- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.621
+3 ne yaaaaa ay heyecan yaptımmmmmmmmmm
Hamilemisin şimdi çabuk yazzzzzzzzzzzz:18::18::18::18:
ay sıla aşkolsun ya çatladım ama valla sancı girdi kasıklarıma hadi söyle artık
ohhhhhhh maşallah canımmmmmmmmmm paşamıza kardeş geliyo yaaahakkini helal et bitanemmmm beklettim..... annemle teldeyiimm....
evet Allahin izniyle test hamile oldugumu gosteriyoooo........ yani 3 haftadan fazlaaaaaa digital test varya clearblue...
insallah 5 gun sonrada senden gelecek bu mujdeee
ay teyzesi valla varsa benle beraber o da heyecan yapmıştır kesincaniim beniim yaaa dur yavrunuda heycanlandircann.....!!! yazdim cevabi bidaha f5 yap bakiiimmm!!!!
aslinda aylarca dusundugum bi posttu bu nasil mujdesini versem diye........ suan elim ayagim heryerim titriyooooooo.........
hlyamla berabeer ayni heyecani yasiyorum ilkinden daha heycanliyiiiim..... bukadarini tahmin edemezdiiimmm..... bukadarr heycani inanin tahmin edemezdiim...
kizlar dayanamadim evet aylar once 16 euroya aldigim ve Rabbime insallah guzel sonucalar ibana gostersin diye yalvardigim testi yaptim
koccaman +3 cikti....................................... nediiimmm simdiiii?????
sizii coook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm güzel dileklerin için tşkler. yavrun hayırlı olsun. güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
ikiziiimm hamile olmaa ihtimalin okadar yukseldiki kuzuuummmmmmm...................
bak hlyaaa, ben ve sen ucuz (3uz) degil miyizzzz???????????????????? ne demek oluyoo buuuu senceee???????????
deryaciiimm, canim arkadasiim Allahim yavrunu sana bagislasin. ayni aciyi bidaha yasatmasin dualariminen buyugu seninle insallah...
hlyaciimm,canimbeniimm guzeller guzellim teyzesi o mercimegi varya yer yerrrr.... annesini uzmesin sImsIki sarilsin annecigineee....
kardaizcim hayatiimm bende seni opuyoruum... kolayliklar diliyorum. isallah kalan 5.5 ayinida yine hep beraber atlatrir sonrasinda hemen guzel haberlerini aliriz tatlim...
kizlar bugun 11.11.11 ve ilk hamislerimizden hatta ilki olabilir mavibebek Allahin izniyle szeryan dogum yapacakti.... insallahhersey yolunda gitmistirrr... bakin birimiz hamileligi sagsaglim tamamladi sukur.... darisi basimizaaaaa......
yaniii baksana sira bendeben de artik korunmayi birakiyorum bugün itibariyle yaaa aska geldim allah allahhhhhhhhhhhh önümüzdeki ay bu haberin aynisindan ben vercem demek oluyor bu bakin da görün ay allahim nolur bana da bana da....
ah hemserrim beniimm vallahi billahi ben bu sen hlya ve benden ciidi supheleniyodum hatta dunde soyledimmmm..... acaip soktayim yaaa...ohhhhhhh maşallah canımmmmmmmmmm paşamıza kardeş geliyo yaaa:118::118::118::118::118:
ay inşallah canımmm Allahım 2011 i hepimiz hamile olarak kapatırız inşallah
ullleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn noluyooooooooooooooooo lleeyyyynnnnnnnnnnnnnnsilaaaaaaaaaaa ikiziiimmmmmmmmmmmmm, yani ücüzüm sen simdi böyle ya saka mi bu ben yoksa rüyada miyim neee eminsin di mi??? yaaa inanamiyorum nedir bu allahim aglamak istiyorum canim benim gözün aydinlar olsun prensesin geliyoooooooooooo
:118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124:
inşallah canımm çok şükür iki gündür çok güzel haberler alıyoruz inşallah bundan sonra da alırız canım yaa nasıl sevindim sılama valla heyecan yaptım burda eee sıra sende o zaman ama beni bekle tamam mı 5 günüm kaldı
ah hemserrim beniimm vallahi billahi ben bu sen hlya ve benden ciidi supheleniyodum hatta dunde soyledimmmm..... acaip soktayim yaaa...
anladimki bu heycanin ilki ,ikincisi yook.... 15.hamilelikte olsa bende ayni olur...yasasin kadin olmaaakkk
ve evet insallah obur aya da kalanlarimizz boyle mujdeleri paylassinlaarrr.....
yaaa kuzuuum yaaaaaaa cook guldurdun benii yaaaaaaa.... Allah da seni guldursuun.... insallah obur ay senden gelsin bu habeer!!!!!
valla kuzum dedigim gibi bu ikinci tecrubem ama soktayim yaaaa.... test elimde deli koyun gibi gezinip duruyooommmm.......
oglumda annem noldu,annem noldu diyoooo.........
ama yine gec ogrendiimbennn Allahin izniyle 1 aylik olmus bile teste gore....... cunku +3yaziyo ekranda bukadar >5 haftalik demek miisss......
yaniii baksana sira bendeben de artik korunmayi birakiyorum bugün itibariyle yaaa aska geldim allah allahhhhhhhhhhhh önümüzdeki ay bu haberin aynisindan ben vercem demek oluyor bu bakin da görün ay allahim nolur bana da bana da....
Ah gülümmm inşallah içine doğmuştur ağzın bal yesin senin inşallah şüphenin 3.süde çıkar (yani benah hemserrim beniimm vallahi billahi ben bu sen hlya ve benden ciidi supheleniyodum hatta dunde soyledimmmm..... acaip soktayim yaaa...
anladimki bu heycanin ilki ,ikincisi yook.... 15.hamilelikte olsa bende ayni olur...yasasin kadin olmaaakkk
ve evet insallah obur aya da kalanlarimizz boyle mujdeleri paylassinlaarrr.....
.
eevveetttttttttttt seni heyecanlandirmamak icin tutuyorum cenemi ama 5günün kaldi.. hatta 4,5 diyebiliriz cünkü 5.gün icinde gelip güzel haber verceksin... ay bu ay biter de benim de günüm gelir miii yaaikizim, ücüzüm verdi bu haberi simdi ben de vermezsem olmaz yaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne zaman gitcen tokturaaa???????? o söyler ne kadarlik oldugunu... allahim yerlere yatip yuvarlanmak, kanepelerin üstünde ziplamak istiyorum yaaaaaaaaaaaayaaa vallahi bu ne böyle ben de yarin gidip bi test yapayim bari sirayi bozmadan dermisim dün hülya bugün sen yarin da ben yani yarindan kastim 1ay sonrasi ne diyimki ben simdi habere bak yaaa esine de dedin mi??? nasil söyledin??? ya da nasil söylicen??? ayyy pasa bi bilse kardes geliyor
bende o heyecan hiç gitmiyorki tatlımmeevveetttttttttttt seni heyecanlandirmamak icin tutuyorum cenemi ama 5günün kaldi.. hatta 4,5 diyebiliriz cünkü 5.gün icinde gelip güzel haber verceksin... ay bu ay biter de benim de günüm gelir miii yaaikizim, ücüzüm verdi bu haberi simdi ben de vermezsem olmaz yaaa
kiizzz gumdurme benii yaa zati karnim agriyoooooooooo... bana bak sen bu ay korunmayi biraktinmiydi yoksaaa hiii?????
valla esime hemmen aradim soylediim agliyoduum cook korktuuu ama sokta odaaa.....
simdide eve geldi zaten...
detaylarida insallah yarin konusuruz canlariimmm optum coook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?