.
Evle durak arasında dik bayır inmem gerekiyor uçarım valla aşağı.
Ama senin o modelini bende çok beğendim.Hatta sevdiğimde o modeli gösterdi bana.
Ama ben almadım:DSüpriz yapıp alcam ctesi buluşunca giycem
[/QUOTE]

Thanks canım :):)

Botların resimlerini bekliyoruz tatlımm :1hug:

bende boy kompleksi yok istediğim boy ayakkabıyı giyebildiğim için şanslıyım:1rolleyes:

Bende giymeye alışıyorum yavaş yavaş ehh mecbur kalınca:)
Gerçi ben kollarında kaybolmayı gerçekden daha çok seviyorum.
Ama yinede bazen aradaki farkı kapatmak iyidir.kaydirigubbakcemile2

en sevdiğim hava yağmur sonrası o sessizlikte yürümek bayılıyorum yayerimseniben

Bende sevdiğimde seviyoruz yağmuru...

Dün benim çiçekli şemsiyem sevdiğimin elindeydi yağmur nasıl yağıyor.
Girdik şemsiyenin altına sahilde dikildik.nasıl hoştu anlatamam.
Yağmur sesi burnumda sevdiğimin kokusu tenimde sıcaklığı.

Canımıniçi takım elbisede nasıl yakışmıştı.O halde beni yine eve kadar bıraktı.
Ki bulunduğumuz yerde evin arası 1 saat.Sonra geri döndü 1 saat.
Ordan tekrar otobüse bindi yarım saat.Mesajlaşıyorduk uyuma fıstığım emi demiş ama ben uyuya kalmışımbilmiyorumkismile

Otobüsde bile uyutmadıki özlüyorum fıstığım uyuma konuşalım dedi canım o benim yaa:asigim:

Yaqmurdann nefret ediyorum yha...
Islak ıslak butün qün otrdum hasta olcam walla :oklava:

Bende sevdiğimde seviyoruz yağmuru...

Dün benim çiçekli şemsiyem sevdiğimin elindeydi yağmur nasıl yağıyor.
Girdik şemsiyenin altına sahilde dikildik.nasıl hoştu anlatamam.
Yağmur sesi burnumda sevdiğimin kokusu tenimde sıcaklığı.

Canımıniçi takım elbisede nasıl yakışmıştı.O halde beni yine eve kadar bıraktı.
Ki bulunduğumuz yerde evin arası 1 saat.Sonra geri döndü 1 saat.
Ordan tekrar otobüse bindi yarım saat.Mesajlaşıyorduk uyuma fıstığım emi demiş ama ben uyuya kalmışımbilmiyorumkismile

Otobüsde bile uyutmadıki özlüyorum fıstığım uyuma konuşalım dedi canım o benim yaa:asigim:

Hep uyuma derler ama mutlaka uyuruz kaydirigubbakcemile2

Hep uyuma derler ama mutlaka uyuruz kaydirigubbakcemile2

Teli şarza takmıştım o zamanda sessiz oluyor.
Gözlerim kapanmaya başlamıştı zaten ışığıyla uyanıp yazıyordum bakın ne yazmış kızlar.
Artık isyanlarda canımıniçi üç gecedir uyuya kalıyorum.Birde sevdiğim benim için geri gelip tek geri dönerken.

Ne ağır uykun var canım mışıl mışıl uyuyorsun.tabi birde tel şarzda ses yok titreşim yok uyanmıyorsun.Neyse sen uyurken ben girdim bile koynuna sarıldım sana hareketsiz dudaklarından öptüm.bilmiyorumkismileSeni çok seven kocan:asigim:

Ben uyurken bile bu şekilde mesajlar yazıp uyuduğu anı haber veriyor ya bayılıyorum.
Sabah yine sevdiğimin mesajıyla uyanıyorum.Gece yazdıklarını okuyorum.Ve her güne gülümseyerek kalbimdeki aşkla başlıyorum.Allahım bozmasın inşallah.
:nazar:

Kızlar sizede oluyor mu bilmiyorum.Ama bazen korkuya kapılıyorum.Herşey o kadar güzel gidiyorki birgün yok olacakmış gibi geliyor.Elbette bizde zorluklar atlattık ama etkilenmemeyi başardık.İkimizde gerçekden sevgiye aşka önem veren insanlarız sevdiğimle diğer konuların bizi etkilemesine asla izin vermedik...

Dün mesela ikimizdede fazla para yok.Ben biliyorum daha maaşını almadı sevdiğimdede yok.Son akbilindekini kullanmışta gelmiş yanıma.Bir ara boş diye korktum dedi.Sonra bende vardı akbilini doldurduk.Yanımızdaki adam 50 tl verdi akbili doldurmak için.Sevdiğim 5 tl ile akbilini uzattı.O an göz göze geldik güldük sarıldık birbirimize.Yağmurun altındayız.Sonra aklımıza geldi eski akbillerin demir kısmını alıyorlar ya.Onu verdik 6 tl aldık.Sevdiğim dedi hadi fıstığım kahve içelim zengin olduk.Dedim yok hayatım sende kalsın dedim.O diyor sende kalsın.Bölüştük yine el ele bindik otobüsümüze.

Back