2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

+3 ne yaaaaa ay heyecan yaptımmmmmmmmmm
Hamilemisin şimdi çabuk yazzzzzzzzzzzz:18::18::18::18:

hakkini helal et bitanemmmm beklettim..... annemle teldeyiimm....

evet Allahin izniyle test hamile oldugumu gosteriyoooo........ yani 3 haftadan fazlaaaaaa digital test varya clearblue...

insallah 5 gun sonrada senden gelecek bu mujdeee

ikiziiimm hamile olmaa ihtimalin okadar yukseldiki kuzuuummmmmmm...................

bak hlyaaa, ben ve sen ucuz (3uz) degil miyizzzz???????????????????? ne demek oluyoo buuuu senceee???????????

hakkini helal et bitanemmmm beklettim..... annemle teldeyiimm....

evet Allahin izniyle test hamile oldugumu gosteriyoooo........ yani 3 haftadan fazlaaaaaa digital test varya clearblue...

insallah 5 gun sonrada senden gelecek bu mujdeee
ohhhhhhh maşallah canımmmmmmmmmm paşamıza kardeş geliyo yaaa
:118::118::118::118::118:

ay inşallah canımmm Allahım 2011 i hepimiz hamile olarak kapatırız inşallah

ullleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn noluyooooooooooooooooo lleeyyyynnnnnnnnnnnnnn silaaaaaaaaaaa ikiziiimmmmmmmmmmmmm, yani ücüzüm sen simdi böyle ya saka mi bu ben yoksa rüyada miyim neee eminsin di mi??? yaaa inanamiyorum nedir bu allahim aglamak istiyorum canim benim gözün aydinlar olsun prensesin geliyoooooooooooo

:118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:

cnm güzel dileklerin için tşkler. yavrun hayırlı olsun. güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah

ilk tebrik senden deryaciim ve inan bunu okumak okadar farkli biseymiski burdaaaaaaaaaa....... cok duyguuluuu...

amin canim insallah guzel hamilelikler geciririz.... sende insallah sorunsuz atlatirsin.....

ha bide inan bu ay senin takdigi uyguladim gun asiri iliski ilk defa bu ay oldu bizde... takdiri ilahii ama senden esinlendim bu bi gercekkkk

ikiziiimm hamile olmaa ihtimalin okadar yukseldiki kuzuuummmmmmm...................

bak hlyaaa, ben ve sen ucuz (3uz) degil miyizzzz???????????????????? ne demek oluyoo buuuu senceee???????????

yaniii baksana sira bende ben de artik korunmayi birakiyorum bugün itibariyle yaaa aska geldim allah allahhhhhhhhhhhh önümüzdeki ay bu haberin aynisindan ben vercem demek oluyor bu bakin da görün ay allahim nolur bana da bana da....

bugünün tarihinde demekki varmis bir seyyyyy

inşallah canımm çok şükür iki gündür çok güzel haberler alıyoruz inşallah bundan sonra da alırız canım yaa nasıl sevindim sılama valla heyecan yaptım burda eee sıra sende o zaman ama beni bekle tamam mı 5 günüm kaldı

ohhhhhhh maşallah canımmmmmmmmmm paşamıza kardeş geliyo yaaa
:118::118::118::118::118:

ay inşallah canımmm Allahım 2011 i hepimiz hamile olarak kapatırız inşallah
ah hemserrim beniimm vallahi billahi ben bu sen hlya ve benden ciidi supheleniyodum hatta dunde soyledimmmm..... acaip soktayim yaaa...
anladimki bu heycanin ilki ,ikincisi yook.... 15.hamilelikte olsa bende ayni olur...yasasin kadin olmaaakkk
ve evet insallah obur aya da kalanlarimizz boyle mujdeleri paylassinlaarrr.....

yaaa kuzuuum yaaaaaaa cook guldurdun benii yaaaaaaa.... Allah da seni guldursuun.... insallah obur ay senden gelsin bu habeer!!!!!

valla kuzum dedigim gibi bu ikinci tecrubem ama soktayim yaaaa.... test elimde deli koyun gibi gezinip duruyooommmm.......
oglumda annem noldu,annem noldu diyoooo.........
ama yine gec ogrendiimbennn Allahin izniyle 1 aylik olmus bile teste gore....... cunku +3yaziyo ekranda bukadar >5 haftalik demek miisss......

eevveetttttttttttt seni heyecanlandirmamak icin tutuyorum cenemi ama 5günün kaldi.. hatta 4,5 diyebiliriz cünkü 5.gün icinde gelip güzel haber verceksin... ay bu ay biter de benim de günüm gelir miii yaa ikizim, ücüzüm verdi bu haberi simdi ben de vermezsem olmaz yaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne zaman gitcen tokturaaa???????? o söyler ne kadarlik oldugunu... allahim yerlere yatip yuvarlanmak, kanepelerin üstünde ziplamak istiyorum yaaaaaaaaaaaa yaaa vallahi bu ne böyle ben de yarin gidip bi test yapayim bari sirayi bozmadan dermisim dün hülya bugün sen yarin da ben yani yarindan kastim 1ay sonrasi ne diyimki ben simdi habere bak yaaa esine de dedin mi??? nasil söyledin??? ya da nasil söylicen??? ayyy pasa bi bilse kardes geliyor

valla ikiziim saliver gitsiiinnnn.............. insallah hersey duzelmistirde sende......... aska gelmicek gibi deilkiii.....bende bi aska gelip yaptimtesti beklicektim daha 2 gun...

haa bakiin bende nasi yaptim testi aksam aksam nerden esti ... tuugcceeeeeeeeeeeeeee.... eveett tugce kuzumuz hlyadan guzel haberleri yazinca telde konusmuya hani vallahi onu okuyince oyle sevindimki... dedim bismillah hemen direc wcye kostum zarten testte de bat gecmisse gun ici herhangi zamanda yapilabilir yaziyodu..... oyle oldu istee.....

Ah gülümmm inşallah içine doğmuştur ağzın bal yesin senin inşallah şüphenin 3.süde çıkar (yani ben ) Valla ne diyim bilemiyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat versin inşallah gönlündekini verir bide prensesimiz olur canım benim .

kiizzz gumdurme benii yaa zati karnim agriyoooooooooo... bana bak sen bu ay korunmayi biraktinmiydi yoksaaa hiii?????

valla esime hemmen aradim soylediim agliyoduum cook korktuuu ama sokta odaaa.....

simdide eve geldi zaten...

detaylarida insallah yarin konusuruz canlariimmm optum coook...

bende o heyecan hiç gitmiyorki tatlımm İnşallah canımm ya valla güzel haberler aldıkça daha da umutlanıp sabırsızlanıyorum Tabiki de olmaz valla ne yalan söyleyim sen ve menbetam için de çok istiyorum inşallah biran önce güzel haberler veririz hepimiz

yok ama vallahi birakiyorum bakarsin gec yimirtlarim felan.. yok yaa vallahi demeyim simdi 22sine kadar bekleyim ondan sonra zaten evdeki yumurtlama testlerimi yapcam ve bulcam o yumurtayi iyi hadi git dinlen soku atlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…