2011'de sözlenecek arkadaşlar buyrun!!

geldim kızlar :3:

bizim 2011 yaz sonuna doğru isteme ve söz olucak Allah kısmet ederse aynı zamanda nişanımızda olucak inşallah hepsi yaklaşık 2 hafta içinde gerçekleşicek çünkü sevgilim yurtdışında çalışıyor olucak hayırlısıyla izin alıpta gelecek ben nişan bohçasını türkiyeden almayı düşünüyordum çok güzel seyler görmüştüm ama 2 hafta içinde yetiştirememki şimdi nişan bohçası konusunu karşılıklı açmak için nezaman doğru olur sizce?

Canim hayirli olsun anlasilan baya telasli olacak. Ama madem 2011 yaz sonu olacak o zaman simdien bohca konusunu acmaya gerek yoktur heralde dimi? Mesela yaza az bir zaman kala konusulsa daha iyi olmazmi acaba?

Mrv kiiiz benimkininde saclari döküldü garibimin askerden sonra kaydirigubbakcemile5 muzip dogru diyor bizde geri kalanlarla idare ederiz artik kaydirigubbakcemile3

İyi bir kadın, bir erkeği etkiler;güzel bir kadın büyüler; anlayışlı bir kadın ise,ona sahip olur....
Bu sözü hatırlatırım
Biraz anlayış nekss :3:

Güzel cümleymiş canım.
ay sinirim tamamen kendime valla.
Güzel güzel mesajlaşıyoruz güya.
Aç kalma emi diyorr paşam
Bilse ben burda kendi kendimi yiyorum çok kötüyüm çok
Tamam sakinleşiyorum...

Güzel cümleymiş canım.
Tamam sakinleşiyorum...

sakinles canim o kadar abartilacak bi durum söz konusu degil..
yazik ediyosun ikinizede :) en cokta kendine :)

Mrv kiiiz benimkininde saclari döküldü garibimin askerden sonra kaydirigubbakcemile5 muzip dogru diyor bizde geri kalanlarla idare ederiz artik kaydirigubbakcemile3

askerdede sürekli şapka çok etkiliyo

sakinles canim o kadar abartilacak bi durum söz konusu degil..
yazik ediyosun ikinizede :) en cokta kendine :)

Kendime yapıyorum valla.
Sevdiğime zaten kıyamam.kötüyüm desem işi bırakır gelir biliyorum.
Artık bende yavaş yavaş kabullenicem sevdiğimin artık çalıştığını.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ayy ben sevdiğimi hiç bir ünlüye benzetemiyorum ama yaa...

Güzel cümleymiş canım.
Tamam sakinleşiyorum...

Ben asil bu arada nekss

Nick değiştirdim kaydirigubbakcemile

Ben sevgilimin bana aşık olmasını anlayışlı olmama bağlıyorum

Başka nedenlerde var tabide,ama senin anlayışına bitiyorum der sevgilim hep bana

:nazar:

Çok uzun benim sevdiceğim...Kumral ela gözlü uzun kirpikleri var gözlerini kapadığında çok şeker oluyor.Ben sakalı çok yakıştırıyorum.Ama malesef iş yeri kabul etmiyor kesiyor.

Aslında itiraf etmem gerekirse ben esmerlerden hoşlanıyordum.
Ama gönül işde canımdan can o benim

Ben asil bu arada nekss

Nick değiştirdim kaydirigubbakcemile

Ben sevgilimin bana aşık olmasını anlayışlı olmama bağlıyorum

Başka nedenlerde var tabide,ama senin anlayışına bitiyorum der sevgilim hep bana

:nazar:

:):)

Sevdiğimde bana hep derki hiç bir şeye kızmıyorsun çok anlayışlısın meleğim hükümetimsin der.Ve çoğu kararı bana bırakır.Ama bana arada geliyorlar iş yoğun malum dönem birde ciddi ciddi hergün görüşüyorduk yetmiyordu sabah kahvaltı yapıyorduk.İkimizde bir boşluğa düştük.Kabullenmek zaman alıcak.Benim tek kötü yanım duygularımı sevdiğim gibi dışarı kolay kolay yansıtmam.kendi kendimi yerim.Ama o gözüme bakar ve hemen anlar:asigim:

Çok uzun benim sevdiceğim...Kumral ela gözlü uzun kirpikleri var gözlerini kapadığında çok şeker oluyor.Ben sakalı çok yakıştırıyorum.Ama malesef iş yeri kabul etmiyor kesiyor.

Aslında itiraf etmem gerekirse ben esmerlerden hoşlanıyordum.
Ama gönül işde canımdan can o benim

Evet canım bende sarışın sevmem renkli gözlü erkek hiç sevmem hele

Sevgilim esmer ama bayılıyorum esmer olmasına hele dişleri inci gibi çok dadlu yawŞeniz

Hahaha ay muzip yazdigin seylere cok gülesim geliyo ya kaydirigubbakcemile3
öveöve bitiremiyosun askini : )))

neks biraz daha zaman gecsin kabullenmeyi birak gurur duyacaksin onunla :)

Evet canım bende sarışın sevmem renkli gözlü erkek hiç sevmem hele

Sevgilim esmer ama bayılıyorum esmer olmasına hele dişleri inci gibi çok dadlu yawŞeniz

Aynen sana katılıyorum.
Sevdiğimde bilir esmerlerden hoşlandığımı arkadaşken çyle laf arasında konuşmuştuk.Diyorki saçlarımı boyatayım saunaya gideyim olur mu?Çok gülüyorum öyle dediği zaman.Sevgilim benim boylu poslu çok dikkat çeker kendileri.Düğüne gittik tüm arkadaşlarım diyorki nilay söz diyordun ya sen hemen sözlenaklinialirimsmile

:D:D

Biliyorum canım ya inan biliyorum.
Ama nasıl özledim varya anlatamam.

Özlemenin ne demek oldugunu sen gel bana sor canim : )
Üc ay oldu elini tutamiyorum beline sarilamiyorum gözlerine doya doya bakamiyorum...

:gitme: oyoyoy.. Allahim tez zamanda kavustursun bizi insaAllah...

kizlar ben simdi yemege gidiyorum daha sonra namaza...

yine gelirim evdeyim nasilsa bütün gün :hulya::hulya:

hersey gönlünüzce olsun
Allah bas koydugunuz yolda utandirmadan yürümeyi nasip eylesin...

sevgi dolu günler diliyorum :asigim:

Back