- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.761
canım yazdıklarını okurken nasııı tebessüm ediyorum kendi kendime..ne güzel bir gün yaşamışsınız öyle..sen bunları hakediyordun zaten fıstığım..Allahım bu mutluluğunuzu ve huzurunuzu hep sürdürsün..minik mercimek şimdiden hayatına renk kattı, doğduğunda kim bilir ne kadar renkli bir hayatınız olacak..Allahım sizi korusun fıstığım..
benim için yazdıklarına gelince..burnumun direğini sızlattın yani..düşüncelerin beni çok mutlu etti tatlım, çokta duygulandırdı, ben hepimiz iyi olalım istiyorum, herkes mutlu olsun, her istedikleri olsun Allahım hep iyi şeyler nasip etsin..bizim topiğimizde kötü niyetli hiç kimse yok, herkes birbiri için benim düşündüklerimi düşünüyor zaten..aranızda olmaktan çok mutluyum..ARDA bebek gibi benimde bir bebeğim olur inşallah..dualarınıza daha çok ihtiyacım var fıstığım..
kuppecim canım fıstığım yüreği güzel arkadaşım, teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
senin için yazdıklarım tamamen kalbimden geçenler canım... sen herşeyin en güzeline en iyisine layıksın..yanii öyleki Allah ım sana sağlıklı eli ayağı düzgün nurtopu gibi hayırlı evlat nasip edecektir tüm kalbimle inaanıyor ve dua ediorumm
98 gun kalmis... Ikili sayilara indik artik...
Ne zaman gelsem sessiz buralar...Saatleri tutturamiyorum sanirim... Hem hamilelerimiz de artti... Aksamlari daha sessizlesiriz...:26:
canımmmmmmmmm valla ben daha geçen gün yemin etmiştim hamile kalsam da asla bırakmıcam diye... kaldım ve bırakmıyorumm her fırsatımda önce buraya geliyorum... sizden kopmam mümkün değillllllllllllllll canımsınız benimmm
hlyaa kiz kaynanana nasil solemissin ole karnimda bisey var fln Allah iyiligini vermesin :))) cok sevinmisler bide kiyamam sizee... Allah gulmekten hic ayirmasin sizi insallahh mercimeginiz ugurunuz olsun...
kizlar yaaa beni dogum stresi basmaya basliyoo yavas yavas napicam bilmem :) karnim baya cikti artk hamileyimm diye bagiriyorum resmen ve gobekli bi insanin yasam sartlari baya zormuss bunu anladimm :))) buaradaa bnm kiziminn dedesi yok biliomusunzzz bnm babam gecen sene vefat etti , esiminkide lisedeyken vefat etmisss kim bilir torunlarina ne kdr sevinirlerdi
ayy sorma tuğçecann komik oldu kayannam ilkten anlamadı zaten ama sonradan dedim açıkça
senin doğumun Allah ın izniyle çok güzel geçecek canım.. sakın strese girme kendini boşa üzme.. dede konusunda senin durumun zor ama bana bak beniim babak yaşıyoda noluyo.. o yüzdenn ananesi babanesi var şükür ki napalımm o da amcanız falan varsa onlara dede der
ahh hlyaciimm seni nekadar cook kiskandimm.....masallah siz cook guzel bi paylasim yasamisiniz... bizimkiler beni deli ettiler ama yavrularim icin sakin olmamli ve aldirmamaya calismaliyim... dunbizde soylemeye gittik kaynanalara kadin tv nin sesini aclis gozunude dikmis tv ye torun mu gelmis, cocuk mi gelmis, oglummu gelmis... hic hic hic orali oldugu yok... esimle bakisp guluyoruz biz bi turlu soylemedik.. sonra kalkmaya yakin mutfakta esimle konustuk soyle dedim... iceri girdi .. bi torun daha geliyo dedi..... tabi ses yook hiic bi reaksiyon yok... kaynana gulumseyere torun cok dedi(ne gerek vardi gibisine).. ve kurdugu tek cumle Allah akil fikir versin...... ne sevinc gostergesi,ne hayirli olsun gibisine sozler,tebrik falan hic hic hic bisey yookkk... ciktik gittik sonraa....oyle iste.... Allah yavrularimi bagislasin... onalra muhtac etmesin insallah.....
sılacım yaaaaaaaaa canımmmmmmmmm valla bu insanları anlamak mümkün değil..yani ne demek bu böyle ? insanın sevincini kursağında bırakıyolar insan yerine koyup haber vermeye gidiosun ama bunlar ne anlar insanlıktan verdikleri tepkiye bak.. Allah ım sen hidayet ihsan eyle bu insanlara ne diimmmmmmm
topiğe bi girdim baktım ki ne göreyim.... SILAcım hamile!! HÜLYAcım hamile! Rabbim sen ne büyüksün Ya Rabbim.
Kızlar o kadar çok o ka dar çok sevindim ki anlatamam. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin.
çok güzel yaaaaa.. maşallah maşallah maşallah
şuan heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın..
ikinizi de tebrik ederim. üçüzlerden 2si hamile yani:)) darısı REGENimizin başına inşallah.
pollyannacımmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim canımm saolasın.. şükürr bizde ilk adımı atabildik inşallah devamı gelir sağlıkla ve kucağımıza alırız
kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugünde kan testi yaptırdım veee 1986 çıktı değerimm