2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

herkese iyi akşamlar öncelikle. bu yola sizlerle çıktım. ilkinde bebeğimi kaybettim. şimdi yine çok zor günler geçiriyorum. bayramda çok şiddetli kanamalarım oldu. iğnelerle ayaktayım. bebeğim yaşıyor şükürler olsun. ama tehlikeyi atlatmış sayılmam. çok korkuyorum desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var.

deryacimmm, biliyorsun benim de ilk 3 ayim kanamali gecti... kendine dikkat et ve bol bol dinlen canim... sakin kendini uzme... ve olabildigince yat... Allah yardimcin olsun Deryacimmm, insallah bebegine bisi olmicak....:16::16::16:

ah hemserrim beniimm vallahi billahi ben bu sen hlya ve benden ciidi supheleniyodum hatta dunde soyledimmmm..... acaip soktayim yaaa...
anladimki bu heycanin ilki ,ikincisi yook.... 15.hamilelikte olsa bende ayni olur...yasasin kadin olmaaakkk
ve evet insallah obur aya da kalanlarimizz boyle mujdeleri paylassinlaarrr.....
yaaa kuzuuum yaaaaaaa cook guldurdun benii yaaaaaaa.... Allah da seni guldursuun.... insallah obur ay senden gelsin bu habeer!!!!!

valla kuzum dedigim gibi bu ikinci tecrubem ama soktayim yaaaa.... test elimde deli koyun gibi gezinip duruyooommmm.......
oglumda annem noldu,annem noldu diyoooo.........
ama yine gec ogrendiimbennn Allahin izniyle 1 aylik olmus bile teste gore....... cunku +3yaziyo ekranda bukadar >5 haftalik demek miisss......

ayyy silacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmm canim arkadasim benimmmmmm....

Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinnnnn....:16::16::16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2 gundur ne guzel haberler aliyoruz boyle... hep devam etsin insallahhhhhh....:16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:emir_bebek:[/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER! :49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! :49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[TD]Tüp bebek yapıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 21 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 29 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

mericimmmm yeni batin ne senin, soylersen guncelliyim listede....:16::16::16:

Silaaaaa icime dogmustuuu biliodummm biliodummm yaaaaa ay cok sevindimmmm eski gunlerdeki gibi hamis haberlerimiz pespese geliuoo ne guzell :) sirada bershkacimm varr sonraaa regencim azracimm menbetacimm tatlicadi meri kardaizcimm vee diger butun kizlarr hadii listede hamis olmayan kalmasinnn ayyy ben cok mutluyummmm:21::21:

silacimmm tbrk ediyorumm senii Allahin izniyle prensesimiz geliyoo :)

hahahha xtugcex cim çok tatlısınnnn. evet artık sırada bizler varızzz:)

[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 21 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 29 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

canım benm düzensizya döngülerim ilaçla ancak düzene giriyor..2si demiştim 5.da geldiler ve d dün gitti kırmızılar.Yeni bat 5 i oluyor sanırım.geckmeleride hesaplarsak 5 ile 8 arası diyebilirim:)) sen seç:))

Allah ım dedim sana dimi.. kesilir dedim.. ama sen gelecek dedin.. Allah ım... tebrık ederım canım.. Allah tamamına erdirsin.. saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...coook sevındım....

ne olursunuz bızım ıcınde dua edın.. kardaizlen ben kesin hazıranıda gecırcez... o zamana kadar herkescıkler hamıle kalır. ne kadar az kaldık yaa.. bır elın parmaklarını gecmez..

amanın şoktayım...
sılacım canım tebrik ederim.:nazar:
inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin. :nazar::nazar:
dün hly'ya dedim bugünda sana diyeyim aynı şeyi; ayağını sürü peşin sıra kalanlarda gelsin...:1:
evet canimbende soktum hala oylee... hatirlarmisin bi aksam vakti senin israrlarinla almistim bu testi??? buzamana kismetmiss... insallah dualarim hepinizle...
Silacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy aman allahim ne kadar guzel bir haber bu nasil şevindimmmm hulyacim ayagini surudu pesi sira dokulmeye basladikkk cok sukur. Silacim gozun aydin tatlim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallaghhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ahh azracciimm ahh... cook sagol arkadasim canim benim.. dedigim gibiher namazimda,aklima her geldiginle dualarim sizlerle hepimizle..... iinsallah cook yurekten diliyoruum 2011 bitmeden butun topic hamis olacak...
Silaaaaa icime dogmustuuu biliodummm biliodummm yaaaaa ay cok sevindimmmm eski gunlerdeki gibi hamis haberlerimiz pespese geliuoo ne guzell :) sirada bershkacimm varr sonraaa regencim azracimm menbetacimm tatlicadi meri kardaizcimm vee diger butun kizlarr hadii listede hamis olmayan kalmasinnn ayyy ben cok mutluyummmm:21::21:
tugceciimm yaa tugce yaaa ben senin icini,hatta icindeki seyi yerim yaaaaaaaaaa........ evet acildik insallah boyle devam eder ve 2011 bitmeden herkes yani engeli olmayanlar hamis kalir... tekrar cok sagol canim.... bende cook mutluyuummm...
yaaa seninki gibi bi prenses insallah.. hayirli saglikli..... isteyen herkese......
ayyy silacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmm canim arkadasim benimmmmmm....

Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinnnnn....:16::16::16:

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

2 gundur ne guzel haberler aliyoruz boyle... hep devam etsin insallahhhhhh....:16::16::16::16:

caniiim benim yaaaa.... screamawayciimm.. cok sevindin herkes coksevindi biliyorumm.. iyiki varsinizz..... cok sagolun.. yakaladim Allahin izniyle sizi......
amin bitanem insallah saglikla kucaklamak nasip olur...
Allah ım dedim sana dimi.. kesilir dedim.. ama sen gelecek dedin.. Allah ım... tebrık ederım canım.. Allah tamamına erdirsin.. saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...coook sevındım....

ne olursunuz bızım ıcınde dua edın.. kardaizlen ben kesin hazıranıda gecırcez... o zamana kadar herkescıkler hamıle kalır. ne kadar az kaldık yaa.. bır elın parmaklarını gecmez..

menbetaaammmm tatliim beniim guzelimmm canim arkadasiimm..... evet sen bana dedin.. senin durumun daha umutlu dedin.... cok sukur icimde kuzucum .. ve inan dualarim sizlerle.... oyle cok istiyorumki Allahim kabul etsin dualarimizi.... insallah biter 2011 de ama bitmezsede inaniyorumki 2012baslarinda tamamen kimimiz hamile kimimiz dogurmus cocuklu olacak!!!!!! canimbenim optum seni cookk...

Tuğçecim öncelikle gözünaydın olsun vede geçmiş olsun Rabbim yaşattırmasın birdaha....

Hülyacım sende bi kaç güne keseyi göreceksin inşallah değerlerin katlamış maşallah Rabbim tamamına erdirsin....

sılaaaa canım benim ya çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin oğluşuna sağlıklı bir kız kardeş nasip etsin inşallahhh ay ne güzel yaa 2011 bitmeden herkes hamike olacak inşallahhhhh :16:

Allahım inşallah en kısa zamanda Azraya,menbetaya,regene,kardaize ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inanıyorumki 2011 herkes hamile olarak bitecek Breshkada inşallah 4-5 güne güzel haberlerini verecek inşallahhh :16:

Atladığım birşey varsa affedin telden okuyuyp yazıyorum....

Allah ımmmmmmmmmmmmm zorrrrrrrrrr bekledim sabah olmasınııııııııııııııııııııııııııııııı... sabah ezanına kalktım namazımı kıldım şükrettim ve hepinize canı gönülden dua ettim...dayanamadım hemen açtım pcyi :D sabahın 6sında yazını gördüm tüylerim dikildi.. ama bi türlü sayfa atlayamadım cevap veremedim dondu kaldı dellendimmmmmmmmmm... modemi aç kapa pc yi aç kapa yok ... face falan giriyor buraya giremedim... sonra mecbur gittim yattım.. şimdi uyanır uyanmaz kalktım sonunda yazabiliyorumm :52::52::52:

akşam maçta tuğçem aradı SILAMMMMMMMMMMM hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedi şok oldum maçta nasıl bağrıyorummm ... ay bi şarjım bitti kapandı kızın yüzüne... afedersin canım tuğçem :29:

SILAAAAAAAAAAAAAAAAA UCUZUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMMMMM CANDAN ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMm yani nasıl sevindim nasıl tüylerim dikildi nasıl heycanlandım bilemezsinnnn... kocam diyokii noolduuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşımmm HAMİLEEEEEEEEEEE dedimm oh oh ne güzel maşallahhh dedi :D

canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini tebrik ediyorum... çok mutluyum paşana kardeşi gelecek çok şükür :nazar: ayyy sıla sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heycandan regentoş gibi atlayıp zıplayasım var ama mercimek izin vermiyor :1:

:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46: :32::32::32::32::52::52::52::52::52::16::16::16::16::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::62::62::62:

:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

şimdii gelelim bana.. kan değerim perşembe günü 485.5 di :nazar: dün 843.5 :nazar::nazar::nazar: çok güzel değer dedi doktorum maşallahhhhhhhh:nazar: sağlıklı gebelik dedi :nazar: salı günü akşam gel görürüz dedi :nazar: ayyy inşallah mercimeğinnnnnn evini görcezzzzzzzzzz :52::52::52: :49::emir_bebek::nazar:

ay sizleri öpüyorumm giremeyebilirimmm.. kaynanama söylemeye gidicem :49::emir_bebek::nazar:

hoşçaklaınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :10::10::10:

Tuğçecim öncelikle gözünaydın olsun vede geçmiş olsun Rabbim yaşattırmasın birdaha....

Hülyacım sende bi kaç güne keseyi göreceksin inşallah değerlerin katlamış maşallah Rabbim tamamına erdirsin....

sılaaaa canım benim ya çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin oğluşuna sağlıklı bir kız kardeş nasip etsin inşallahhh ay ne güzel yaa 2011 bitmeden herkes hamike olacak inşallahhhhh :16:

Allahım inşallah en kısa zamanda Azraya,menbetaya,regene,kardaize ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inanıyorumki 2011 herkes hamile olarak bitecek Breshkada inşallah 4-5 güne güzel haberlerini verecek inşallahhh :16:

sagolun kuzular güzel dilekleriniz icin.. valla benim de icime ayri bi ümit dogdu :31::31::31::31: beklemek zor ama elden de baska bir sey gelmiyor :1::1::1::1:

günaydinlar bu arada hepiciginizeee :3::3::3::3::3: Allah geride kalanlara da hamis uyanmayi kismet eder insallaaahhhh :16::16::16:

[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! :49::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 21 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 29 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

coook sukuur bugunleridee gorduk... insallah gerisi kalan herkesee......

ay canim senin o güzel yüregine saglik :29::29::29::29: ben de nasil yalvariyorum Allahima bi bilsen :31::31::31::31::31::31::31: neler diyorum... kurbanlar adadim allahim bana da saglikli hayirli bi oasa ver diye, hatta bi kiz bi erkek ikiz olursa daha güzel olur ama ondan pek bi ümidim yok :1::1::1: insallah canim senden de güzel haber alcaz, sonra bizden gelcek :16::16::16::16:
Bilmezmiyim kuzum hepimizin duası aynı Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ... İnşallah hepimiz sırayla güzel haberler paylaşırız canım Allah gönlündeki neyse sana da onu nasip etsin inşallah

Breshkacıgmmm senden de güzel haberler beklıyorummm ne az zaman kaldı dimi?yorma kendini sende uzan hep,agrımasın beller:)) peki moralin nasıl? neler hissediyosun?
Ah canımmm sorma normalde az bi zaman gibi geliyor 4 günüm kaldı ama hergün yıl gibi geçiyor valla beklemek çok zor duygularım karma karışık gözyaşım sürekli tetikte her an ağlama hazır bekliyor olur olmaz şeylere ağlıyorum içimde çok büyük bir korku var ya yavrum benimle değilse diye ... İnşallah peşpeşe güzel haberler veririz canım Allahım hepimize nasip etsin anneliği :16:

Güzel anne :49::16: inşallah bizlere de güzel haberler vermek nasip olur inşallah dualarınızı eksik etmeyin :16:

şimdii gelelim bana.. kan değerim perşembe günü 485.5 di :nazar: dün 843.5 :nazar::nazar::nazar: çok güzel değer dedi doktorum maşallahhhhhhhh:nazar: sağlıklı gebelik dedi :nazar: salı günü akşam gel görürüz dedi :nazar: ayyy inşallah mercimeğinnnnnn evini görcezzzzzzzzzz :52::52::52: :49::emir_bebek::nazar:

ay sizleri öpüyorumm giremeyebilirimmm.. kaynanama söylemeye gidicem :49::emir_bebek::nazar:

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler ver inşallah :16:

sılacımmmm hayatım çok sevindimmmmmm:5::5::5::5::5::5:. Allah tamına erdirsin canım...
:46::46::46::46::46:

hly tatlişkommmm değerin harika çıkmışşş maşallah:nazar::nazar::nazar:

tuğçe canım anneciğin gelmiş gözün aydın olsun, Allah isteyen herkese o mübarek kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin inşallah. sana daçok geçmiş tatlım, malüm kurban bayramı nedeniyle et pişirmede veya saklamakta tedbirli olmak lazım.

breshka hayatım senden harika haberini alıcaz inşallah sen moralini yüksek tut canım :)

menbetacımmm canımmm valla herkesler tek tek hamiş çıkıyor, bende koca piyasada yok daha:31::31::31: sılayıda okuyuca onun adına çokkkkkk sevindim, bir yandan da içime bir karamsarlık çöktü canım sıkıldı. acaba diyorum ben topiği ziyaretçi olarak mı takip etsem bilemedim...

SILAAAAA NE GÜZEL BİR HABER BUUUUUUU

ohhhh ohhh ne güzel 2 güzel gün 2 güzel haber böyle olunca da tavan yaptı bende moraller:)) sılacım çok tebrik ediyorum seni,saglıkla al bebişini kucagına inşallahhhh...

ahhhhh allahım 3.güzel haberide ben vereyim arkadaslarıma nolurrrr,allahım ya da 4.ye de razıyım ben...

allahım 5. de olsa olurrrrr nolurrr nolurrr nolurrrrrr ( aminnnnn)
caniiim cook cook tesekkur ederiim.... insallah sanada nasip olur buhaberi paylasmak kisa zamanda hayirlisiyla... pco yu falan hiic takma kafaya Allah herseye kadir... kuppecim cok dogru demis gecenleri "yeter ki istemesini bilelim"..... insallah brda herkes Allahin izniyle hamis olacak.... tabi sende dahil...

Allahım inşallah en kısa zamanda Azraya,menbetaya,regene,kardaize ve anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inanıyorumki 2011 herkes hamile olarak bitecek Breshkada inşallah 4-5 güne güzel haber verecek inşallahhh :16:

canniiimm arkadasiiimm cook tesekkur ederim... insallah amin diyorum bu topicte Rabbim herkesin gonlune gore verdi ve bizede hayirli saglikli bi prenses yollar.....

sende iyisin demi canim optum seni cook...
Allah ımmmmmmmmmmmmm zorrrrrrrrrr bekledim sabah olmasınııııııııııııııııııııııııııııııı... sabah ezanına kalktım namazımı kıldım şükrettim ve hepinize canı gönülden dua ettim...dayanamadım hemen açtım pcyi :D sabahın 6sında yazını gördüm tüylerim dikildi.. ama bi türlü sayfa atlayamadım cevap veremedim dondu kaldı dellendimmmmmmmmmm... modemi aç kapa pc yi aç kapa yok ... face falan giriyor buraya giremedim... sonra mecbur gittim yattım.. şimdi uyanır uyanmaz kalktım sonunda yazabiliyorumm :52::52::52:

akşam maçta tuğçem aradı SILAMMMMMMMMMMM hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedi şok oldum maçta nasıl bağrıyorummm ... ay bi şarjım bitti kapandı kızın yüzüne... afedersin canım tuğçem :29:

SILAAAAAAAAAAAAAAAAA UCUZUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMMMMM CANDAN ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMm yani nasıl sevindim nasıl tüylerim dikildi nasıl heycanlandım bilemezsinnnn... kocam diyokii noolduuuuuuuuuuuuuuuuu arkadaşımmm HAMİLEEEEEEEEEEE dedimm oh oh ne güzel maşallahhh dedi :D

canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini tebrik ediyorum... çok mutluyum paşana kardeşi gelecek çok şükür :nazar: ayyy sıla sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heycandan regentoş gibi atlayıp zıplayasım var ama mercimek izin vermiyor :1:

:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46: :32::32::32::32::52::52::52::52::52::16::16::16::16::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::62::62::62:

:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

ahhh be hlyaam ahh be kuzuuuummmm............sen nasi biseysin yaaaaaaaaaaa................... demek habaeri telde aldin.. tahmin ettim belki tugcecim haebr verir dedim cok sagolsunbudabeni ayri mutlu etti... sizler tarafindan onemsendigimi bi kez daha anladim...

evet kuzucum iste mucizelerimiz... cok mutluyum heleki senle beraber olmasi mutlulugumu katliyor..insallah regenimde katilacak bize hemen.... Allah yavrularimizi bize bagislasin.. gonlumuze gore versin... diger arkadaslarimada tez zamanda hayirla hamislik nasip etsin....

masallah sanada bitanemm... coksaglikli ilerliyorsunuz.... benim dr a gitmem bayagi bulur tatil simdi anca pazartesi ararim o da randevuyu nezamana verirse... hastaneye gidip kan testi yaptirmak istiyorum ama esim guluyo tr mi saniyon burayi yapmazlar diyo.. bunuda anca gorumcelerle halledebiilirim!!!!! insallah yolundadir hersey.....

hadibakalim canim kaynanana soyle...ben ogluma hamisken "babanne" oluyosun demistim... ogullarindan ilk torunuydu cunku...... bunu nasi soyleseem bulamadim!!!

sılacımmmm hayatım çok sevindimmmmmm:5::5::5::5::5::5:. Allah tamına erdirsin canım...

tuğçe canım anneciğin gelmiş gözün aydın olsun, Allah isteyen herkese o mübarek kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin inşallah. sana daçok geçmiş tatlım, malüm kurban bayramı nedeniyle et pişirmede veya saklamakta tedbirli olmak lazım.

breshka hayatım senden harika haberini alıcaz inşallah sen moralini yüksek tut canım :)

menbetacımmm canımmm valla herkesler tek tek hamiş çıkıyor, bende koca piyasada yok daha:31::31::31: sılayıda okuyuca onun adına çokkkkkk sevindim, bir yandan da içime bir karamsarlık çöktü canım sıkıldı. acaba diyorum ben topiği ziyaretçi olarak mı takip etsem bilemedim...

oncelikle cok tesekkur ederim canm sana. Allah razi olsun.... amabeni uzdun acikcasi... neler hissettigini en iyi ben anliyorum.. cunku biz ikinciler icin ugrasiyoduk.. pollyannanin haberinde bende senin gibi hissetmistim biliyorum suan belki olmayacak gibi gelior sana ama inan herszeyin vakti zamani varmis kuzum .. nolur kendini uzme seninde vaktin gelince yine hep beraber kutlucaz haberini insallah..... kalpten souluyorum bunu ve senide cook seviyorummmm......

regeeeen yaaaaaa ikiziim yaaaaaaaaaa..... nappiiim senii... ne yazmis avatrindaki yere.... cok tatlisin ve beni herzaman gulumsetiyosun iiyiki varsin ve iikibenim ikizimsin.... demek ucuzlerin hamiisss... yakinda ucumuzde hamis yazcan oraya...............

breshkammmm sen nasilsin kuzuummm ..... gun yaklastikca heycan artiyor saniriimm... ama hersey guzel olcak insallah....

bi de kuppe yi merak ediyorum dun kan pihtilasmasi sonuclarini alacakti sanirimmm?????

hulyaa haniim hulyaa haniimmmmmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9:

guzelligimmmm hangimiziiin mercimegi daha buyuk acaba,?,?????? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aaaaa simdi nette hesapladim bende vallahi 5 hafta 4 gun cikiyo caniim yaaa.... seninde ticker de gordum 5+4.... hayirlisi.. bak sen su ise...... bakalim dr ne diyecek??? usg de ne cikacak???

canımmm çok teşekkür ederim inşallah güzel bi haber vermeyi çok istiyorummmm .
Ama sen şimdi niye öyle dedin yaaa üzüldüm şimdi zaten işten dolayı ne zamandır görüşemiyoruz sakın öyle canın sıkılıpta bizleri kendinden mahrum etmek gibi bişey düşünme bile Allahımmmmmmmm kardaizciğimin kocacığıda bi vesileyle yanına gelsinde 2011i hepimiz hamile kapatalım inşallahhhhhhhhhhh:16:

regeeeen yaaaaaa ikiziim yaaaaaaaaaa..... nappiiim senii... ne yazmis avatrindaki yere.... cok tatlisin ve beni herzaman gulumsetiyosun iiyiki varsin ve iikibenim ikizimsin.... demek ucuzlerin hamiisss... yakinda ucumuzde hamis yazcan oraya...............

breshkammmm sen nasilsin kuzuummm ..... gun yaklastikca heycan artiyor saniriimm... ama hersey guzel olcak insallah....

bi de kuppe yi merak ediyorum dun kan pihtilasmasi sonuclarini alacakti sanirimmm?????
ne olsun hemşom karmakarışığım valla inşallah şu günler geçse biran önce de bende rahatlasam artık . .. sen nasılsın ilk heyecanı attın mı üzerinden ? Kocacığın ne yaptı paşaya söyledin mi ay merak ettim :52:
kuppeyi bende merak ediyorum bayadır karşılaşamıyoruz da

oncelikle cok tesekkur ederim canm sana. Allah razi olsun.... amabeni uzdun acikcasi... neler hissettigini en iyi ben anliyorum.. cunku biz ikinciler icin ugrasiyoduk.. pollyannanin haberinde bende senin gibi hissetmistim biliyorum suan belki olmayacak gibi gelior sana ama inan herszeyin vakti zamani varmis kuzum .. nolur kendini uzme seninde vaktin gelince yine hep beraber kutlucaz haberini insallah..... kalpten souluyorum bunu ve senide cook seviyorummmm......

şu anda acayip duygu yoğunluğu yaşıyorum ve depodayım vee malesef ağlıyorum rezillll oldummmmm. evet şu anda öle hissediyorum olmıcakmış gibi geliyor. arkadaşlar yine dicek çok şükür bi tane var diye ama işte beni sen daha iyi anlıyosun, yaşayan bilir her zaman.
canım benim senin adına çokkkk sevindim gerçekten Allaha şükürler olsun bende seni nedendir bilmiyorum ama içim çok kaynadı sana çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim bekliyorum.......

Back