2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

ben uzun bir zaman var diye üzülüyorum ama bu konularla daha uğraşmadığım için ooohh rahatım şuanbayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar :hulya:

ben o günlere gelince bu kadar detayli düsünecekmiyim bilmiyorum ama süsüme püsüme o kadarda önem verecek degilim... bizde tanisma olmayacak zaten cünkü aileler zaten tanisiyor... isteme ve söz olacak Allah nasip ederse...

ama sevdigimin aileside beni tepeden tirnaga giydiklerimle yargilayacak insanlar degiller cok sükür... ben neyin icinde rahat isem öyle giyerim diye düsünüyorum... ayakkabida giymem... evin icinde hizmet edicem asla ayakabilarla rahat hissetmem kendimi...

neks canim ne fark eder iki sefer elbise giysen? ne olabilir yani ne diyecekler? aaa bu kiz iki sefer elbise giydi ne kadar ayip mi diyecekler? hic sanmiyorum...

bu kadar kasmayin kendinizi kizlar tamam elbette güzel ve sik olmak istiyorsunuz ama bu yolda kendiniz olmaktan cikmayin sirf kayinvalidenizin gözüne girmek icin... sizin begendiniz illede onunda begenecei bir tarz olacak diye bir kaide yok... o yüzden en iyisi gönlünüz ne isterse onu giyin siz rahat olun yani...

göbeginiz varsa var basenleriniz varsa var... manken degilsiniz ya sonucta halis mulis normal insanlarsiniz kizlar... sizi begenen zaten begenmis bedeninizle oldugu gibi memnun olmalisiniz... ha tabi bu demek degil ki sizi begenen begendi artik kendinizle ilgilenmeyin... ama öyle muhabbetler olmus ki son sayfalarda okuyunca Allah Allah dedim dis görünüs giysiler elbiseler gercekten bu kadar mi önemli??

yemek takimina gelince herkesin zevki ayridir bisey diyemicem ben daha almadim... zaten ancak sözden sonra yavas yavas hazirliklara baslarim diye düsünüyorum... o zamanda kadar hem daha cok para biriktirmis olurum... ve cok pahali olaninanda gitmem ben... markali olsun kaliteli olsun ama asiri pahali olmasinada gerek yok tabak canak sonucta kirilir gider yenisi alinir... benim fikrim...

kimsecikler yok suan sanirim...

hadi iyi aksamlar

Günaydınn kızlarrrr
Nasılsınızzz ?

Bu sabahki yaqmur neydi öyle... Şemsiyemide almadım iş yerinde bi tane war 2. napcam die sırılsıklam oldumm Şimdi çıkardım çizmeleri terliklerle oturuyorum kaydirigubbakcemile3 Laf aramızda pekte rahatım heee lülülülülülü

selam kızlarr nasılsınız

kavuşma anımı yazıyoru sizlerle paylaşıyım dedim:)

evet anlatıyorum:))))))))

saat 9.30da metroport avmde buluştuk 11 seansına cehennem filmine girdik izledik korktum azıcık ve hep birbirimze sarıılarak izledik kötü,korkunç bölülerinde yüzüümü kapadı görmüyim diye:)film bitti çıktık ablası aradı konuşurken beni sordu sanırım onunlayım zaten dedi telefonu uzattı sanırım konuşmak istiyıorum dedi:) bende napıyorsun dedim kaana oda merhaba de dedi sonra işte burcu hanımcım nasılsınız dedi bend eiyiyim saol siz felan allah kavuştursun dedi saolun sizide dedim ben:)dediki bir akşamleyin gelin kaanla yemeğe alim dedi bende olur ama akşamları ben evden çıkamıyorum dedim oda haftasonu olur gündüz dedi bende tamam dedim kendine iiyi bak felan kaana verdim :)))))))
sonra simit yedirdi bana:)kadir has avmye gittik ordada resimler çekildik üç harfliler filmine gittik izledik çıktık yemek yedi bana da yedirmeye çalıştı ama ben yemedim midem çok kötüydüsonra işte konuştuk ablasıyla ev alıcaklarmış hemen bir işe başlamalıyım felan dedi beklemenin anlamı yok dedi evlilklede ilgili gelirin olması lazım bir işe girip eve girince herşey akışında devam eder dedi öle konuştuk gezdik akşam 6 ya kadar beraberdik
o kadar mutluyumki kızlar şu an ilişkimiz güzel gidiyor dedi ilk kez konuşan benmişim ablasıyla öle dedi:)akşam eve geldim baş ağrııs ölüyorum yemek yedim geçti ağrısı
ama çok özleedik birbirimizi varya nasıl bişey bu ilk defa böle hissettim ya
mükemmel bir duygu
kızlar sizlerde bir an önce kavuşursunuz inşallah aşklarınıza benim kavuşmam dünki zamanım böle geçti:)

Günaydın güzeller :)

Öyle heyecanlıyım öyle heyecanlıyım.... cumartesi müstakbel kayınvalidemle tanışmaya gideceğimmmm.
Ne giyincem napıcam nasıl davranıcam. Bilmiyorum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…