2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Kendimi hayal ettimde kumateş etek gömlek süveter filan haklısınız o olmaz.
Ama elbisede olmaz sözde elbise istemede elbise.
Pantalon giyeyim ben en iyisi keten onun üzerinede ne giyeyim bilmiyorum.

Tamam kumaş etekten vazgeçiyorum.
ay ama fışfırlı gömlekde olmaz yahu bana çok komik geliyor onlar

Bence bu kombinler çok hoş canım :)

Eklentiler

• $images21.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $imagesCA93P7MZ.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $imagesCAVD3XCK.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 13
  • $imagessdfsd.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 15
Ben fırfırı çok seviyorum kızlar çok şirin gösteriyo insanı :)

Hatta ben,m fırfırlı gömleğim var anneler olsun arkadaşlarım olsun çok beğeniyorlar her kesime hitap ediyo açıkcası :)

Gömlek modelleri hoşmuş canım...
Ben en iyisi gerçekden yavaş yavaş bir baknıyaım.
Aslında tek parça elbise giyinmemde fena olmaz hani.
Oyy oyyy heyecan sitres geçsin artık şu günler.

ben uzun bir zaman var diye üzülüyorum ama bu konularla daha uğraşmadığım için ooohh rahatım şuanbayanssulusmile

Bilmiyorum sadece ben mi böyleyim ama inan tamamen sitres altındayım.
Geri dönüşü olmayan bir yola adım atıyorsun ve korkuyorum,heyecanlıyım,mutluyum ama bir yandan hüzünlüyüm.Karmakarışık bir haldeyim:S

Eminim herkes aynı duyguları taşıyordur o anlarda tatlım.. Ben düşünemiyorum içine girceğim stresi kendimi geçtm benmkini hiç düşünemiyorum.. Ben onun ailesini tanıyorum onlarda beni tanıyor.. benimki napçak acabaa sempatiksalakcinni

BEn yemek takımlarında kenarları gümüş rengi olanları çok beğeniyorum,ucuz yemek takımlarının tabakları kalın oluyor kaba duruyo,yemek tabağı ince olanlarından al.biraz pahalı olablir ama porselenin incesi makbuldur :)kütahya ya gitmiş biri olarak :)

fiyat farketmiyor 1 kere alıcam sonuçta bide ben kare olsun istiyorum bide canım mantı istiyor ne alaka ise=)))

aslında bununla ilgili bi konu açmıştım almayı düşündüğüm takımıda koymuştum ama hala karar veremedim

Canım benim almak istediqime benziyo çok qüsel güle güle kullan zemuszemus

Saol tatlım ben seviorum bu takımı..ne abartılı nede çok sade.. misafirler için kullanıcam neticede.. bide günlük alıcam ama o daha uygun fiyatlılardan ve yuvarlaklardan tercih edicem.. çatal bıçak takımımda uyuyoo zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…