- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.741
regencim tşk ederim iyiyim cnm. ters bir adam bizim müdür. işin tuhaf tarafı kendi eşi de hamile. anlayışsız.
birkere-sevdim cnm tşk ederim. 14 haziran gözüküyor benimki
Güzel anneinşallah bizlere de güzel haberler vermek nasip olur inşallah dualarınızı eksik etmeyin
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler ver inşallah
hly tatlişkommmm değerin harika çıkmışşş maşallah:nazar
ahhh be hlyaam ahh be kuzuuuummmm............sen nasi biseysin yaaaaaaaaaaa................... demek habaeri telde aldin.. tahmin ettim belki tugcecim haebr verir dedim cok sagolsunbudabeni ayri mutlu etti... sizler tarafindan onemsendigimi bi kez daha anladim...
evet kuzucum iste mucizelerimiz... cok mutluyum heleki senle beraber olmasi mutlulugumu katliyor..insallah regenimde katilacak bize hemen.... Allah yavrularimizi bize bagislasin.. gonlumuze gore versin... diger arkadaslarimada tez zamanda hayirla hamislik nasip etsin....
masallah sanada bitanemm... coksaglikli ilerliyorsunuz.... benim dr a gitmem bayagi bulur tatil simdi anca pazartesi ararim o da randevuyu nezamana verirse... hastaneye gidip kan testi yaptirmak istiyorum ama esim guluyo tr mi saniyon burayi yapmazlar diyo.. bunuda anca gorumcelerle halledebiilirim!!!!! insallah yolundadir hersey.....
hadibakalim canim kaynanana soyle...ben ogluma hamisken "babanne" oluyosun demistim... ogullarindan ilk torunuydu cunku...... bunu nasi soyleseem bulamadim!!!
hulyaa haniim hulyaa haniimmmmmmm
guzelligimmmm hangimiziiin mercimegi daha buyuk acaba,?,??????
aaaaa simdi nette hesapladim bende vallahi 5 hafta 4 gun cikiyo caniim yaaa.... seninde ticker de gordum 5+4.... hayirlisi.. bak sen su ise...... bakalim dr ne diyecek??? usg de ne cikacak???
İYİYİM şükürler olsun. bebişim de iyi. 30 gün rapor verdi dr.um. ama müdürüm arayıp fırçaladı 30 gün raporu duyunca. kavga ettik. psikpolojim alt üst yani.
canım iyi olmanıza çok sevindim... boşver sen müdürünü önemli olan sen ve bebişin....
Bende bugün dr geldim prensesimmmm geliyomuş :))
bu sene kız senesi.. seneye erkek senesi..
sen ben regen erkek dogurcaz o yuzden bu kadar beklıyoruz.... ve az once yazdıgın herseye katılıyor gıbıyım.. sankı bı umutsuzluk karamsarlık kapladı.. ki kaplamıstı zaten.. bu aralar bunalıma gırdım hepten.. sorunlarımız var.. yarından sonra pek giremicem (sanki cok girdiğim varmıs gibi...)misafirlerim olacak uzun bır sure..
breshkacımın hamılelegını ya gec ogrenıcem yada gecelerı kacak gırcem artık... bu hafta cok yogun olacak bızım ıcın... Allah hayırlısını nasip etsın hakkımızda..
benım hsg 12.aya kaldı kızlar bu arada. doktor tatıldeymıs.. ertelendikce erteleniyor.. ertelendikce erteleniyor.. artık ne yapacagımı bılemedım.. esımle bırbırımıze gırıyoruz artık bu konuda.. doktor tatılde dıye sorumlusu ben mıyım diyor.. haklı bıryerde.. aman ne yapacagımı bılemedım.. ne olur dua edın benım ıcın hamıs kızlar..... ne olur bundan sonra hersey yolunda gıtsın...
arzum sevındım canım kızının olacagına.. annesi gibi güzelleri güzeli olsun....
kızlarr yine kötü bir haberle geldim..12 tane testten 4 tanesinde sorun çıktı, kan pıhtılaşması tesbit edildi..çok moralim bozuk iki gündür ağlamaktan bitap düştüm..sizlere de merak etmeyin diye yazmak istedimm..durum böylee işte..
kızlarr yine kötü bir haberle geldim..12 tane testten 4 tanesinde sorun çıktı, kan pıhtılaşması tesbit edildi..çok moralim bozuk iki gündür ağlamaktan bitap düştüm..sizlere de merak etmeyin diye yazmak istedimm..durum böylee işte..
guzel seyler yazdim, Allahin izniylede dogru seyler yazdim... destek,birlik cok cok onemli.... bizburda sadece mutlu anlar icin deil herzaman her durumda beeraberiz..... insallah da beraber olmaya devam edicez...
ve yine sanslisinki esin yaninda..tum bu sureclerden gecerken her adimda yanindaydi ve daha da iyi neler yapabiliriz cabasinda esin.. inan bana hic umrunda olmayanlar bile var... bak bi artin daha oldu.....beraber insallah hakkettiginiz yavrunuzu kucaklayacaksiniz... insallah seni yanimizda gormeyi cok cok isteriz....azminin,ugraslarinin sonucunu alacaksin inaniyorum...
deryacigimin dedigi gibi kan pihtilasmasi topicinden fikir edinebilirsin dr konusunda.....canim beniiimm tedavinin kisa surede istedigimiz gibi sonuclanmasini diliyorum...bende cok opuyorum seni....
ha bak bendede toxoplasmose var mesela... icim icimi yiyor simdi... pastirma falan yedimmi acaba?? tozlu toprakli salata yedimmi??? cig kofte yemistim.... insallah henuz bunlar bebisime ulasmadan yemisimdir...... iste herkeste ferkli farkli sorunlar var... hamdolsun diyoruz rabbim dermansiz dert vermesin.....cok sukur asilabilecek seyler bunlar...
Srcreamaway canım sen nasılsın oğluşun iyimi şubata çok az kaldı tuğçeyle peş peşe doğuracaksınız inşallah sağlıkla .....
canım işte bende bundan korkuyorum biliyor musun..ya bebeğim daha büyükken başıma gelirse diye çokk aşırı derecede korkuyorum..umarım Allahım öyle bir acı yaşatmasın bana ve kimseye..sağlıklı bir evlat versin hepimize..amin..cnm pıhtılaşma problemimi öğrendikten sonra iğne kullandığım halde iki kayıp daha yaşadım. toplam da dört tane. bu tedaiyi ilk kez uyguladık. tedaviye rağmen bebeğini kaybeden çok ama kucağına alan da çok. Her zaman olumlu düşün olur mu.
canlarım ben geldim... ay bugün neler oldu ya.. kaynanama sölemeye gittik işte. kocam beni bıraktı o arabayı servise götürdü.. nyse çıktım Allah tan kayınpederim de yoktu o olsaydı söleyemezdim rahatça.. nyse oturduk salona kaynanam nassın yavrum ne var ne yok dedi.. sorma ana dedim dün doktordaydım karnımda bişi çıktı dedim.. korktu nasıl bişi dedi.. bnde yanına gittim elini aldım karnıma koydum bak karnımda mercimek çıktı dedimanlamadı bana baktı yani adı şimdilik mercimek ben öyle koydum cinsiyeti belli olunca değiştirirz dedim anaaaaammmmmmmmmmm kaynnaam bana b i sarıldıııııııııııı bii öptü bi çığlık kıyamett kalktı o hasta haliyle ( baya gripti) nasıl göbek atıyor geldi sarıldı falan ay görsenizzzzzzz çıldırdıı... görümceme söylemiştim o çok tepki vermedi bildiği için döndü ona sen nasıl sevinmezsin diye oda söyleyince bildiğini anaaaa nasıl söylemezsin nasıl belli etmezsin diye dellendi bu sefer.. ama canlandı kadın resmen ya... nyse oturduk konuştuk yemek falan sonra kocacım geldi kapıdan girer girmez güzel baba yakışıklı baba diye sarıldı onu öptü falan.. sonra babam geldi.. dedim babama sen söyle ama bize bişi demesin utanırım dedim oda odada sölemiş ay bbam geldi gözleri dolmuş bi şekildee bana bi sarıldııı nassın yavruım iyi misin falan diye.. ay ağladı adamcağız ama bişi demedi saolsıun.. ( eltim hamile olduğunu öğrenince ultrason kağıdını sallaya sallaya gidip hamileyim diye bağırdığı için çok ayıp gelmişti bana.. yani babaya öyle denir mi ayıp yaa bak baba biz şşaptık tutturduk ahanda bu nokta falan diye ) nyse ondan ötürü böylesini münasip gördüm işte.. kaynnanamıda tembihledim daha akrabalara eltimlere falan kimselere duyurmak yok diye.. tamam dedi.. ay işte böle bütün gün üstüme titrediler.. bişi kaldırtmıyolar falan görseniz herkes güülüyor falan.. çok huzurluyduk yani geldim size yazayım dedim işte böyle.. ben yarın kan testimi tekrarlıcam... ve yarın adağımı yerine getircem bu arada inşallah dualarımdasınız... tmalar oluyomuş sizde de oluyor muydu ? ay ben hala inanamıyorum hala salak gibi bi ifade var suratımda.. ama gözlerimden nasıl bi ışık çıkıyor anlatamma size
kuppecim canımmmmmmmmmm arkadaşlarla aynı olacak ama erkenden bunu araştırmanız üstüne düşmeniz sizin açınızdan çok büyük bi artı.. benim arkadaşımın yengesi 3 düşük yaşadıktan sonra öğrendi pıhtılaşmayı.. sonra hamile kaldığında hergün iğne vuruldu kolundan bide coraspirin falan içti daha 1 ay önce nur topu gibi tosuncuk ARDA bebek geldi.. sende deryacım da inşallah yavrularınızı kucağınıza alacaksınız Allah ın izniyle... seni çok seviorumm üzülme pozitif arkadaşım Allah ım senin gibi merhametli güzel kalpli kulunu üzmez ve bebeğini kollarına almanı nasip eder canım...
bikere_sevdim, Canim benim, aklina gelmisim sevindim...Az kaldi bizim... Isler karisti... Odasini tamamlayamadik yogunluktan... Bu ara biraz karmasigiz yani.... Ama iyiyiz Allaha sukur.... Hareketleri cok daha artti... Sen nasilsin? Daha cinsiyet ogrenmedin dimi?
Deryacimmmm mudurune sinir oldum... Ne kadar anlayissiz... Hem de kendi esi de hamile... Ama sen sakin aldirma ona... Senin icin bebegin onemli olmali sonucta... Daha once de yazmistim, cvp vermedin, gordun mu bilmem... Ama dinlen olabildigince... Kendini sakin yorma...
Kuppecimmm, canim arkadasim... Kan pihtilasmasinin cozumu varki... Derya da yazmis sana zaten, ilac kullaniyor ve Allaha sukur hamileleligi iyi ilerliyor... Sen kizlarin da dedigi gibi iyi bir doktor bulmaya bak biran once... Erkenden farkettin bu sorunu... Insallah cok surmeden cozeceksin ve yeniden hamile kalacaksin canim....
tatliimm tekrar donup cevabimi okurmusun bilmiyoruummm.. cook sagol canim Allah razi olsun..insallah hayirla tez vakitte darisi sana olsun....herkeze hayirli haftasonu diliyorum
silaciiiiiimmmmmmmmmmmmm tebrik ederim Allah tamamina erdirsin canim.
Hayirli hamilelik, dogum ve evlat nasip etsin sana Rabbim
Deryacigim sende herkezin dedigi gibi dinlenmem en güzeli olacak senin icin. Rabbim korusun melegiini. Ama Masaallah baya büyümüs bundan sonrada sihatli gen dogar Insaallah
Ay aklim silada Masaallah ya kuzum ya ne arada oldu bu onlamadim cok sevindim ayyyyy yerim ben. nezamandan beri ugrasiyordun sen güzelim 2. yi
Kardaizcigim cok üüzme kendini bukadar. ben seni cok iyi anliyorum cünkü aslinda benim esimde yanimda degil bunu yeni fark etim ben. biz hala tasinamadigimiz icin bazen 1haftaya kadar kalabiliyor ve tamda önemli günlerime denk geliyor ben nasil sinirleniyorum ama gercekten bu durum insani yoruyor.
bende artik esimede aynisini dedim bana cocuk yoku diye soranlara vallaha ben tasinmadaan cocuk mocuk yok cünkü koca yok dicem. oh bi cevre rahatlasin önce gina gelmistir durmadan sormaktan
anlicaniz araliktan itibaren olabilri rabbim nasip ederse cünkü ev bulduk sayilir Insaallah sali belli olcak Dua edin versinler bize ondan sonra bende ancak 2012 hamilelerinden olurum.
benden böyle evde netim yok giremiyorum kusura bakmayin. bende uslu uslu trioit hapimi kullaniyorum.ismini anmak istedigim cok arkadasim var ama suan zamanim kisitli hepinizi öpüyorum
aslinda aylarca dusundugum bi posttu bu nasil mujdesini versem diye........ suan elim ayagim heryerim titriyooooooo.........
hlyamla berabeer ayni heyecani yasiyorum ilkinden daha heycanliyiiiim..... bukadarini tahmin edemezdiiimmm..... bukadarr heycani inanin tahmin edemezdiim...
kizlar dayanamadim evet aylar once 16 euroya aldigim ve Rabbime insallah guzel sonucalar ibana gostersin diye yalvardigim testi yaptim
koccaman +3 cikti....................................... nediiimmm simdiiii?????
sizii coook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aslinda aylarca dusundugum bi posttu bu nasil mujdesini versem diye........ suan elim ayagim heryerim titriyooooooo.........
hlyamla berabeer ayni heyecani yasiyorum ilkinden daha heycanliyiiiim..... bukadarini tahmin edemezdiiimmm..... bukadarr heycani inanin tahmin edemezdiim...
kizlar dayanamadim evet aylar once 16 euroya aldigim ve Rabbime insallah guzel sonucalar ibana gostersin diye yalvardigim testi yaptim
koccaman +3 cikti....................................... nediiimmm simdiiii?????
sizii coook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bi girdim baktım ki ne göreyim.... SILAcım hamile!! HÜLYAcım hamile! Rabbim sen ne büyüksün Ya Rabbim.
Kızlar o kadar çok o ka dar çok sevindim ki anlatamam. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin.
çok güzel yaaaaa.. maşallah maşallah maşallah
şuan heyecandan ne yazacağımı bilemiyorum inanın..
ikinizi de tebrik ederim. üçüzlerden 2si hamile yani:)) darısı REGENimizin başına inşallah.
ahh hlyaciimm seni nekadar cook kiskandimm.....masallah siz cook guzel bi paylasim yasamisiniz... bizimkiler beni deli ettiler ama yavrularim icin sakin olmamli ve aldirmamaya calismaliyim... dunbizde soylemeye gittik kaynanalara kadin tv nin sesini aclis gozunude dikmis tv ye torun mu gelmis, cocuk mi gelmis, oglummu gelmis... hic hic hic orali oldugu yok... esimle bakisp guluyoruz biz bi turlu soylemedik.. sonra kalkmaya yakin mutfakta esimle konustuk soyle dedim... iceri girdi .. bi torun daha geliyo dedi..... tabi ses yook hiic bi reaksiyon yok... kaynana gulumseyere torun cok dedi(ne gerek vardi gibisine).. ve kurdugu tek cumle Allah akil fikir versin...... ne sevinc gostergesi,ne hayirli olsun gibisine sozler,tebrik falan hic hic hic bisey yookkk... ciktik gittik sonraa....oyle iste.... Allah yavrularimi bagislasin... onalra muhtac etmesin insallah....
ikizcannn...regencim naber yaa.. birak seninki bu ay gezsin tozsun obur ay cikarma odadan..:)) sen folik asit falan aliyormusun.. incire falanda basla..... insalah kapanislardan biride sen olacaksiin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?