2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ama tatliim Allahim nasip eder insallah bende seneye opgrenmis olucam cinsiyetini..... ozaman nolcak??? regenim sen ve nartanesi icin hayirli erkek evlatlar versin Rabbim..

ama yaaaaaaaaaaa ozlicez seni hemde cook.. bi haftami kalicak misafirler,? bitanem yaaa uzuluyorum da vallahi senin icin.. aksi giden bisey yok Allaha sukur saglik konusunda filminden haric ?? o da temiz cikacak insallah!! evet dedigin gibidir belki,belki erkek icin bekliyonuz seneyi??? hayirlisi insallah.. elbette dualar sizler icin...sende duana kat bizleri insallah... seviuyorum seni canimarkadasimm.... optum cook...sana isminle dua ediyorum hemde o sirada gul cemalinde gelio gozumun onune....

bu arada esinede fazla yuklenmemeye calis canim hakliadam tamam sende stresse oluyosun ama onun icinde zor olmali.......

ama tatliim Allahim nasip eder insallah bende seneye opgrenmis olucam cinsiyetini..... ozaman nolcak??? regenim sen ve nartanesi icin hayirli erkek evlatlar versin Rabbim..

ay buna amin demekten baska ne söylenebilir kiii

yok be kuzum... bak screamawayin oglu olacak, o da bu senenin bebegi.. ama cogunlugun kiz oldugu da gözlerden kacmiyor degil.. baska topiklerde de görüyorum oglu olacak olanlar var.. hem sen niye üzülüyorsunki bakiimmm bak hepimiz bekliyoruz valla karamsarlik grip gibi hemen yayiliverir sen güclü olki esin de bizler de ayak uyduralim sana.. er ya da gec oluyor.. bak hly imkansiz gözüyle bakiyordu, ama iste yaradanin isi belli olmaz, biz bilemiyoruz yarin ne getirecek.. sana da misafirlerin ugur getirir de insallah iki arada bi derede hamile kalirsin, hani hep üstüne düsmeyince oluyor yaa

canım iyi olmanıza çok sevindim... boşver sen müdürünü önemli olan sen ve bebişin....

Bende bugün dr geldim prensesimmmm geliyomuş :))

canim benim gözünaydin ne kadar erken belli oldu, ya da burda gec belli oldugu icin bana öyle geliyor Allah nazarlardan saklasin sana benzeyen güzeller güzeli bi kizin olsun

gelcek gelcek insallah hissediyorum cok yakindir ya da hissetmis gibi yapip kendimi oyaliyorum

iyi de niye agladinki simdi :44::44::44::44: sanki yapiyorsun da olmuyormus gibi konustun.. kocan yaninda olmayinca napcan canim benim??? adam zaten kac ayda bi geliyor o arada da stresten zaman darligindan elinden bir sey gelmiyor.. sebebini sen de cok iyi biliyorsun.. yani kendini yipratmanin bi anlami yok.. gecen sefer de zaten sanssizliklar pesini birakmadi.. sen simdi kendini yipratinca olacaksa devam et.. valla ben de ise yaramadi sende de yaramaz muhtelen valla cok kizdim, cok da üzüldüm, sen bizi hep ayakta tutarsin... valla uleeyyynnnnnnn diye gelmelerini özledim

eveeeeettttttttttt güzel fikir yazicam oraya oh ücümüz de hamis diye ne güzel olacak, ay cok heyecan yaptim birden neyse cogu gitti azi kaldi 3aydir bekliyorum 1ay daha beklerim nolcak sanki

belkide 10 gun.. belli değil... ev zaten perisan.. ay bılemıyorum sılacım... bı hsg dır gıdıyor bı turlu kısmet olmadı cektırmek.. yanı artık o dereceye geldımki burayı bıle takıp etmek ıstemıyorumm. cok kafama takılyor..bıraz uzak kalayım su bebek mevzusundan dıyorum ama en cok ıstedıgım sey bu.. nasıl uzaklasabılırım bu dusuncecden..

hep dualarımdasınız yavrum. saol cok saol..

sorma adamın artık ne agrına gıtmeye baslamıs bır bılsen..saka makada yas akıp gıdıyor halen evlat sahıbı olamadık dıyor.. kendınden kucuk akrabalrının cocukları oluyorda artık o da pek duymak ıstemıyor bebek mevzusunu.. biz karı koca bunalımdayım sılacım...

Allah cok bekletmesın daha cok arattırmasın....

ay bu herif beni deli edecek isine gelmeye her yere beni de pesinden sürüklüyo.. hastayim zaten :2::2::2::2::2: bütün gece uyandim durdum, hatta kalktim oturdum bi ara, deli gibi uykum var ama acidan yatamadim.. simdi beni önce anasigile ordan da arkadasinin babasi dükkan acmis oraya buraya cekistircek... ayyyyyyyy sinirim zipladi ama dün gece bana cok iyi bakti o yüzden ses etmiyomm detaylari gelince acicam zaten... görüsürüz birazdan..

silaaaaaaaaaaaaaaaammmm öp bebisi benim icin

saol canım.... sılaya yazdıklarımın aynısnı kendınede cevap olarak al.. zira baska bırsey yazamıyorumm..

hava bozuk ben bozuk.. ne olacak bizim sonumuz...

biraz daha iyiyim canım çok teşekkür ederim desteğin için ve ayrıca hepinizin desteği için tabiki. gözlerimin doluluğu gitmiyor geçicek...

ama sılacım sen bu sene hamile kaldığın için bebişin prenses olması yüksek ihtimal. ben eger Allah izin verirse senye hamile kalacağım için erkek olmasını istedim canımmm...

regencimmmm balımmm haklısın bi tanem de ne bilim işte yaş oldu 31 bekliyoruz. kızımın başka çocuklarla oynaması ve bana bakıp başını yana doğru eğip gözlerinin doluluğu tarif edilemez derecede oluyo. zaman benim ilacım sağlıkla geçsinde bende hamileyim diye haykırırım inşallah.

kızlarr yine kötü bir haberle geldim..12 tane testten 4 tanesinde sorun çıktı, kan pıhtılaşması tesbit edildi..çok moralim bozuk iki gündür ağlamaktan bitap düştüm..sizlere de merak etmeyin diye yazmak istedimm..durum böylee işte..

sorun derken nasıl yani ??? doktorun nasıl bi açıklama yaptı ki, ileri düzeydemi kan pıhtılaşması !!!!

sorun derken nasıl yani ??? doktorun nasıl bi açıklama yaptı ki, ileri düzeydemi kan pıhtılaşması !!!!

canımm ya benim o çokkk güvendiğim doktorumdan eser yoktu dün..adamın pıhtılaşma konusunda pek bir anladığı yok galiba..çünkü yeterli bir açıklama yapamadı bize, ileri derecede mi deil mi onu bile söylemedi, ama benim anladığım kadarı ile ileri derece değil, heterozigot mutasyon yazıyor, bu hafif olan oluyormuş ama 12 testten 4 tanesinde çıktı işte..biz şimdi bu konuda uzmanlığı olan bir doktor araştırması yapıyoruz, doktorum bana sadece hamileyken iğneye başlanacağını söyledi halbuki düşününce benim şuan kanımda pıhtılaşma var ve onunda tedavi yapılması gerekiyor..tanıdığım bir kaç kişi var hamilelik öncesi de corasprin kullanıyorlar..allak bullak oldum resmen o kadar karışığım ki..Allahım yardımcımız olsun canım ya..neyse ki çözümü olan bir durum Allahın izniyle yeniden bebek sahibi olabilirim..

cnm benim üzülme ne olur. hangi mutasyonlarda sorun var yazabilirsen ben biraz bilgi verebilirim sana.

cnm benim üzülme ne olur. hangi mutasyonlarda sorun var yazabilirsen ben biraz bilgi verebilirim sana.

canım fibrinojen 455 G-A,----- Heterozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G-5G, -----5G/5G
MTHFR C677T,-----Heterozigot mutasyon saptanmıştır
APoE E2,E3,E4,-----E3/E3
bu dört test sorunluymuş

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa SILAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..Mükemmel bir haber bu..hamilemisin..yeni görüyorum kusura bakma canımmm..o kadar mutlu oldum ki senin adına..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..ay çok duygulandım yine bakk..canımsınız..Çoook ama çokk dikkat et kendine ve bebişine

canım fibrinojen 455 G-A,----- Heterozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G-5G, -----5G/5G
MTHFR C677T,-----Heterozigot mutasyon saptanmıştır
APoE E2,E3,E4,-----E3/E3
bu dört test sorunluymuş

cnm bunların hepsi de heterozigot sanırım. taşıyıcısın benim gibi. bağışıklığınla ilgili bir sorun da olabilir. bu mutasyonları olanlar gebelikte önce folik asit, coraspirin, b12 bazılarıda ek olarak iğne kullanıyorlar. gebelikten önce kanı sulandırmak ve bağışıklığı kuvvetlendirmek önemli yani. bir de mthfr mutasyonu olanlar diyet uyguluyorlar. protein, süt ürünleri , baklagiller ve pek çok şey yasak . sınırlı sayıda yemek gerekiyor. senin ilk yapman gereken iyi bir dr. bulmak. birde iyi bir hematologla görüşürsen daha ayrıntılı bilgi verir.

kuppeciim caniimmm.... oncelikle sorunu cook erken tespit ettin bunun farkindasin.. Allah korusuniki ,uc kayiplarinda olabilirdi ama sen pesini birakmadin ve arastirdin soruna yoneliyorsun suan. olabilen bisey deyip akisina birakmadin seni gercekten kutluyorum arkadasim... Allah emeklerinin,cabalarinin karsiligini versin ...

sukur ki bu senin bebek sahibi olmana engel deil, yine tabii yollarla gebe kalabilirsin...ihtiyacin olan teksey zaman ve tedavi sureci... moralin cok bozuk evet ama dedigim gibi hallolamayacak bi sIkInti degil Allahin izniyle. simdi yapman gereken ciddi bi dr bulmak ve belli surecten gecerek bebegine saglikli adimlarla ilerlemek....

12 testten 4 tanesindesorun cikti derken bu 4u kan pihtilasmasiylami alakali??? canim arkadasim Allah yardimcin olsun... kisa zamanda cozumlenir insallah ve hedefe saglikla hayirla ulasirsin.. dualardasin....

deryacımm çoook teşekkür ederim..inan doktorumdan daha çok açıklama yaptın..adam bana ilaç falan vermedi ya..onu boğasım geldi oracıkta izmirde oturuyorum iyi bir doktor bulmam lazım..Allahım sana da bir an önce bebeğini kucağına almanı nasip etsin canım arkadaşım..Allahım korusun siziiiiiii..

canim beniim yaaaaa ne demek, senin canin sagolsun..... cok tesekkur ederim guzelim cok sagol....amin insallah kucaklamak nasip olur hayirlisiyla..biz bu yola beraber ciktik insan gercekten cok duygulaniyor..... insallah kisa surede sende de hersey yoluna girecek ve yeniden saglikli hamilelik gecireceksin hemde ogun bayramimiz olacak bizim........

cnm benim sağol. kendini hiç üzme. ben iki kayıptan sonra öğrenmiştim. şanslısın çok erken öğrendin. izmirde yaşayıp bu rahatsızlığı olan ve memnun oldukları dr.ları yazan arkadaşlar vardı kan pıhtılaşması topiğinde. ordan öğrenebilirsin. yardımcı olurlar sana.ben de kırşehirdeyim ama ankarada buldum iyi bir dr.

canım arkadaşım çok güzel şeyler yazmışsın..içime su serpttin, gözlerim dolu dolu okudum..çok teşekkür ederim..kendimi çok iyi hissediyorum sizin gibi arkadaşlara sahip olduğum içinn..dediğin gibi peşini bırakmadım ve sorunu tespit ettik Allahın izniyle, daha fazla kayıplarımda olabilirdi..gerçi ilerisi de bilinmez ne olacağını kesin olarak bilemiyorumm ama inşallah bende en kısa zamana sağlıklı bir şekilde yanınızda hamiş olarak yer alırım..öpüyorum canım benimmm..lütfenn kendine çooook dikkat et, bebişe de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…