2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ne güzel ankaradaki doktorlar eminim ki daha iyidirler..eşimde ankaraya mı gitsek diye soruyor bana..senin mutasyonlarında heterezigot mu canımm..igne kullanıyorsun değil mi şuan..o iğneleri de çok merak ediyorum, illa göbekten mi vurulmak gerekiyor, çok can yakıyor mu birde..kafam o kadar karışık ki..

canımın içi hiç kafana takma bizim arkadaşla bulguların aynı. deryacıma katılıyorum aynı tedaviyi uyguluyor şimdi arkadaşım. o da iki düşük sonunda öğrendi. senin iyi doktor bulman lazım sadece yoksa hamile kalamıcaksın gibi bir durum söz konusu değil. dediğim gibi burda böle rahatsızlığı olupda haberi olmayan ve 2 tane çocuğu olanları okudum. mucizeler tükenmez canımmm, niye kendini ağlayıp üzüyorsun, aşkolsun

Cnm ben prof. Timur gürgan'a gidiyorum. gebelik öncesi bitkisel ilaçlar ve coraspirinle pıhtılaşmayı çözdü, bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmeye çalıştı. sonrasında histeroskopi ile rahim içini kanlandırarak bebeğin gelişimi için uygun hale getirdi. sonra hamile kaldım. benimde mutasyonlarım heterozigot. iğne kullanıyorum. göbek. kol ve bacaktan vuruluyor. biraz acıtıyor ama o kadar sorun değil cnm. ben ilk defa bebeğimin bu kadar geliştiğine şahit oldum. tedavim sayesinde. çünkü pıhtılaşma sorunu olanlarda bebek gelişemiyor. çünkü 7. haftada bebeğin kılcal damarları oluşuyor ve pıhtılaşma damarları tıkadığı için bebeğin gelişimi duruyor ve kalbi yavaşlıyor.

tamam üzmüycem canım artık..yarına daha güçlü bir şekilde başlıycam ve doktoru bulup hemenn tedaviye başlıycam..inşallah güzel haberler paylaşcam artık sizlerle ve iyi haberlerinizlee daha da bi mutlu olcamm..iyi ki varsınızz..canımıniçi kardaizimmm benimmmmmmmmmmmmm

guzel seyler yazdim, Allahin izniylede dogru seyler yazdim... destek,birlik cok cok onemli.... bizburda sadece mutlu anlar icin deil herzaman her durumda beeraberiz..... insallah da beraber olmaya devam edicez...
ve yine sanslisinki esin yaninda..tum bu sureclerden gecerken her adimda yanindaydi ve daha da iyi neler yapabiliriz cabasinda esin.. inan bana hic umrunda olmayanlar bile var... bak bi artin daha oldu.....beraber insallah hakkettiginiz yavrunuzu kucaklayacaksiniz... insallah seni yanimizda gormeyi cok cok isteriz....azminin,ugraslarinin sonucunu alacaksin inaniyorum...

deryacigimin dedigi gibi kan pihtilasmasi topicinden fikir edinebilirsin dr konusunda.....canim beniiimm tedavinin kisa surede istedigimiz gibi sonuclanmasini diliyorum...bende cok opuyorum seni....

ha bak bendede toxoplasmose var mesela... icim icimi yiyor simdi... pastirma falan yedimmi acaba?? tozlu toprakli salata yedimmi??? cig kofte yemistim.... insallah henuz bunlar bebisime ulasmadan yemisimdir...... iste herkeste ferkli farkli sorunlar var... hamdolsun diyoruz rabbim dermansiz dert vermesin.....cok sukur asilabilecek seyler bunlar...

sanada masallah deryaciimmm...... neguzel yolunda gidiyor hersey... insallahboyle devam eder... nekadar oldunuz simdi canim?

canım senin kaç kaybın olmuştu, ilk defa mı bu tedaviyi görüyosun peki..bu tedaviyi olupta bebeği kaybetme olasılığımız var mı onu da merak ediyorum ben..rahim içini kanlandırmayı ilk defa duydum ben mesela, doktorun çok iyi bence deryacım maşallah..bende umarım iyi bir doktor bulabilirimm..bebeğinin gelişiminin iyi gitmesine çoook sevindim canımm, Allahımın izniyle kucağına aldığın günlerin haberini de vereceksin bize..Allahım nasip etsin bizlere canımm..

canımsın sılam ya cok sağol..evet eşim benim için o kadar değerli ki, her anımda yanımda, her acımı benle aynı şekilde paylaşıyor, o olmasa ben yalnızbaşıma ne yaparım bilemiyorummm..Allah başımdan eksik etmesin..

hiç için içini yemesin canım, öyle bir durum söz konusu değildir inşallah kötüyü düşünme lütfen..zaten olsa bile onunda çözümü var, ben resmen araştırmacı gazeteci oldum, o sorunu yaşayan biriyle ortak arkadaşız, sağ sağlim bebeini kucağına almış, senin tedaviye bile ihtiyacın olmayacağına eminim ben, zaten haberin olmadan yediğin şeylerin hiçbir önemi yok derler, Allah o dönemde onu korurmuş, bu çok doğru, sağ sağlim kucağına aldığın günleri göreceğiz sılacımmm..

sen o haberi verdigin gün sana bugünü hatirlatcam insallah... o güne kadar sabret

saol canım.... sılaya yazdıklarımın aynısnı kendınede cevap olarak al.. zira baska bırsey yazamıyorumm..

hava bozuk ben bozuk.. ne olacak bizim sonumuz...

valla canim hava bozuk saglik da bozuk napsakki neyse üzülme sen güzelce misafirlerini atlat geri gel devam ederiz konusmaya.. bi de bakarsin hiiic ummadiginmiz bi seyle dönersin

Kuppeee fistik biraz canin sIkIlmIs sanirim :44::44::44: valla testten ben bir sey anlamam ama herkesin dedigini diyecegim ben de.. erken ögrenmen cok güzel oldu, yani bakabilecegin n güzel tarafi bu.. ben essek gibi üstüne düsmedim simdi de 3bucuk atiyorum afedersin.. ben neden düsük yaptim bilmiyorum bile.. stres diyip geciyorum.. bak sen ne güzel ilgilendin her seyle.. zaten cözümü olmayan bir sey degil di mi fistigim?? bak derya da güzelce anlatmis.. simdi drunu mu degistirceksin ne yapacaksin'???

deryaaa cicim sen nasil oldun?? 30günlük rapor almistin, patronun da kizmis görgüsüz hirbo diyorum baska da bir sey demiyorum kusura bakma tatlim belki iyi bi insandir ama sirf su yaptigiyla bile isterse hacca gitsin gelsin benim gözümde hiiiic degeri olmayacak biri.. sen sanki keyfine aldin rapor... :95::95::95::95::95::95: hayir yani önemli bir sey olmadigi sürece kendini yirtsan birak 30günü 3gün bile alamazki insan... kusura bakma canim kizdim sadece.. sen iyisindir umarim canim benim

sende benim canımsınnnnnn, üzülmene kıyamıyorum bitanem. bide arkadaşımdan biliyorum yaa yardımcı olmak istedimm.

selam,arkadaslar! ben azeriyim. beni de araniza kabul edermisiniz???

hoşgeldin canımmmm, bende arnavutum. kendinden bahseder misin ???

ay benim fındık kurdum o günleri görürmüyüz yaaa. Allahım inşallah kalıyımda sende bana hatırlat.

Kuppe canım benim üzülme benim kuzenimin kan pıhtılaşma sorunu çok ileri derecede ilk bebeğini kaybettikten sonra öğrendi ikinci hamileliğnde kan sulandırıcı ilaçla iğne kullandı şimdi 2 yaşında kızı var ve aralıkta oğlu doğacak... ölümden başka herşeyin çözümü var tatlım sen canını sıkma bak kısa bir sürede hamile kalabildin inşalalh ilaç tedavisiyle bebeşini dünyaya getireceksin sen güçlü bir kadınsın bunuda atlatacaksın canım arkadaşım her duamda sizlerde varsınız Allaha emanet ol üzülme lütfen....

Kardaiz tatlım karamsarlığa düşme hayırlısıyla eşin geldiğinde bebiş haberini vereceksin sende inşallahh Rabbim çok büyük mucizeleri sonsuz bol bol dua edelim benim dualarımdasın tatlım...

Sılacım tşk ederim tatlım iyiyim çok şükür 8 haftalık olduk inşallah iyidir bebişim çok merak ediyorum iyimi,nasıl oldu diye randevumuzada daha çok var zaman hiç geçmiyor heyecanla bekliyorum sen nasılsın varmı mide bulantın canım...

Breshka canım yaaaa mutlu sona çok az kaldı Allahım o güzel yüzünü güldürsün inşallah inanın hepinize gerçek isimlerinizle tek tek dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallahhh....

Regencim,menbetacım sizler nasılsınız az kaldı güzel haberlerinizi almaya...

Srcreamaway canım sen nasılsın oğluşun iyimi şubata çok az kaldı tuğçeyle peş peşe doğuracaksınız inşallah sağlıkla .....

Deryacım canım benim çok çok geçmiş olsun Allah bebeğini ve seni korusun canım tekrarlarını yaşatmasın inşallahhh... Senin doğum tarihin ne gözüküyor canım yaknızdır belki birbirimize :)

Arzumm canım gözünaydın inşallah benimde kızım olur tabi önce sağlıklı olması önemli içimden bu geçiyor Allah herkesin gönlündekileri versin inşalalhhh...

Son düzenleme:

görücez tabi er ya da gec.. iste zamani gelince üst üste bebis haberleri de aldikya daha da bi kabardi icimizdeki istek bence... baksana bana nerdeyse korunmai birakiyordum o kadarki gaza geldim gerci benim herif böyle birakir birakir giderse gezmelere yumurta felan yakalayamayiz biz... yalniz yalniz oturuyorum netten film izlicem gel de izleyelim birlikte..

evet regencim önceden öğrenmem iyi oldu, keşke sende baktırsaydın düşük olduğu zaman ama hala geç değil öğrenebilirsin..gerçi yurtdışında işler daha farklı işliyor..sen daha iyi biliyorsun canımm..Allaha şükür benim sorunumun çözümü var canım, deryacımda sağolsun çok yardımcı oldu, şimdi doktorumu değiştircem, yaptığım araştırmalara göre iyi bir doktorda buldum sayılır şuan itibari ile..dualarınıza ihtiyacım var..ayrıca dualarımda sizlerlee regenimm..

insallah canim yaa... allah büyük dualarimizin da varmis bi zamani demekki.. benim araya bekleme girdi iste bakalim.. allahim ne verecekse önce saglikli ve hayirlisini versin.. baska da bir sey gelmez elden dua etmekten öte..

canımmmm benim çoook teşekkür ederim..bana moral oldun..inşallah bende kuzenin gibi sağlıklı bir bebek sahibi olabilirim..Allahım sana da kolay bir doğum nasip etsin canımm, sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahh..

sagol canim benim tabiki dualarimiz hep seninle.. valla yurtdisinda isler dedigin gibi farkli yürüyor sirf sigorta sirketlerine masraf acmamak icin(ki birlikte calisiyorlar yaa pislikler?) dogru dürüst bir seye bakmiyorlar.. ocakta kontrolüm var eger önümüzdeki ay tutmazsa bi sorarim dra bakalim test felan önerecek mi..önce bi pihtilasma nedemek onu ögreneyim de bak iste görüyorsun dimi bir de dil derdim var senin de korunma sürecin dolmak üzere degil mi?? bu sürec icerisinde tedavin felan olursa cok güzel olur sanirim.. keske bu tür seyleri yasal olarak zorunlu hale getirseler de ciftler evlenmeden ya da yeni evliyken bütün testleri yaptirsa.. bak ben esimi dra götüremiyorum simdi gitmiyor

Canımmmm benim Allah razı olsun inşalalh Rabbim herkese sağlıklı hamilelekler ve sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin senin de güzel haberlerin çok yakın arkadaşım Alalhım güldürüsün güzel yüzünü

cnm pıhtılaşma problemimi öğrendikten sonra iğne kullandığım halde iki kayıp daha yaşadım. toplam da dört tane. bu tedaiyi ilk kez uyguladık. tedaviye rağmen bebeğini kaybeden çok ama kucağına alan da çok. Her zaman olumlu düşün olur mu.

regencim tşk ederim iyiyim cnm. ters bir adam bizim müdür. işin tuhaf tarafı kendi eşi de hamile. anlayışsız.

birkere-sevdim cnm tşk ederim. 14 haziran gözüküyor benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…