- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.781
Bikere_sevdim, canim ne istedigini hatirlamiyorum... eger kiz istiyorsan kiz olur, erkek istiyorsan da erkek olur insallah..... Daha bir ayin varmis ogrenmek icin... Dedigin gibi beklemek cok zor.. Ben 20. haftada ogrenmistim cinsiyeti..
Zaman cabuk geciyor... Odasini ismarladikkk bu arada.... Klasik oldu, zaten burda cok cesit yok... Turkiye gibi diil.... Bebek arabasina da karar verdik gibi... Yavas yavas ilerliyoruz bakalim....
Kuppecimmm, sen iyi bir doktor bul once... Ona odaklan simdilik... Insallah bebek de gelecek ardindan....
Deryacimmm, kanamanin bitmis olmasina sevindim canim, ama sen sakin mudurunu filan da dusunup ise gitmeye kalkisma hemen... Dinlen daha...
Nartanesi canim milletin surekli sormasi cok rahatsiz edici... Biliyorum... Bana gecen arkadaslarimdan birisi e-mail yazmis, kac sene oldu cocuk yok mu hala diye... Hamile oldugum halde rahatsiz oldum ben... Ya olmasaydi, boyle soruldugunda uzulurdum diye... Ama insanlar cok detay dusunmuyor ne yazikki....
Bu arada silacimmm, ve hulyacimmmm ya kizlar sizin hamileliginizi dusundukce cokkkk seviniyorum yaa... Ne guzel gecti bu hafta... Keseyi goreceginiz gunu heyecanla bekliyorum....
Silacimmm, bu arada ben o ilac kullanma meselesini sundan dolayi dedim.. Benim annemde de toksoplasma vardi, ve hamilelikleri boyunca hep ilac kullanmis... Tabi belki seviyesi filan senden farklidir bilemicem onu....:26: Ve canim benim kayinvalidenin tutumunu hiccc takma bence... Esin sevindi mi cok? Sevindi.. Oyleyse gerisi bos... Bu arada canim, benim icin de dun gibi inan o test sonucunu alip hemen sizinle paylasmam... gunler cabuk geciyor... cuma gunu de ultrasondaydim ben bu arada... 2 gundur topik bos ben geldigimde... Sizinle paylasamadim haberlerimi....:26::26:
Kardaizcimmmmm, aglama ve bu kadar uzme kendini ne olursun... Tutamadim kendimi yine yazmissin... Sen boyle yazinca ben de cok uzuluyorum canim benim... Sen guclu olmalisin... Hem kizin icin, hem de esin dondugunde bebek konusunda cok stresli olmamak icin.... Stres olmasini engelliyor unutma... Nihancacimm boyle bir yazi paylasmisti eskilerde....
Regencimmmm nasilsin? Seninle uzun zamandir yazismadik, ama haberlerini takip ediyorum....
Breshkacimmmmm 3 gun kaldi....
Yine yalnizimm topikte... neyse ben kactimmm....
ahh kuzuuuumm sen yine sanslisin canin hazirda olan kolay bisey cekmis ben gece gozumu actim karsima sarma cikti resmen canim yaprak sarmasi istiyo.. delirecem....... simdi cikip alicam konservelerde satiliyo konserve monserve ama super lezzetli stok yapiimmm.. esimde yazik senden korktuum diyoooo.....ayol bu saatte günaydın mı diyeyim iyi uykular mı bilemedim
ben niye bu saatte burdayım diye merak edersenizzzzzzzz hemen söyleyeyimaçımmmmmmmmmm
resmen midemin gurultusuna uyandım ve kalktım pekmezle tahin çekti canım Allah tan vardı karıştırdım 2 dilim ekmekle yedimsizede söleyim dedim şu an hem çok gülüorum halime hmde ağlamaklı bi halim var ayyy benim hormonlar çabuk karıştı galiba
nyse yemeğimi yiyeyiim de yatayım artıkın bi kaç saat snre görüşürük.. bu arada akşam yemeğini sıkı yemiştim ama yinede acıkmışım napiiimmmmmmmmm
günaydın millet...Sılacım hamileymişsin sonradan örendiğim için çok bi sevnç gösterisi yapamıorum o günkü gibi olmaz çünkü :) ama hülyayla senin hamileliine valla kendim bidaa kalmışım kadar sevindim Allahım sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah... bide ikinizede bi prenses nasip etsin inş :) breshkacım seninde çok az günün kaldı inş senden de alıcaz güzel haberleri ve bu sene bitene kadar diğer arkadaşlardan da alıcaz inş :) kardaizcim kocası gelince o güzel haberi vericek hemencecik bize
Bugun cok güzel bir gun icim icime sigmiyor alah hayirlara cikarsin insallahbi gecmise goz atip geliyorum
kızlar meraba bende aranıza yeni katıldım ismim eylül bende hamiş olmak istiyorum aşimle 6 aydır korunmuyoruz zaten 6 aylı evliyiz bu sefer adetim 2 gün gecikti ay çok heyçanlıyııımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?