2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

Canim hayirli olsun anlasilan baya telasli olacak. Ama madem 2011 yaz sonu olacak o zaman simdien bohca konusunu acmaya gerek yoktur heralde dimi? Mesela yaza az bir zaman kala konusulsa daha iyi olmazmi acaba?

Mrv kiiiz benimkininde saclari döküldü garibimin askerden sonra kaydirigubbakcemile5 muzip dogru diyor bizde geri kalanlarla idare ederiz artik kaydirigubbakcemile3

sağol canım evet baya telaşlı olucak

aslında bende daha erken olduğunu düşünüyorum sadece çok fazla telaşa girmemek için zamanı gelince biraz erkenden başlamak istiyorum elim ayağım birbirine dolanmasın diye kaydirigubbakcemile2

ay şimdiden düşündükce heyecanlanıyorum daha gelecek yaza baya var ama işte boshayallersmile

Son düzenleme:
Özlemenin ne demek oldugunu sen gel bana sor canim : )
Üc ay oldu elini tutamiyorum beline sarilamiyorum gözlerine doya doya bakamiyorum...

:gitme: oyoyoy.. Allahim tez zamanda kavustursun bizi insaAllah...

kizlar ben simdi yemege gidiyorum daha sonra namaza...

yine gelirim evdeyim nasilsa bütün gün :hulya::hulya:

hersey gönlünüzce olsun
Allah bas koydugunuz yolda utandirmadan yürümeyi nasip eylesin...

sevgi dolu günler diliyorum :asigim:

Amin canım.
Allahım namazını kabul etsin.
Ve afiyet olsun tekrar bekleriz gel mutlaka...

NaNcYcE bohça için bencede daha erken canım.
Elinde nakitin olsun yeterki bir bilemedin iki hafta içinde herşey hallolur.
Baya bir telaşlı geçicek artık dinleriz senden neler yaptın neler aldın..

evet Neksss haklısın canım

tatlı telaşlarımı sizlerle paylaşmak nasıp olur inşallah neler aldım paketledim süsledim püsledim zemuszemus

evet Neksss haklısın canım

tatlı telaşlarımı sizlerle paylaşmak nasıp olur inşallah neler aldım paketledim süsledim püsledim zemuszemus

Muhtemelen aynı dönemlerde yada öncesinde benimde nişan telaşım olucak.
Bende sizlerle paylaşırım mutlaka...

Şu tanışma söz olayını bir atlatsam rahatlasam süper olcak.

Tanışmada abartılı giyinmeyi düşünmüyorum kızlar :)

Ben tanışmada kumaş etek istiyorum dizlerde üzerine beyaz gömlek altına ten rengi çorap üzerine ya yelek yada süveter istiyorum.Saçlarımda fönlü ve açık olucak.Makyaj yapmayı pek sevmem muhtemelen göz farı rümel göz kalemi ve hafif bir ruj olucak.tabi bu dediğim tanışma annelerin bir araya gelmesi.İstemede ne giyerim bilmiyorum.

Benim sevdiceğim filinta gibi maşallah.Boy pos fizik on numara çocukda.Bende memnunum kendimden ama basen bölgemden şikayetçiyim erimesi lazım ama ben oturarak çalışıyorum yaa nasıl olcak bilmiyorum.

İçer ayakkabısı alcam şık gösterişli bişi

Artık terlikler kalktı kızlar

BEnim sözlü arkadaşım var onda görmüştüm içerde ayakkabı giymek havalı gösteriyo

Bu modayı bilen vardır da ben geriden geliyorum :))))))

Benim sevdiceğim filinta gibi maşallah.Boy pos fizik on numara çocukda.Bende memnunum kendimden ama basen bölgemden şikayetçiyim erimesi lazım ama ben oturarak çalışıyorum yaa nasıl olcak bilmiyorum.

Kızlar fizik olarak kendimden memnunum ama bende ayva göbek var her halimle sevsin seven opuyorumnanaktan

Back