- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.681
canımmm çok teşekkür ederim inşallah güzel bi haber vermeyi çok istiyorummmm .
Ama sen şimdi niye öyle dedin yaaa üzüldüm şimdi zaten işten dolayı ne zamandır görüşemiyoruz sakın öyle canın sıkılıpta bizleri kendinden mahrum etmek gibi bişey düşünme bile Allahımmmmmmmm kardaizciğimin kocacığıda bi vesileyle yanına gelsinde 2011i hepimiz hamile kapatalım inşallahhhhhhhhhhh[/QUOTE
canım benim güzel dileğin için çok teşekkür ederim. ama malesef gelmicek eşim ve ben 2012 kaldım kesin. inşallah eşim geldiğinde tutarda bi 6 veya 9 ay beklemem.
canım benim güzel dileğin için çok teşekkür ederim. ama malesef gelmicek eşim ve ben 2012 kaldım kesin. inşallah eşim geldiğinde tutarda bi 6 veya 9 ay beklemem.
insallah canim insallah gecip gidecek ve guzel seyler duyacaz.... 4gunbile deil 3 gun 4.gunde bize mujde verecen cunku.......ne olsun hemşom karmakarışığım valla inşallah şu günler geçse biran önce de bende rahatlasam artık . .. sen nasılsın ilk heyecanı attın mı üzerinden ? Kocacığın ne yaptı paşaya söyledin mi ay merak ettim
kuppeyi bende merak ediyorum bayadır karşılaşamıyoruz da
şu anda acayip duygu yoğunluğu yaşıyorum ve depodayım vee malesef ağlıyorum rezillll oldummmmm. evet şu anda öle hissediyorum olmıcakmış gibi geliyor. arkadaşlar yine dicek çok şükür bi tane var diye ama işte beni sen daha iyi anlıyosun, yaşayan bilir her zaman.
canım benim senin adına çokkkk sevindim gerçekten Allaha şükürler olsun bende seni nedendir bilmiyorum ama içim çok kaynadı sana çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim bekliyorum.......
insallah canim insallah gecip gidecek ve guzel seyler duyacaz.... 4gunbile deil 3 gun 4.gunde bize mujde verecen cunku.......
acikcasi ilk heycani atlattim mi bilmiyorum inanin ilkte hissettigim duygulardan daha yogun duygularim... dedigim gibi bunun ilkiikisi yok ve kardaizi cook cook iyi anliyorum....
esimi aradigimda agliyodum isteydi ve musteri varmis yaninda arti musteride turkmus.....ama cook korkmus ben aglarken oglana bisey oldu sanmis... sonraaa sook olmus elim ayagim titredi diyo sonrada eve geldi zaten hemen testi inceledi... emin oldu oyeeeeee..... pasacim daha idrak edebililmis deil teyzesiiii.....
ahhh caniiim yaaaaa canciim yaaa yapma nolurr vallahi uzuluyoruum...ama senide oyle iyi anliyorumki bunu bildigim icinde teselli edecek cumleyi bulamiyorum seni...
bende olmicakmis gibi hissettigimden ilk hamileligimden daha cok sevindim iste ve gordumki vakti zamani varmis...... ilkte aglamamistim bile 19 yasindaydim!!!!!!!! simdi bambaska cok istedigimiz icin bukadar uzuluyor uc noktalarada yasiyoruz duygulari....
amasenin sahip olamadigin tek sey zaman.. Allaha sukur sagliginiz yerinde...bende supheleniyodum hemkendimden hem esimden ama sadece hayirli zamanini beklemis.... inan sende oyle bitanem....
evet kizlar oyle dusunebilirler haksizda sayilmazlar bi yandan dusunce ama dedigim gibi ilki, ikincisi yokmus bunun... simdi sen ikincigi onlarin ilk hamileliklerini istedikleri gibi istiyorsun yani duygular,istekler hisler ayni...... inan bitanem dualarim seninle,sizlerle.... insallah,biiznillah esin geldiginde hemen hamis olucaksin....ya da esiin gelmesine yakin sen tum hazirliklara basla dr vs falannnn!!!!! opuyorum seni canim arkadasim ve goz yaslarini bizzat siliyorum.. burnunuda silerim sorun deil:))
ilk tebrik senden deryaciim ve inan bunu okumak okadar farkli biseymiski burdaaaaaaaaaa....... Cok duyguuluuu...
Amin canim insallah guzel hamilelikler geciririz.... Sende insallah sorunsuz atlatirsin.....
Ha bide inan bu ay senin takdigi uyguladim gun asiri iliski ilk defa bu ay oldu bizde... Takdiri ilahii ama senden esinlendim bu bi gercekkkk
oyyyy teyzesi yer o paşayıçok şükür canım yaa meleğin uğuruyla gelsin sana eviniz şen olsun inşallah
ay ben gene ağlıyorummmmkardaizime üzüldüm şimdi de Allah isteyen tüm kullarının kucağını boş bırakmasın inşallah dediğin gibi biz nasıl ilk bebeğimizi nasıl istiyorsak eminim ikinciyi isteyen sizlerde öyle istediniz ama en azından bi teselliniz var kardaizimde yazdıklarımı yanlış anlamaz umarım hepinizi çok seviyorum ben yaaaa
insallah canim insallah gecip gidecek ve guzel seyler duyacaz.... 4gunbile deil 3 gun 4.gunde bize mujde verecen cunku.......
acikcasi ilk heycani atlattim mi bilmiyorum inanin ilkte hissettigim duygulardan daha yogun duygularim... dedigim gibi bunun ilkiikisi yok ve kardaizi cook cook iyi anliyorum....
esimi aradigimda agliyodum isteydi ve musteri varmis yaninda arti musteride turkmus.....ama cook korkmus ben aglarken oglana bisey oldu sanmis... sonraaa sook olmus elim ayagim titredi diyo sonrada eve geldi zaten hemen testi inceledi... emin oldu oyeeeeee..... pasacim daha idrak edebililmis deil teyzesiiii.....
ahhh caniiim yaaaaa canciim yaaa yapma nolurr vallahi uzuluyoruum...ama senide oyle iyi anliyorumki bunu bildigim icinde teselli edecek cumleyi bulamiyorum seni...
bende olmicakmis gibi hissettigimden ilk hamileligimden daha cok sevindim iste ve gordumki vakti zamani varmis...... ilkte aglamamistim bile 19 yasindaydim!!!!!!!! simdi bambaska cok istedigimiz icin bukadar uzuluyor uc noktalarada yasiyoruz duygulari....
amasenin sahip olamadigin tek sey zaman.. Allaha sukur sagliginiz yerinde...bende supheleniyodum hemkendimden hem esimden ama sadece hayirli zamanini beklemis.... inan sende oyle bitanem....
evet kizlar oyle dusunebilirler haksizda sayilmazlar bi yandan dusunce ama dedigim gibi ilki, ikincisi yokmus bunun... simdi sen ikincigi onlarin ilk hamileliklerini istedikleri gibi istiyorsun yani duygular,istekler hisler ayni...... inan bitanem dualarim seninle,sizlerle.... insallah,biiznillah esin geldiginde hemen hamis olucaksin....ya da esiin gelmesine yakin sen tum hazirliklara basla dr vs falannnn!!!!! opuyorum seni canim arkadasim ve goz yaslarini bizzat siliyorum.. burnunuda silerim sorun deil:))
cnm benim rabbim nazarlardan korusun seni ve miniğini. Sonuna kadar güzel bir 9 ay diliyorum sana.
amin canim.. cok sagol. Allah razi olsun.. cumle hamisleri korusun Rabbim.. insallah hep beraber sonunakadar sorunsuz guzel hamilelikler geciririz.....
sen iyisin degil mi? ise falan ara vermis olmalisin?
olur mu hiç öyle şey canım inan moral oluyor bana böyle güzel haberler inşallah 3.güzel haberi veren ben olurumcanim beniimm... bende senin kardaize yazdiklarina agladim.... insallah Rabbim kucagini doldursun emekleri,umutlari bosa cikarmasin.. biliyormusun benhaberimi paylasmayi dusunmuyordum aslinda seni dusundugum icin seni heycanini stresini artirmamak icin ama ondanda guzel seyler duycaz insallah die biranda yazivermisim... gercekten hic cocukla ikinciyi beklemek bi yerde farklilasiyor haklisiniz.... dogru diosun ben teselligi oglumda buluyordum denedigim aylar boyunca.... soyle bisey var bi de kardaizn kizida buyudu bence bu da etkili bi faktor yogunlasmasinda duygularinin...simdi cocuklar arasindaki yas farki 2-4 oluyo benim cevremdekiler oyle enazindan dedigim gibi canim arkadasimizi biuda dusundurmustur..... hersey guzel olacak bu topicte insallahhh.......
insallah Yarabbi; menbeta,regen,nartanesi,wifeofdemon,kuppe,meri,nihanca,kardaiz bi de leplepimiz vardi... insallah cok kisa surede gelcek arkadaslarimin haberleri....
tum hamilelerimizede saglik, sihhat ve hayirli dogumlar insallah....
canımmmmm inşallah en kısa sürede hepimiz mutlu haberler vericez inanıyorum buna bencanım benim çok ama çok teşekkür ederim özellikle beni anladığın için çok teşekkür ederim.
işte benim kızım şuan 12 yaşında ve herşeyin farkında o zaten 3 senedir bir kardeşi olsun çok istiyo, eşim çok istiyo ve benn... ilki ikincisi sılacığımın dediği gibi hiç farketmiyo, yada biz evlenip hiç beklemeden hamile kaldığımız için hamile kalmanın hasretini tadamadık herhalde bu yüzden ilkmiş gibi hissediyoruz. zaten öle yapıcam canım tüm hazırlıklarımı yapıcam eşimin gelmeden dr falan. kısmette varsa bende hamile kalıcam inşallah.
breshkacımmmm hayır alınmadım, yanlış anlamıyorum seni, sende haklısın tabi kide ben sadece yaşayan bilir diyorum. senin hislerinin de aynını ben hissedemem. arada zaten sölerdim ben böleysem sizler ne durumdasınızdır düşünemiyorum diye. bu yüzden Allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin.
canim beniimm... bende senin kardaize yazdiklarina agladim.... insallah Rabbim kucagini doldursun emekleri,umutlari bosa cikarmasin.. biliyormusun benhaberimi paylasmayi dusunmuyordum aslinda seni dusundugum icin seni heycanini stresini artirmamak icin ama ondanda guzel seyler duycaz insallah die biranda yazivermisim... gercekten hic cocukla ikinciyi beklemek bi yerde farklilasiyor haklisiniz.... dogru diosun ben teselligi oglumda buluyordum denedigim aylar boyunca.... soyle bisey var bi de kardaizn kizida buyudu bence bu da etkili bi faktor yogunlasmasinda duygularinin...simdi cocuklar arasindaki yas farki 2-4 oluyo benim cevremdekiler oyle enazindan dedigim gibi canim arkadasimizi biuda dusundurmustur..... hersey guzel olacak bu topicte insallahhh.......
insallah Yarabbi; menbeta,regen,nartanesi,wifeofdemon,kuppe,meri,nihanca,kardaiz bi de leplepimiz vardi... insallah cok kisa surede gelcek arkadaslarimin haberleri....
tum hamilelerimizede saglik, sihhat ve hayirli dogumlar insallah....
aaaaaaaaaaa sen o müdürü bana devretsene kuzum bi haddini bildireyin onaİYİYİM şükürler olsun. bebişim de iyi. 30 gün rapor verdi dr.um. ama müdürüm arayıp fırçaladı 30 gün raporu duyunca. kavga ettik. psikpolojim alt üst yani.
İYİYİM şükürler olsun. bebişim de iyi. 30 gün rapor verdi dr.um. ama müdürüm arayıp fırçaladı 30 gün raporu duyunca. kavga ettik. psikpolojim alt üst yani.
ay deryacım patronunda ne kadar düşüncesizmiş ala ala. O bebiş bizim kıymetlimiz haberi yok. Boşver sen onu takma kafana canım. Halden anlamayan dengesiz insanlar işte ne olacak.
İYİYİM şükürler olsun. bebişim de iyi. 30 gün rapor verdi dr.um. ama müdürüm arayıp fırçaladı 30 gün raporu duyunca. kavga ettik. psikpolojim alt üst yani.
yanii deryaciim mudurler konusur bole onlarin gorevi bu zaten... cidden cooksacmalamis... ne yani cocuk yapmak icin ondan izinmi alicakmissin. peki canim sen brans ogretmenimi yoksa sinif ogretmenimiydin? brans ogretmeniyse daha kolay olmali illaki vardir okulda onlar bakar yerine.. senin iyi olmana da coook sevindiimm insallah hersey dahada ii olucak...İYİYİM şükürler olsun. bebişim de iyi. 30 gün rapor verdi dr.um. ama müdürüm arayıp fırçaladı 30 gün raporu duyunca. kavga ettik. psikpolojim alt üst yani.
canım iyi olmanıza çok sevindim... boşver sen müdürünü önemli olan sen ve bebişin....
Bende bugün dr geldim prensesimmmm geliyomuş :))
haklısın dengesiz. Bebek yapacağını sene başında neden söylemedin sen şimdi durmadan rapor alırsın gibi aptalca şeyler söyledi. Bir de hazırlamamı istediği bir şeyler vardı. Onları hazırladın mı diye sormazmı.
canım iyi olmanıza çok sevindim... boşver sen müdürünü önemli olan sen ve bebişin....
Bende bugün dr geldim prensesimmmm geliyomuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?