2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuppecim canım fıstığım yüreği güzel arkadaşım, teşekkür ederim güzel düşüncelerin için inşallah hep böyle güzel sağlıklı devam eder inşallahhhhhhhhhh

senin için yazdıklarım tamamen kalbimden geçenler canım... sen herşeyin en güzeline en iyisine layıksın..yanii öyleki Allah ım sana sağlıklı eli ayağı düzgün nurtopu gibi hayırlı evlat nasip edecektir tüm kalbimle inaanıyor ve dua ediorumm bnde bu topikte okadar mutluyum ki sizi tanıdığım için sizle beraber mutlu oluyorum yaa.. sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm canımsınızzzzzzzzzzzzzzzz

98 gun kalmis... Ikili sayilara indik artik...

Ne zaman gelsem sessiz buralar... Saatleri tutturamiyorum sanirim... Hem hamilelerimiz de artti... Aksamlari daha sessizlesiriz...:26:

canımmmmmmmmm valla ben daha geçen gün yemin etmiştim hamile kalsam da asla bırakmıcam diye... kaldım ve bırakmıyorumm her fırsatımda önce buraya geliyorum... sizden kopmam mümkün değillllllllllllllll canımsınız benimmm

ayy sorma tuğçecann komik oldu kayannam ilkten anlamadı zaten ama sonradan dedim açıkça şükür Allah a herşey yolunda mercimeğim hayatımı değiştirdi gerçekten

senin doğumun Allah ın izniyle çok güzel geçecek canım.. sakın strese girme kendini boşa üzme.. dede konusunda senin durumun zor ama bana bak beniim babak yaşıyoda noluyo.. o yüzdenn ananesi babanesi var şükür ki napalımm o da amcanız falan varsa onlara dede der

sılacım yaaaaaaaaa canımmmmmmmmm valla bu insanları anlamak mümkün değil..yani ne demek bu böyle ? insanın sevincini kursağında bırakıyolar insan yerine koyup haber vermeye gidiosun ama bunlar ne anlar insanlıktan verdikleri tepkiye bak.. Allah ım sen hidayet ihsan eyle bu insanlara ne diimmmmmmm

pollyannacımmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim canımm saolasın.. şükürr bizde ilk adımı atabildik inşallah devamı gelir sağlıkla ve kucağımıza alırız

kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugünde kan testi yaptırdım veee 1986 çıktı değerimm bugün bile görebiliriz keseyi aslında ama salıyı beklicez ay zaman çabuk geçse ne iyi olur yaaaaaaa

kimseler yok yaa... ben de kaldim yine tek basima hasta hasta diyorum hamis olsaydim bu kadar öksürüge, düsük yapardim heralde Allah korusun :26::26::26: karin kaslarim agriyo öksürmekten..

ayyyyyyyyyyyyyy kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende heycan dorukta yerimde duramıyorummmmmm salı gününnü nasıl beklicem yaaaaaaaaaaaaaaa.... ayrıca bugünkü değerim 1986 çıktı

çin takvimine göre erkek çıktı bideeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyyyyyyyy bi gelin muhabbet edek yaaaaaaaaa

ben bburdayım şekerimmmm. N asılsın bakalım? Ah evet gecen günkü degerinide gördüm,bu günkü değerin de çok güzel. Çok saglıklı bir mercimegin var maaşaalllahhh
ayyhh neler hissediyosun hülya? elin göbüşüne gidiyor mu bakalım

merak ediyorum çokkk

bu arada kayınvalidene söylediğin anı anlatıyosun ya nasıl mutlulukla okudum resmen gözümün önünde canlandı
ben olsam dedim kayınvalidem kalkar 2 de göbek atardı nerdeyse bizden daha çok istiyor,her cocuga babane dedirtiyor kendine.

ahh ne güzel mutluluklar bunlar,allah daim etsin tatlım

ayy mericim nolsun hala salak bi ifadeyle geziniyorum henüz algılamam sona ermedi halaaaa şaşkınım ve inanmakta zorlanıyorum

değerime bakıp duruyorum inanmak için Allah ıma şükür iyi gidiyor inşallah hep böyle sağlıkla devam eder canım.. ve sana da nasip eder

ayyy hislerim konusunda çok karmaşığımmm çok heycanlıyım en önce sonra mutlu şaşkın duygusal garip hüzünlü falan hissediyorum

şekerim sorun yanlıştı acaba elin göbüşünden ayrılıyor mu hiç diye sorcaktın ve bnde hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyecektim

bu arada galiba hormonel değişiklik başladı bnde bu sabah noldu bak ilk sana anlatıyorum...

trt de geronimo filmi vardı kocamla kahvaltı ederken onu izlioduk.. adamlar kızıldereli bnde laf olsun diye iğrenç bi espri yapayım dedim .. aşkito sen bunların tarihini bilio musun dedim çok ilginç adetleri varmış dedim kocam da neymiş dedi.. ben orda koptummm dışardan kız almıyolarmış dedimmmmmmmmmm iğrençlik olsun diye sonra bi gülme krizi geldi bana öyle böyle değil ama yarıldım gülmektenn sonra birden ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum ayy kocamda ne yapacağını şaşırdı bi müddet ağladıktan sonra kendime geldim

bugün de adağımı yerine getirdim huzurluyum o yüzden

böyle işte mericim

umarım hormanlardandır
mutluluktan tırlatma sakın

Yaşa canım her duyguyu doya doya, hem ağla hem güllll tadını çıkarttttt

aaaaa demek erkekkkk gösteriyor takvim,tabiki sağlıklı bir bebek olması en büyük temennimiz ama senin özel bir seçimin varmıydı?

biz mesela 2 kız kardeşizz ondanmıdır bilmem hep bi çiçeğim olsun istemişimdir,hatta 5 yaşından beri

Ama tabiki Allah ım hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin öcelikle

benim canım sultanlarımmmmmmm
hlycım, screamcımm, nartanecim, sılacımmm, regencim, menbetammm ve diğerleri hepiniz çok destekçim oldunuz Allah sizlerden razı olsun.
scream canım yazını okuyunca yine tutamadım kendimi baya içerlemişim demek ki. inşallah zamanı gelince herşey yolunda gider.
hly balımmmmmmmm kayınvalidene ne güzel sölemişsin öle onlarıda tebrik ederim. Allah herşeyin gönlünce olmasını nasip etsin.
geldim geçmişi okudum gidiyorum. yarın görüşürüz.

tühh yaaa nereye gidiyorsun???

saolasın mericim :)

hayırlısı olsun kız erkek farketmez.. ama içimden geçen 2 kızım 1 oğlumun olması :)

saolasın kankitommm çok öpüorum seni kendine ii bak... bnde çıkıyorumm hoşçakalın

slm kızlar bende tüp bebek yaptırdım 7 haftalık hamileyim

ne kadar güzel bi haber bu canim, gözünaydin.. keske breshka da burda olsadi..o da transfer yaptirdi simdi test yaptirmak icin 16sini bekliyor.. onunla birlikte bize dee tüp bebege nasil karar verdin??? anlatmak ister misin??

teşekkür ederim.eşim azospermdi tüp bebekden başka çaremiz yoktu ve ilk denemede tutu

gecmis olsun canim.. ne kadar güzel ilk denemede tutmus.. allah vercegi zaman öyle de böyle de veriyor..sükür ki günümüzde bu imkanlar var.. neredensin peki?? ne kadardir evlisin??

gecmis olsun canim.. ne kadar güzel ilk denemede tutmus.. allah vercegi zaman öyle de böyle de veriyor..sükür ki günümüzde bu imkanlar var.. neredensin peki?? ne kadardir evlisin??

istanbuldan 1.5 yıllık evliyim.geçen hafta alk atışlarınıda gördük ama daha duyamadık.perşembe gene gidicez doktora bakalım

istanbuldan 1.5 yıllık evliyim.geçen hafta alk atışlarınıda gördük ama daha duyamadık.perşembe gene gidicez doktora bakalım

o zaman da atislari duyarsiniz galiba gecenlerde bi belgesel izledik de, orda dünyaya gelisi anlatiyordu iste bi bölümde kalp atislarini verdiler, benim esim sasirdi kaldi o ses ne yaaaa diyor, ama öyle bi ifadesi yarki anlatamam... ayyy canim benim.. 'Allah bize de kendi yavrularimizin kalp atislarini duymayi nasip etsin

inşallah.sizin durumunuz nedir?

inşallah.sizin durumunuz nedir?

benim durumummmmm.... subattan eylüle kadar denedik, o arada iki ay adetim gecikti bostan yere ben de bu yüzden doktora gittim ve asi vurdular bana.. bebek konusuyla ilgili bi asi degil.. cocuk hastaliklarina karsi direncim var mi diye baktilar o da bi hastalik icin asi vurulmam gerekti, ben kreste calisiyorum ya sürekli cocuklarla olunca hastalik kapma tehlikesi daha yüksek oluyor hele bir de hamilelikte karsilasirsam bebek cok büyük zarar görürmüs..o yüzden de eylülden bu yana bekliyorum 3ay bekleme sürecim de bu ay bitiyor sükürler olsun.. önümüzdeki ay denicem insallah hemen tutar diyorum o kadar bekledik denedik olmadi.. demekki bu asiyi olmam gerekiyormus dedim kendi kendime... eger yine bikac ay denerim ve olmazsa ben büyük bi cöküs yasarim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…