İçer ayakkabısı alcam şık gösterişli bişi
Artık terlikler kalktı kızlar
BEnim sözlü arkadaşım var onda görmüştüm içerde ayakkabı giymek havalı gösteriyo
Bu modayı bilen vardır da ben geriden geliyorum :))))))
Güzel olur ama bence qiyme canım :1hug:
Sonra kayınwalden demesin aman ne hawalı kız ewde bile ayakkabıyla, kötü düşünmesin kafamçokkarıştı
Bütün aksiliklerde seni buluo yawrum yha kaydirigubbakcemile3
Tatlım artık hemen herkes ayakkabı giyiyo..Kıyafetinle şık dursun diye daha çok öyle havasından falan olduğunu sanmıyorum..Bende ayakk. giymeyi düşünüyorum..
Valla yaaa.. Burda sadece elekt. ısıncam kışında böle giderse ne ederimm benn :1shok:
Esmerr gelirim bak size ısıtmak zorunda kalırsın beniii :jeyyar:
Kızlarrrr yasakkelime beni yanlış anladınız sanırım kesinlikle qüzel duruo biliyorum
Sadece karşınızdaki insan öyle hissedebilir diyorumm Şeniz
Bende taşlı tüqlü ewde qiyilen tarzdan ayakkabı weya terlik tercih edicm tabiki lülülülülülü
Ben tanışmada kumaş etek istiyorum dizlerde üzerine beyaz gömlek altına ten rengi çorap üzerine ya yelek yada süveter istiyorum.Saçlarımda fönlü ve açık olucak.Makyaj yapmayı pek sevmem muhtemelen göz farı rümel göz kalemi ve hafif bir ruj olucak.tabi bu dediğim tanışma annelerin bir araya gelmesi.İstemede ne giyerim bilmiyorum.
bence kumaş etek ve beyaz gömlek çok agır olur görmedim seni ama yakıştırmam herlde sana kadınsı olursun daha kibarcık giyin elbise falan mesela
Çok mu ağır olur dersin?
Tanışmada annesi teyzesi ve halası olcak.
Beni hiç görmedikleri için istemeden önce tanımak istiyorlar.
Ay çok az kaldı şaka maka.:S
Bende sevmiyorum kumaş pantolon yerine keten tercih edebilirsin nekss
Gömleğinide fırfırlı yakalı bişiler giyersen kadın gibi olmazsın tanışmada elbise giyme bence istemede giyersin
Ay peki ben ne giycem kızlar?
Yani isteme değil ki bu tutupda elbise giyeyim ne kadar elbise basip olsada ağır kaçar.
Yada spor tarzda elbisemi giysem bak bilemedim şimdi:S
bence agır kotayı şimdiden yükseltme bunun sözü nişanı kınası düğünü var yemegi var:...elbise giy dizlerinde fazla klasik olmasın çıtı pıtı olsun altınada babet giy ama sade olsun
Tamam kumaş etekten vazgeçiyorum.
ay ama fışfırlı gömlekde olmaz yahu bana çok komik geliyor onlar
Tanışmada elbise istemede elbise hep aynı tarz olursun hemde tanışmada abartmamak lazım arkadaşım bana öyle demişti,az öncede dediğim gibi şık keten pantolon üstünede fırfırlı yakalı kurdaleli fiyonklu vs vs gömlek giyersen hem hanım hanımcık hemde şık olursun zemuszemus
Kurdaleli yada fiyonklu olsun o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?