- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.641
bende o heyecan hiç gitmiyorki tatlımmİnşallah canımm ya valla güzel haberler aldıkça daha da umutlanıp sabırsızlanıyorum Tabiki de olmaz valla ne yalan söyleyim sen ve menbetam için de çok istiyorum inşallah biran önce güzel haberler veririz hepimiz
aslinda aylarca dusundugum bi posttu bu nasil mujdesini versem diye........ suan elim ayagim heryerim titriyooooooo.........
hlyamla berabeer ayni heyecani yasiyorum ilkinden daha heycanliyiiiim..... bukadarini tahmin edemezdiiimmm..... bukadarr heycani inanin tahmin edemezdiim...
kizlar dayanamadim evet aylar once 16 euroya aldigim ve Rabbime insallah guzel sonucalar ibana gostersin diye yalvardigim testi yaptim
koccaman +3 cikti....................................... nediiimmm simdiiii?????
sizii coook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aslinda aylarca dusundugum bi posttu bu nasil mujdesini versem diye........ suan elim ayagim heryerim titriyooooooo.........
hlyamla berabeer ayni heyecani yasiyorum ilkinden daha heycanliyiiiim..... bukadarini tahmin edemezdiiimmm..... bukadarr heycani inanin tahmin edemezdiim...
kizlar dayanamadim evet aylar once 16 euroya aldigim ve Rabbime insallah guzel sonucalar ibana gostersin diye yalvardigim testi yaptim
koccaman +3 cikti....................................... nediiimmm simdiiii?????
Hepinizi öpüyorum kızlar benim çıkmam lazım belim ağrıdı biraz Sılammm tekrar tebrik ederim Allah hayırlısını versin inşallah
amanın şoktayım...
sılacım canım tebrik ederim.
inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin.
dün hly'ya dedim bugünda sana diyeyim aynı şeyi; ayağını sürü peşin sıra kalanlarda gelsin...
amanın şoktayım...
sılacım canım tebrik ederim.
inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin.
dün hly'ya dedim bugünda sana diyeyim aynı şeyi; ayağını sürü peşin sıra kalanlarda gelsin...
tatlı cadıcım sürüsünler tabi ayaklarını...belki de arkalarından biz gideriz belli olur:)) Allahım duy sesimizi
(inşallah amin)
iki gündür neler duyuyoruz dimi tatlicadim??? masallah diyelim bari
Allah gönlüne göre versin arkadaşım,inşallah sende tez zamanda güzel haberler verirsin bizlere.hangi günü bekliyorsun ?
sorma regencim,bir döndüm resmen başımda döndü
ahhh arkadasım ahhhh gelmesini istedigim günü bekliyorum:))) pkolu bir arkadasınız olarak( daha dün gitti kırmızılar...
ama artık çok düşünmücem herseyi oluruna bırakmak beklememek belki de en iyisi...
ahhh arkadasım ahhhh gelmesini istedigim günü bekliyorum:))) pkolu bir arkadasınız olarak( daha dün gitti kırmızılar...
ama artık çok düşünmücem herseyi oluruna bırakmak beklememek belki de en iyisi...
bak buna katiliyorumaman nazar degmesin, topikimize bereket gelsin
ahh sendemi
bende mart,nisan gibi öğrenmiştim.
gerçi ramazandan beri kendi kendine düzeldi adet döngüm. hele son sefer 28 günde oldu dün akşam
inşallah sende düzelirsin. doktor kontrolündemisin?
evet canim benim, gercekten bak hülyada da vardi pko, hatta tüp calismalarina basladi.. bak dün aldigimiz haber cok sükür hamile
valla ikiziim saliver gitsiiinnnn.............. insallah hersey duzelmistirde sende......... aska gelmicek gibi deilkiii.....bende bi aska gelip yaptimtesti beklicektim daha 2 gun...
haa bakiin bende nasi yaptim testi aksam aksam nerden esti ... tuugcceeeeeeeeeeeeeee.... eveett tugce kuzumuz hlyadan guzel haberleri yazinca telde konusmuya hani vallahi onu okuyince oyle sevindimki... dedim bismillah hemen direc wcye kostum zarten testte de bat gecmisse gun ici herhangi zamanda yapilabilir yaziyodu..... oyle oldu istee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?