işte sskyı ne kadar ertelersen okadar zarar şimdi yararlanırdı kendi işindeyken daha rahat ödemesi aslında...kızlar aranızda kimse skksız yerde çalışmasın özellikle kadınlar için ssk çoookk çoookkkkk önemli
Birçok insan şuanda bu konuda gerçekden çok daha bilinçli.
Geçmişde babamın hatası olmuş.Ssklı işini bırakmış ve devamını getirememiş.
Ben şuan çalışıyorsam inanın en büyük nedenlerinden biri sskdır.Allaha şükür 17 yaşımdan beri ful ödeniyor.
neks zor bi durum gercekten türkiyede yasamadigim icin ne gibi imkanlariniz olur onuda bilmiyorum eniste sagolsun ben emekeli yaparim diyormus ama ailen bunu kabul edermi oda var insaAllah hepiniz acisindan en iyi cözümü bulursunuz...
çok iyi canım ödesinler
kızlarr hihoyyyt Ben qeldimmm
tatlıkiss_ımm çok sewindimm aman sewenler kawuşsun hiç ayrılmasınlar yhaa :asigim:
Canım şuanda tek çözüm kardeşimin askerden gelmesini beklemek.
Erkek için evlendikden sonrası diye bir engel yok.
Kardeşim askerdeyken ödeme şansımızda pek yok gibi.
Bakalım ne olucak allahım hayırlısını nasip etsin.
selam kızlarr nasılsınız
kavuşma anımı yazıyoru sizlerle paylaşıyım dedim:)
evet anlatıyorum:))))))))
saat 9.30da metroport avmde buluştuk 11 seansına cehennem filmine girdik izledik korktum azıcık ve hep birbirimze sarıılarak izledik kötü,korkunç bölülerinde yüzüümü kapadı görmüyim diye:)film bitti çıktık ablası aradı konuşurken beni sordu sanırım onunlayım zaten dedi telefonu uzattı sanırım konuşmak istiyıorum dedi:) bende napıyorsun dedim kaana oda merhaba de dedi sonra işte burcu hanımcım nasılsınız dedi bend eiyiyim saol siz felan allah kavuştursun dedi saolun sizide dedim ben:)dediki bir akşamleyin gelin kaanla yemeğe alim dedi bende olur ama akşamları ben evden çıkamıyorum dedim oda haftasonu olur gündüz dedi bende tamam dedim kendine iiyi bak felan kaana verdim :)))))))
sonra simit yedirdi bana:)kadir has avmye gittik ordada resimler çekildik üç harfliler filmine gittik izledik çıktık yemek yedi bana da yedirmeye çalıştı ama ben yemedim midem çok kötüydüsonra işte konuştuk ablasıyla ev alıcaklarmış hemen bir işe başlamalıyım felan dedi beklemenin anlamı yok dedi evlilklede ilgili gelirin olması lazım bir işe girip eve girince herşey akışında devam eder dedi öle konuştuk gezdik akşam 6 ya kadar beraberdik
o kadar mutluyumki kızlar şu an ilişkimiz güzel gidiyor dedi ilk kez konuşan benmişim ablasıyla öle dedi:)akşam eve geldim baş ağrııs ölüyorum yemek yedim geçti ağrısı
ama çok özleedik birbirimizi varya nasıl bişey bu ilk defa böle hissettim ya
mükemmel bir duygu
kızlar sizlerde bir an önce kavuşursunuz inşallah aşklarınıza benim kavuşmam dünki zamanım böle geçti:)
Erkek kardesin calisiyormu peki?
Askerden geldikten sonra ise baslayacaktir büyük ihtimal degilmi?
15 aymi yapacak yoksa kisa dönem mi?
Olsun canim o zaman sabirli olmalisiniz.
Sende bu vesile ile sevap kazanmis olursun insaAllah.
Annecigini düsündügün icin.
Baskasi olsa belki hic takmaz evlenir giderdi.
Amin. InsaAllah Rabbim cümlemizin hakkinda en hayirlisi neyse onu nasip eylesin insaAllah.
Esmer canim hosgeldin.
Nasilsin?
esraburak canim kusura bakma uzun zamandir yoktun topicte o yüzden cikaramadim : )
enistemiz askere gidecek demistin dimi ?
müstakbel kayinvalideciiinle tanisacak demk ki : ))
bencede rahat ol kasma kendini.. neyin icinde rahat hissediyosan kendini öyle giyin...
güzel gecer tanismaniz ve burdanda paylasirsin insaAllah : ))
kizlar bu arada gecen gün belediylere is basvurusunda bulundum
yaklasik 20 dakka yarim saat uzaklikta olan bir belediyeden cevap geldi
düsüneceklerini ve bana haber vereceklerini yazmislar
kizlar Allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyinde olumlu cevap alayim oradan
ve bu isyerinden alnimin akiyla kurtulayim insaAllah
Canım kardeşimin geldikden sonrada işi hazır allah nasip kısmet ederse.
Şuanda oda çalışıyor askere gitmeden 15 gün önce çıkıcak işden.
Geldikden sonra müdürleri demiş seni bekliyoruz diye.
Ailem benim herşeyim asla emeklerini boşa çıkarmam.Sevdiğime azda olsa haksızlık yapıyorum biliyorum ama oda sabırlı olmak zorunda.Ki saolsun destek oluyor.
İnan ailemde beni düşünüyor.Borç olmadan evlen kızım birde evlendikden sonra taksit ödeme diyorlar.Arkamdalar her zaman.Erkek tarafı ne yapabiliyorsa yapar gerisi bize ait diyorlar.Hani sen git al öde yok bizim evde.Kardeşimde bende çalışırız ama ikimizde hiç başımıza buyruk olmadık.
Evet canım aynen öyle, mayısta asker diye düşünüyoruz. bakalım nolacak..
Paylaşıcam tabiiki :) bi atlatayım hele :)
Dualarımız seninle canım.
Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
Hoş geldin canım nasılsın?
Peki kardesin askerligi normalmi yapacak yoksa kisa dönem mi?
Isi hazir olmasi cok güzel. Büyük bir avantaj.
Nice insanlar askerden geldikten sonra bosluga düsüyorlar is bulana kadar.
Ailenden de Allah razi olsun.
Ki hamd olsun ayni durum benim ailem icinde gecerli.
Sevdigim birazda gurur meselesi yapiyor malesef : (
Senin tek bir kurusuna bile dokunmak istemiyorum diyor.
Ama ben onu iknaa ederim herseyi paylasarak hall edicez insaAllah :asigim:
Esmer canim hosgeldin.
Nasilsin?
Amin canim insaAllah.
Bu isin olmasini cok istiyorum.
Suan piyasada cok fazla is yok cünkü.
Simdiden aramaya basladim ki isten tamamen ciktiktan sonra bosta kalmayayim diye.
Allahim insaAllah en hayirlisini nasip eyler.
Hoş Bulduk canım :1hug:
Sabah sırılsıklam olmamı saymazsak iyiyim çok şükür
Sen nasılsın canımcım opuyorumnanaktan
Bütün kızlarada küstüm ayrıca :a015: kimse bana qünaydın demedi senden başka kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?