- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.701
inadına soruyo işte uyuzluk olsun maksat. düşünme tatlım kafanı gereksiz insanların düşüncesizce sarf ettiği sözlerle yorma.
çok sevindim tatlımmm gözün aydın, hayırlısı olsun. bu sene kız senesi galiba bi screamcımın oğluşu olucak. seneye inşallah erkek senesidir.
bu sene kız senesi.. seneye erkek senesi..
sen ben regen erkek dogurcaz o yuzden bu kadar beklıyoruz.... ve az once yazdıgın herseye katılıyor gıbıyım.. sankı bı umutsuzluk karamsarlık kapladı.. ki kaplamıstı zaten.. bu aralar bunalıma gırdım hepten.. sorunlarımız var.. yarından sonra pek giremicem (sanki cok girdiğim varmıs gibi...)misafirlerim olacak uzun bır sure..
breshkacımın hamılelegını ya gec ogrenıcem yada gecelerı kacak gırcem artık... bu hafta cok yogun olacak bızım ıcın... Allah hayırlısını nasip etsın hakkımızda..
benım hsg 12.aya kaldı kızlar bu arada. doktor tatıldeymıs.. ertelendikce erteleniyor.. ertelendikce erteleniyor.. artık ne yapacagımı bılemedım.. esımle bırbırımıze gırıyoruz artık bu konuda.. doktor tatılde dıye sorumlusu ben mıyım diyor.. haklı bıryerde.. aman ne yapacagımı bılemedım.. ne olur dua edın benım ıcın hamıs kızlar..... ne olur bundan sonra hersey yolunda gıtsın...
arzum sevındım canım kızının olacagına.. annesi gibi güzelleri güzeli olsun....
ama tatliim Allahim nasip eder insallah bende seneye opgrenmis olucam cinsiyetini..... ozaman nolcak??? regenim sen ve nartanesi icin hayirli erkek evlatlar versin Rabbim..
bu sene kız senesi.. seneye erkek senesi..
sen ben regen erkek dogurcaz o yuzden bu kadar beklıyoruz.... ve az once yazdıgın herseye katılıyor gıbıyım.. sankı bı umutsuzluk karamsarlık kapladı.. ki kaplamıstı zaten.. bu aralar bunalıma gırdım hepten.. sorunlarımız var.. yarından sonra pek giremicem (sanki cok girdiğim varmıs gibi...)misafirlerim olacak uzun bır sure..
breshkacımın hamılelegını ya gec ogrenıcem yada gecelerı kacak gırcem artık... bu hafta cok yogun olacak bızım ıcın... Allah hayırlısını nasip etsın hakkımızda..
benım hsg 12.aya kaldı kızlar bu arada. doktor tatıldeymıs.. ertelendikce erteleniyor.. ertelendikce erteleniyor.. artık ne yapacagımı bılemedım.. esımle bırbırımıze gırıyoruz artık bu konuda.. doktor tatılde dıye sorumlusu ben mıyım diyor.. haklı bıryerde.. aman ne yapacagımı bılemedım.. ne olur dua edın benım ıcın hamıs kızlar..... ne olur bundan sonra hersey yolunda gıtsın...
arzum sevındım canım kızının olacagına.. annesi gibi güzelleri güzeli olsun....
canım iyi olmanıza çok sevindim... boşver sen müdürünü önemli olan sen ve bebişin....
Bende bugün dr geldim prensesimmmm geliyomuş :))
canim beniimm... bende senin kardaize yazdiklarina agladim.... insallah Rabbim kucagini doldursun emekleri,umutlari bosa cikarmasin.. biliyormusun benhaberimi paylasmayi dusunmuyordum aslinda seni dusundugum icin seni heycanini stresini artirmamak icin ama ondanda guzel seyler duycaz insallah die biranda yazivermisim... gercekten hic cocukla ikinciyi beklemek bi yerde farklilasiyor haklisiniz.... dogru diosun ben teselligi oglumda buluyordum denedigim aylar boyunca.... soyle bisey var bi de kardaizn kizida buyudu bence bu da etkili bi faktor yogunlasmasinda duygularinin...simdi cocuklar arasindaki yas farki 2-4 oluyo benim cevremdekiler oyle enazindan dedigim gibi canim arkadasimizi biuda dusundurmustur..... hersey guzel olacak bu topicte insallahhh.......
insallah Yarabbi; menbeta,regen,nartanesi,wifeofdemon,kuppe,meri,nihanca,kardaiz bi de leplepimiz vardi... insallah cok kisa surede gelcek arkadaslarimin haberleri....
tum hamilelerimizede saglik, sihhat ve hayirli dogumlar insallah....
şu anda acayip duygu yoğunluğu yaşıyorum ve depodayım vee malesef ağlıyorum rezillll oldummmmm. evet şu anda öle hissediyorum olmıcakmış gibi geliyor. arkadaşlar yine dicek çok şükür bi tane var diye ama işte beni sen daha iyi anlıyosun, yaşayan bilir her zaman.
canım benim senin adına çokkkk sevindim gerçekten Allaha şükürler olsun bende seni nedendir bilmiyorum ama içim çok kaynadı sana çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim bekliyorum.......
regeeeen yaaaaaa ikiziim yaaaaaaaaaa..... nappiiim senii... ne yazmis avatrindaki yere.... cok tatlisin ve beni herzaman gulumsetiyosun iiyiki varsin ve iikibenim ikizimsin.... demek ucuzlerin hamiisss... yakinda ucumuzde hamis yazcan oraya...............
breshkammmm sen nasilsin kuzuummm ..... gun yaklastikca heycan artiyor saniriimm... ama hersey guzel olcak insallah....
bi de kuppe yi merak ediyorum dun kan pihtilasmasi sonuclarini alacakti sanirimmm?????
ama yaaaaaaaaaaa ozlicez seni hemde cook.. bi haftami kalicak misafirler,? bitanem yaaa uzuluyorum da vallahi senin icin.. aksi giden bisey yok Allaha sukur saglik konusunda filminden haric ?? o da temiz cikacak insallah!! evet dedigin gibidir belki,belki erkek icin bekliyonuz seneyi??? hayirlisi insallah.. elbette dualar sizler icin...sende duana kat bizleri insallah... seviuyorum seni canimarkadasimm.... optum cook...sana isminle dua ediyorum hemde o sirada gul cemalinde gelio gozumun onune....
bu arada esinede fazla yuklenmemeye calis canim hakliadam tamam sende stresse oluyosun ama onun icinde zor olmali.......
breshkaciimmm tamalm bitanem sira sendee....insallah guzel serylerle doneceksiin...
kardaizciimne demek canim yaaa mutluluk nasil hepimizinse huzunde hepimizin...... mutluluk nasil paylastikca cogaliyosa huzunde paylastikca azaliyo... sorun yok canim benden yana...insallah daha yasariz mutlu gunlerimizi.. sende rahatladiysan biraz daha cok mutlu olurum!!!!
ama tatliim Allahim nasip eder insallah bende seneye opgrenmis olucam cinsiyetini..... ozaman nolcak??? regenim sen ve nartanesi icin hayirli erkek evlatlar versin Rabbim..
kızlarr yine kötü bir haberle geldim..12 tane testten 4 tanesinde sorun çıktı, kan pıhtılaşması tesbit edildi..çok moralim bozuk iki gündür ağlamaktan bitap düştüm..sizlere de merak etmeyin diye yazmak istedimm..durum böylee işte..
sorun derken nasıl yani ??? doktorun nasıl bi açıklama yaptı ki, ileri düzeydemi kan pıhtılaşması !!!!
kızlarr yine kötü bir haberle geldim..12 tane testten 4 tanesinde sorun çıktı, kan pıhtılaşması tesbit edildi..çok moralim bozuk iki gündür ağlamaktan bitap düştüm..sizlere de merak etmeyin diye yazmak istedimm..durum böylee işte..
cnm benim üzülme ne olur. hangi mutasyonlarda sorun var yazabilirsen ben biraz bilgi verebilirim sana.
canım fibrinojen 455 G-A,----- Heterozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G-5G, -----5G/5G
MTHFR C677T,-----Heterozigot mutasyon saptanmıştır
APoE E2,E3,E4,-----E3/E3
bu dört test sorunluymuş
cnm bunların hepsi de heterozigot sanırım. taşıyıcısın benim gibi. bağışıklığınla ilgili bir sorun da olabilir. bu mutasyonları olanlar gebelikte önce folik asit, coraspirin, b12 bazılarıda ek olarak iğne kullanıyorlar. gebelikten önce kanı sulandırmak ve bağışıklığı kuvvetlendirmek önemli yani. bir de mthfr mutasyonu olanlar diyet uyguluyorlar. protein, süt ürünleri , baklagiller ve pek çok şey yasak . sınırlı sayıda yemek gerekiyor. senin ilk yapman gereken iyi bir dr. bulmak. birde iyi bir hematologla görüşürsen daha ayrıntılı bilgi verir.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa SILAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..Mükemmel bir haber bu..hamilemisin..yeni görüyorum kusura bakma canımmm..o kadar mutlu oldum ki senin adına..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..ay çok duygulandım yine bakk..canımsınız..Çoook ama çokk dikkat et kendine ve bebişine
deryacımm çoook teşekkür ederim..inan doktorumdan daha çok açıklama yaptın..adam bana ilaç falan vermedi ya..onu boğasım geldi oracıktaizmirde oturuyorum iyi bir doktor bulmam lazım..Allahım sana da bir an önce bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım arkadaşım..Allahım korusun siziiiiiii..
kuppeciim caniimmm.... oncelikle sorunu cook erken tespit ettin bunun farkindasin.. Allah korusuniki ,uc kayiplarinda olabilirdi ama sen pesini birakmadin ve arastirdin soruna yoneliyorsun suan. olabilen bisey deyip akisina birakmadin seni gercekten kutluyorum arkadasim... Allah emeklerinin,cabalarinin karsiligini versin ...
sukur ki bu senin bebek sahibi olmana engel deil, yine tabii yollarla gebe kalabilirsin...ihtiyacin olan teksey zaman ve tedavi sureci... moralin cok bozuk evet ama dedigim gibi hallolamayacak bi sIkInti degil Allahin izniyle. simdi yapman gereken ciddi bi dr bulmak ve belli surecten gecerek bebegine saglikli adimlarla ilerlemek....
12 testten 4 tanesindesorun cikti derken bu 4u kan pihtilasmasiylami alakali??? canim arkadasim Allah yardimcin olsun... kisa zamanda cozumlenir insallah ve hedefe saglikla hayirla ulasirsin.. dualardasin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?