- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.841
hadi hayırlısı canımm okuduğum çoğu yazıya göre varikosel ameliyatından sonra illa 3 ay sonra hamile kalınmıyor menbetayı örnek al tura devammmmmmminşallah biran önce gelir bebişin
insallah tatlim ama sanmiyorum bayramin birinci gunu yumurtladim ve biz bayram gezmesindeydik o gecede calisma olmadi ananesinde kaldik.. esimin 3. gunu calisabildik insallah denk gelmistirinsallah en kolaysekilde gecirirz canim...bebeklerimiz iyi olsunlarda..... sende cok kolay dogum yaparsin insallah
ooh valla azracimbende sevindim bitaneùmm... ne belli belkide tutmustur ve hi gelmeyecekler 9 ayyyayricada dualarimiz sizlerle insallah...
iyi eglenceler breshkacimmm bu cok iyi gelicek size iyi aksamlar tatlimkızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kocacığım gelmiş aşağıda bekliyor sinemaya gidicez
öptüm hepinizi
hlyaciim canim beniim hayirlisi olsun tek cift kiz erkek fark yapmaz saglik olduktan sonra..... bende de hemenhemen aynibelirtiler var gobek agrisi haricinde... valla ben goguslere soktayimm hani regl olurken ben yazardim ya hep burayabasladi gogusler kirmizilar gelecek die wooo ayni onun agrisi ama uclari ekstrasi daha cok sizliyorlarrr....... cok istah yok bende belli seyler istiyo canim sadece ekmek yiyebiliyorum gri o dazaten kabizlikta var afedersin yardimci oluyo biraz....
ya ben kaynasamiyorum baska topiclerle yazamiyorum orasinada fikir edinmek amacli baktim senide gordum.... ama sen ac bitane olmazsa oraya gelebilirim....
bende teraziyimmm..
öyle tabi canım benim Allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah ama ne bilim bir an öyle hissettim senin için genelde de çıkar yaniValla bana herkes senin oğlun olacak diyor özellikle kaynanam sende erkek anası tipi var diyor hayırlısı artık
vaaaaaaaaay sen nerde buldun ayol hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.
nirde gordun hayatiim.... masallah o da bizim kadar asagi yukari o zaman........
bu arada ev yok henuz haril harillbakiyozzzz artik bulmamiz sarttt!!! senin icinde hayirlisi insallah..bizdede tersi olurmus hani totemde once tasinma sonra bebektiya bizdede once bebek sonra tasinma olsun hiicfenaolmaz haniii
evet silacimmmm trdekiler cokkk sansli katiliyorum.... hulyacimmmm sen bizim icin de yersin artik...
Insallah cok bulantili gecmez kizlar hamilelikleriniz... ve insallah benimkinden rahat gecer...
ayyyyyyyy gercektenmiiiiii ben onu eski ceyiz topiginden beri taniyordum cok sevindim onun adinaaaaaa maşallahhhallah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insalahhhhhh
aminnnnnnn tatlim yuregine agzina salgilk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh dualariniz eksik etmeyinden benden nolurrr
Ayyy kizlar cok mutluyum ben ya bu gun siklusumun 21. gunundeyim veeeeeeeeeeeee hic lekelenmem yok duzene giriyorum galiba ben
benmi acmiyorummmmmm iftiraaaaa valla iftiraaaaasaka biryana hulyacim gormedim aramani gercekten yoksa mutlaka geri donus yapardim kuzum benimm. O zaman bundan sonra sms değil cagri ile taciz ederim seni anlasildi
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kocacığım gelmiş aşağıda bekliyor sinemaya gidicez
öptüm hepinizi
kizlar cok zor giriyorum buraya hatta giremiyorum gibi bisey anlamadim ya laptop bozuk ya net yada sitede bi hata var
ay uyuz oldum takiliyor baglanti kesiliyor. ay be hazir kalabalikken yazayim dedim yok banamisin demedim.
yarin imzayi atiyoruz cok sükür ev buldukkkkkkkk
nihayet bulabildik. kisda geldi cok zor olacak hadi hayirlisi..
silacim ve hülyacim darisi sizlerin basina. ben ev bulabilmeniz icin dua edeyim. sizde bana hamis kalmam icin dua edin
kizlar hepinize bisey yazmak isterdim ama malaesef anca acti mesaj kutusunu simdi ise annemlere gidiyorum maglum dünürleri gelecek e bizde hizmet edelim bari
hepinize güzel bir aksam diliyorum
kizlar cok zor giriyorum buraya hatta giremiyorum gibi bisey anlamadim ya laptop bozuk ya net yada sitede bi hata var
ay uyuz oldum takiliyor baglanti kesiliyor. ay be hazir kalabalikken yazayim dedim yok banamisin demedim.
silacim ve hülyacim darisi sizlerin basina. ben ev bulabilmeniz icin dua edeyim. sizde bana hamis kalmam icin dua edin
kizlar hepinize bisey yazmak isterdim ama malaesef anca acti mesaj kutusunu simdi ise annemlere gidiyorum maglum dünürleri gelecek e bizde hizmet edelim bari
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kocacığım gelmiş aşağıda bekliyor sinemaya gidicez
öptüm hepinizi
tamam hlyaciiim bakalim insallah breshkamda mujdeyi verirse oda katilir... ettik 3 e obur aya da regen,azra,menbeta ,nartanesi geliir bizdebasligina temmuz agustos anneleri deriz ya da yaz anneleri deriz hemde degisik olurr..... 2012 yaz anneleri......
olur kzuum iyi olur :) başlık da güzelmiş :)
ben çıkıorum hanımlarrr :) bu arada size yazdığım uzun postu umarım gözden kaçırmamışsınızdır
yemek yapcam karnım gurullduyor
mercimeğimi doyurayım da geleyim hadi hoşçakalınnnnnnnnn
tamam hlyaciiim bakalim insallah breshkamda mujdeyi verirse oda katilir... ettik 3 e obur aya da regen,azra,menbeta ,nartanesi geliir bizdebasligina temmuz agustos anneleri deriz ya da yaz anneleri deriz hemde degisik olurr..... 2012 yaz anneleri......
ayyyyyyyy gercektenmiiiiii ben onu eski ceyiz topiginden beri taniyordum cok sevindim onun adinaaaaaa maşallahhhallah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insalahhhhhh
aaaa öylemi screamawaycim elimden geldigince sık girmeye calisiyorum bu hafta sonu dugun vardi anadolu yakasinda cok gec bitti eve donmedik baska bi arkadasin evinde sabahladik. O yuzden bu hafta sonu iptaldim giremedim hic.. sirkette sende anlarsin beni azcok inan kacak giriyorum cok iyi takip edemiyorum. okuyorum bazen yazamiyorum bazen yaziyorum ama takibini kaciyorum kor topal biseyrler yapmaya calisiyorum işteeskiyi bende cok ozluyorum ne gunlerdi onlar yahuuuuu insallah hamiş topigine dondugumuzde yine o sekilde devam ederiz. Ben size yetisemedim o yuzden ortak sohbetimiz olamiyo sanirim Hayirlisi ama hersey allahtan elbet birgun sizinle ayni konuda konusabilirim diye umit ediyorum bende napim
aminnnnnnn tatlim yuregine agzina salgilk insalllahhhhhhhhhhhhhhhhh dualariniz eksik etmeyinden benden nolurrr
öptüm hepinizi
haayy masallaahh... benim yemek yapmaya bile tahammulum yok yaaaaaaaaa... 1 tabakta bana yollasanda oglusu doyursammmm....valla daha 5.haftada haci yatmaz gibiyimmm.. sanki tugcenin falan daha gec baslamisti...
Allah Allah hangi post acaba butun postlarin uzundu hemen hemen bugun?
ask olsun size yaaaa simdiden yeni topik planlari yapiosunuzhani soz vermistik birbirimize hamisliklerimizi ve insallah dogumumuzu bile burda paylasicaktikk ( simdi hemen burayi birakmiycaz ki fln diyceksiniz biliorum amaa yeni topik acilirr yine 1,2 kayibimiz olur.... valla cok alindimm haberiniz olsun... bnde baska topikleri okuyorum tabiki herkez özgür ama sizler bnm dostumm gibi oldunuz artk baska topiklerde paylasim yapmaya ihtiyac bile duymuyorum amaa baskalarinin tecrubelerini okuyorum hihh
al benden de o kadar tugcecimmmmm ben de coooookkkkk alindim.... neyse ben cikimmmm... zaten postlar yazilip dagilinmis....
iyi geceler....
ask olsun size yaaaa simdiden yeni topik planlari yapiosunuzhani soz vermistik birbirimize hamisliklerimizi ve insallah dogumumuzu bile burda paylasicaktikk ( simdi hemen burayi birakmiycaz ki fln diyceksiniz biliorum amaa yeni topik acilirr yine 1,2 kayibimiz olur.... valla cok alindimm haberiniz olsun... bnde baska topikleri okuyorum tabiki herkez özgür ama sizler bnm dostumm gibi oldunuz artk baska topiklerde paylasim yapmaya ihtiyac bile duymuyorum amaa baskalarinin tecrubelerini okuyorum hihh
pit diye dislanmisimmmmmmmmmmmmmmm ben demekkkk.. 2012 yaz anneleriymissssssss... küstümmmmmmmmmmmmmmmmm size.................
ben oysaki burda sizin heyecaninizi paylasiyordummmm... oyle olsun bakalim.....
al benden de o kadar tugcecimmmmm ben de coooookkkkk alindim.... neyse ben cikimmmm... zaten postlar yazilip dagilinmis....
iyi geceler....
hiic bii kuvvet beniburdan bi yere gonderemeeezzz uleeeyynnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... ne topici,kim topic acmis ,kim nereye gitmis, iftira bee.... yok oyle bisey.... canlarimbenimm gercekten alinmissiniz tugcecim vallahide billahide diyor ayni sekilde bende vallahide billahide cook uzuldum asla yan gozle bile bakmam baska topiclere...... zaten hlyaya da dedimya paylasamiyorum ben oralarda diye...yook anacimm yookben ara ara girip okuyorum daaa esas kizlar cikmisss alicaginiz olsun esas kizlarrr vallahide billahide cok kirildimmm oleu olucak biz cikalim bu topigin adinida degistirin yaz anneleri diye
Hepinize iyi akşamlar, ben geç kalmısım sanırım bütün gün ne çok konuşup gitmişsiniz
hülyacım demek canın bişeler istemeye başladı ne güzel
breshkacımm bana batımı sormustun bende yazmıstım gördünmü? ekledinmi listeye beni?
regencim evet başbaşa kalmısız dün akşam ama degerlendiremedikkk çıkmısım o an demek ben
buarada alıntı yapamadığımdan böle rengarenk yazdım ama hoş oldunuz sanki böledebu arada bende hemen tripimi atayım ne öle yeni topiklerin adı geçio kızlarrr biz ne olacagız burda peki
zaten hamile kalamıyorum birde sizsiz mi kalayım
hiic bii kuvvet beniburdan bi yere gonderemeeezzz uleeeyynnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... ne topici,kim topic acmis ,kim nereye gitmis, iftira bee.... yok oyle bisey.... canlarimbenimm gercekten alinmissiniz tugcecim vallahide billahide diyor ayni sekilde bende vallahide billahide cook uzuldum asla yan gozle bile bakmam baska topiclere...... zaten hlyaya da dedimya paylasamiyorum ben oralarda diye...yook anacimm yook
valla afedersiniz yanii kizlar hecanimiz henuz cok yeni haycanimiza verin...... hadi bakim 6 ay buyuk hamis ablasiniz sizzz... opuselim barisalimmm.........
hersey regenin basinin altindan cikti zaten.........................(kizin dunyzzdn hzberi yok!!!!)
kizginliginiz gecti demi bakin zaten cok bulantiliyim guluk cekiyorum aglariimmmmmmmmmmmmm
ben ara ara girip okuyorum daaa esas kizlar cikmisss alicaginiz olsun esas kizlarrr vallahide billahide cok kirildimmm oleu olucak biz cikalim bu topigin adinida degistirin yaz anneleri diye
iyi geceler....
pit diye dislanmisimmmmmmmmmmmmmmm ben demekkkk.. 2012 yaz anneleriymissssssss... küstümmmmmmmmmmmmmmmmm size.................
ben oysaki burda sizin heyecaninizi paylasiyordummmm... oyle olsun bakalim.....
regencimmmmmm az kaldi senin de bildigim kadariyla... 3 ay dolmak uzere di mi? ne zaman basliyor calismalar...?
tugcecimmm dedigim gibi burda pek cesit yok... oyle duz siradan beyaz mobilya aldim... ama suslemeyi dusunuyorum odayi...ama ne kadar becerebilirim bilmem....
ahh silacimmm, ve hulyacimmmm esler yandi desenize..simdiden asermeler baslamisssssssss... ben valla ilk zamanlarda hic asermedim... hicbisi yiyemedimmmmm... ama simdi cikariyorum acisini... yeni yeni...
silacimmmm, bosver onlari sen... benim bir arkadas bana bakip kiz demisti... erkek oldu.. inanmiyorum ben onlara.... sana kiz gelecek insallahhhhhhem bu ay da baya bi calismistin sen sanirim... kiz olmasi daha muhtemel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?