2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

İçer ayakkabısı alcam şık gösterişli bişi

Artık terlikler kalktı kızlar

BEnim sözlü arkadaşım var onda görmüştüm içerde ayakkabı giymek havalı gösteriyo

Bu modayı bilen vardır da ben geriden geliyorum :))))))

Güzel olur ama bence qiyme canım :1hug:
Sonra kayınwalden demesin aman ne hawalı kız ewde bile ayakkabıyla, kötü düşünmesin kafamçokkarıştı

Güzel olur ama bence qiyme canım :1hug:
Sonra kayınwalden demesin aman ne hawalı kız ewde bile ayakkabıyla, kötü düşünmesin kafamçokkarıştı

Tatlım artık hemen herkes ayakkabı giyiyo..Kıyafetinle şık dursun diye daha çok öyle havasından falan olduğunu sanmıyorum..Bende ayakk. giymeyi düşünüyorum..

Benim genetik kızlar 45 kiloda olsam hiç dümdüz göbeğim olmadı şu fani dünyada ama göğüslerim büyük dengesiz durmuyo,göğüs egzersizleri yapıyoum 1 aydır düzenli olarak arada gerçekten fark var,platese yazılmak istedim annem izin vermedi evlenince gidicem sevgilim gönderiyo derdim zayıflamak değil ama fit olmak.2 3 akşamdır da sürekli maske yapıyorum istemeye kadar sıkı bir kampa soktum kendimi birde bebek yağı alcam sıra onda :)

Tatlım artık hemen herkes ayakkabı giyiyo..Kıyafetinle şık dursun diye daha çok öyle havasından falan olduğunu sanmıyorum..Bende ayakk. giymeyi düşünüyorum..

ÇOK şık duruyo ayakkabı öyle acayip kapalı ayakkabı almam tabi taşlı tüylü birşeyler bulcam buluşturcam kaydirigubbakcemile5

Valla yaaa.. Burda sadece elekt. ısıncam kışında böle giderse ne ederimm benn :1shok:
Esmerr gelirim bak size ısıtmak zorunda kalırsın beniii :jeyyar:

Gel ama iş yerine qelme canım bende burda lahana qibiyimm kaydirigubbakcemile3
Ewime beklerim sıcak walla ewe qidince iliqim kemiqim ısınıo qerçekten :lepi:

Kızlarrrr yasakkelime beni yanlış anladınız sanırım kesinlikle qüzel duruo biliyorum
Sadece karşınızdaki insan öyle hissedebilir diyorumm Şeniz
Bende taşlı tüqlü ewde qiyilen tarzdan ayakkabı weya terlik tercih edicm tabiki lülülülülülü

Kızlarrrr yasakkelime beni yanlış anladınız sanırım kesinlikle qüzel duruo biliyorum
Sadece karşınızdaki insan öyle hissedebilir diyorumm Şeniz
Bende taşlı tüqlü ewde qiyilen tarzdan ayakkabı weya terlik tercih edicm tabiki lülülülülülü

Anladım seni canım ama kaynanada ilk günden kaynanalığa başlıcak hali yok bayanssulusmile

Ben tanışmada kumaş etek istiyorum dizlerde üzerine beyaz gömlek altına ten rengi çorap üzerine ya yelek yada süveter istiyorum.Saçlarımda fönlü ve açık olucak.Makyaj yapmayı pek sevmem muhtemelen göz farı rümel göz kalemi ve hafif bir ruj olucak.tabi bu dediğim tanışma annelerin bir araya gelmesi.İstemede ne giyerim bilmiyorum.

bence kumaş etek ve beyaz gömlek çok agır olur görmedim seni ama yakıştırmam herlde sana kadınsı olursun daha kibarcık giyin elbise falan mesela

bence kumaş etek ve beyaz gömlek çok agır olur görmedim seni ama yakıştırmam herlde sana kadınsı olursun daha kibarcık giyin elbise falan mesela

Çok mu ağır olur dersin?
Tanışmada annesi teyzesi ve halası olcak.
Beni hiç görmedikleri için istemeden önce tanımak istiyorlar.
Ay çok az kaldı şaka maka.:S

Bende sevmiyorum kumaş pantolon yerine keten tercih edebilirsin nekss

Gömleğinide fırfırlı yakalı bişiler giyersen kadın gibi olmazsın tanışmada elbise giyme bence istemede giyersin

Ay peki ben ne giycem kızlar?
Yani isteme değil ki bu tutupda elbise giyeyim ne kadar elbise basip olsada ağır kaçar.
Yada spor tarzda elbisemi giysem bak bilemedim şimdi:S

Çok mu ağır olur dersin?
Tanışmada annesi teyzesi ve halası olcak.
Beni hiç görmedikleri için istemeden önce tanımak istiyorlar.
Ay çok az kaldı şaka maka.:S

bence agır kotayı şimdiden yükseltme bunun sözü nişanı kınası düğünü var yemegi var:...:D:D elbise giy dizlerinde fazla klasik olmasın çıtı pıtı olsun altınada babet giy ama sade olsun

Bende sevmiyorum kumaş pantolon yerine keten tercih edebilirsin nekss

Gömleğinide fırfırlı yakalı bişiler giyersen kadın gibi olmazsın tanışmada elbise giyme bence istemede giyersin

Tamam kumaş etekten vazgeçiyorum.
ay ama fışfırlı gömlekde olmaz yahu bana çok komik geliyor onlar:D

Ay peki ben ne giycem kızlar?
Yani isteme değil ki bu tutupda elbise giyeyim ne kadar elbise basip olsada ağır kaçar.
Yada spor tarzda elbisemi giysem bak bilemedim şimdi:S

Tanışmada elbise istemede elbise hep aynı tarz olursun hemde tanışmada abartmamak lazım arkadaşım bana öyle demişti,az öncede dediğim gibi şık keten pantolon üstünede fırfırlı yakalı kurdaleli fiyonklu vs vs gömlek giyersen hem hanım hanımcık hemde şık olursun zemuszemus

bence agır kotayı şimdiden yükseltme bunun sözü nişanı kınası düğünü var yemegi var:...:D:D elbise giy dizlerinde fazla klasik olmasın çıtı pıtı olsun altınada babet giy ama sade olsun

İki parça değil tek parça giyeneyim yani.
Ay varya konuştukça heyecanım artıyor.

Tanışmada elbise istemede elbise hep aynı tarz olursun hemde tanışmada abartmamak lazım arkadaşım bana öyle demişti,az öncede dediğim gibi şık keten pantolon üstünede fırfırlı yakalı kurdaleli fiyonklu vs vs gömlek giyersen hem hanım hanımcık hemde şık olursun zemuszemus

:D:D:D

Ben ne çok klasik nede çok spor olayım diyorum.Zaten mümkün olduğu kadar yanlarında oturmucam.Domates gibi olurum ya.Ben mutfakta durur getir götür işi yaparım:DKeşke sevdiğimde olsa yanımda o an ahh ahh yandım ben

ilk tanışma önemlidir daha sıcakkanlı görünmek için daha şirin seyler giyinmelisin şık olmak şatafatlı giyinmek değildir fırfırlı seyler kumaş etek falan ben genelde orta yaşta kadınlara yakıştırıyorum yada bana hani kırsal kesimdeki düğüne giden kızlar genelde nadie öle yerlere gittikleri için çok sıkır sıkır olur ya bana öyle geliyor tabiki bu benim fikrim sadelik asalettir

Back