- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 Tebrikler canımm çok iyi anlatmışsınn
Beqendim çizmelerini fakat bana qöre deqiller![]()
ama ortadakine benziyor ve baya yüksek topuklu sevdiceğime yaklaştımmmzemuszemus
Güle güle kullan canım qerçekten hoş ama ben qiyemem kaydirigubbakcemile3 Düşerim ALLAh korusun... Zaten ben sewdiceqimle aynı boyda sayılırım bide bunları qiyersem sewdiceqim sonra alttan doqru bakar bana :roflol:
bende hiç giymezdim düğünler dışında artık okulda bitti çalışıyorum artık böyle yeni topuklu ayakkabılara merak sardım abiye ayakkabı değil ama gençlerin kot altına giyebileceği süper modeller var derken öyleeebayanssulusmile
ayriyeten çizme değil canım ortadaki resimdeki gibi bot yani canım
Güle güle kullan canım qerçekten hoş ama ben qiyemem kaydirigubbakcemile3 Düşerim ALLAh korusun... Zaten ben sewdiceqimle aynı boyda sayılırım bide bunları qiyersem sewdiceqim sonra alttan doqru bakar bana :roflol:
Oky canımm... Cahiliqime werr please a.s.
esmer canim benim bir önce sayfaya ekledim bakabilirsin : )
hatta deichmann dan alicam sanirim türkiyede de deichmann var degilmi ?
neks canim begenmene sevindim kaydirigubbakcemile5
hehe demek enistemiz topkulu da begeniyor : )
ben topuklu giymesine alisikda degilim karda kista hele hic giyemem sanirim : )
ayakkabılar çok güzelmiş ben malesef topuklu giyemiyorum ya boyum uzun olduğu için kaydirigubbakcemile3
Ay bende uzun olsamda giymesem keşkemmmmkaydirigubbakcemile2
bende tam tersi topuklu ayakkabı giymeyi çok isterim ama bu bendeki boyla mümkünatı yok kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar bi ara resmini çeker eklerim görüşleriniz için aramızda boy farkı baya var çok iyi oluyo
muziprakkase hemen okuyorum canım
Kızlar yaşanmış gerçek aşk hikayeleri bölümünde benm aşk hikayemi yazdım isteseniz okuyabilirsiniz :)
sağolun kızlar bi ara resmini çeker eklerim görüşleriniz için aramızda boy farkı baya var çok iyi oluyo
muziprakkase hemen okuyorum canım
Ahh ahh aynı ben aynı ben.
İlk zamanlar çok takılmıştım bu boy olayına.
ama şimdi aştım gibi.
muziprakkase bende hemen okuyorum