2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Gnydin kizlarr...
anacigim geldi cok sukurr sabah 5de indi gelir gelmezde elini gobusume surduu ilk kizima dokunayim dedi 3) ben tabi annemi beyazlar icinde gorunce agla agla helak oldumm cok guzel olmustu beyazlar icinde... rabbim bizlerede nasip etsin... buarada dun gece acildeydimm ishal ve kusma varr karnimin ve midemin sancisindan duramiyodum drum hemen acile gel dedi gittim bebisime bakti cok sukur hersey yolndaydi... serum yedim geldimm evee cok sukur simdi iyiyimm uzaniyorm annemde

buarada hlycigimin telefondandako hickiriklarini size anlatamamam yanimda olsada siki sik sarilsam istedim ama nerdeee o istanbulun bi ucunda ben bi ucunda :( rabbim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsinn canim arkadaslarimmm hepinize hayirli cumalarrr

Gnydin kizlarr...
anacigim geldi cok sukurr sabah 5de indi gelir gelmezde elini gobusume surduu ilk kizima dokunayim dedi 3) ben tabi annemi beyazlar icinde gorunce agla agla helak oldumm cok guzel olmustu beyazlar icinde... rabbim bizlerede nasip etsin... buarada dun gece acildeydimm ishal ve kusma varr karnimin ve midemin sancisindan duramiyodum drum hemen acile gel dedi gittim bebisime bakti cok sukur hersey yolndaydi... serum yedim geldimm evee cok sukur simdi iyiyimm uzaniyorm annemde

buarada hlycigimin telefondandako hickiriklarini size anlatamamam yanimda olsada siki sik sarilsam istedim ama nerdeee o istanbulun bi ucunda ben bi ucunda :( rabbim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsinn canim arkadaslarimmm hepinize hayirli cumalarrr

ayyyy tuğçemmm gözün aydın.. anneciğine kavuşmuşsunn sağ salim :nazar: sana da geçmiş osun canım üşüttün herhalde sen...dikkat et kendiine de fıstığına da :29:

canımm yaa o an ilk seni aramak geldi içimden.. senin demenle gidince çok heveslenince seni aradıım ilk anda çok ağlamıştım gerçekten... sonrakiler karga sesimi çok az duydular :1:

ayy ben rüyada sanıyorum kendimmiiiiiiiiiiiii sabah kalkıp teste baktım hemen :1: ay hakkat mercimek var yaaa :1::nazar::emir_bebek::nazar::49::nazar:

Gnydin kizlarr...

hadi gözünaydin canim benim, kavustunuz sag saglim... isteyen herkese nasip olur insallah.. ayni zamanda da gecmis olsun, neyin varmis peki bir sey dediler mi??? gerci olsa söylerlerdi bir seyiniz yoksa bebisin de senin de sorun yoktur.. sebepsiz olmustur belki..

menbeta, regen, hülya, kardaiz, breshka, meri, azra, bikere-sevdim
hepinize çok tşk ederim iyi ki varsınız.
hülyacım tebrik ederim. rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.

11/11/11 cok ozel bir tarihi yasiyoruz bugun:16:
Tugcecim gozun aydin kuzucum aminnn allahim hepimize nasip etsin insallah bu kutsal ibadeti:16: Cok gecmis olsun tatlim simdi iyiymissin cok sukur bu havalar yokmu bu havalar cok tehlikeli

breshkacımmm cnımm her posttun beni ayrı ayrı mutlu etti canımm çok saolasınnnn... çok şükür Allah ıma bana mucize yaşattı... yakın olsaydın sana arkadaşlık ederdim cnaım...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3:

mercimeğin selamı var size... teyzelerine çok teşekkür ediyor.. müstakbel annesinin hayatının en muhteşem gününde onun yanında olup mutluluğunu paylaştığınız için :29::29::29:
ah canım benim keşke yakın olsak ne güzel olurdu .... bundan sonra da hep güzel haberler paylaşırız inşallah :16:

Gnydin kizlarr...

geçmiş olsun hayatım dikkat et kendine ve bebeğine :nazar::emir_bebek::nazar: bu arada gözün aydın canım anneciğinin de haccı mübarek olsun kabul olsun inşallah :16:

menbeta, regen, hülya, kardaiz, breshka, meri, azra, bikere-sevdim
hepinize çok tşk ederim iyi ki varsınız.
hülyacım tebrik ederim. rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.
canımm ya biz hep yanındayız ama önce sen iyi ol bebeğine korkma yavrum annen seni korur de güçlü ol sonrada Rabbime sığın bizlerde sana duacıyız Allahın izniyle hiçbişey olmaz :nazar::emir_bebek::nazar:

kızlar günaydınnn....
geçmişin tamamını okuyamadım ama hülyanın haberini okudum:49:
maşallah hülyacım,allah sonuna kadar sağlıkla güzellikle sürmesini nasip etsin..
sen farlutalı bitirmiş miydin bu arada:26:
bende adet oldum sonunda çok şükürr 45.günde nihayet:31:
selamlar hepinize ..

tugcecımmm annen gelmıs sagsalim, gozunaydın.. Allah kabul etsın ıbadetını.. sanada gecmıs olsun.. usutmussun herhalde kuzum. bazende hamılıelıkte sebepsiz olabılıyor bu tur olaylar.. benım arkıdıste gıder bır serum yer gelırdı.. dikkat et kendine..

slm arkadaşlar yeniyim... tuğçecim bu sayfayı açıp üye olduğumda yani 15 dk. önce senin mayıs ayındaki heyecanınla karşılaştım kan verdin saat 7 de çıkacaktı heyecanla okudum olumsuz sonucunu görünce üzüldüm sonra son sayfayı tıklıdım ve iyi haberini aldım canım hayırlı olsun nekadarlık.. bende çok istiyorum 15 kasım günüm bakalım bekliyorum bide bişe sormak istiyorum dün eczaneden aldım (cartein erken gebelik testi) yarın sabah yapsam çıkarmı yani adetime 3 gün kala şimdiden teşekkürler hayırlı cumalar....

deryaciiimm, canim arkadasiim Allahim yavrunu sana bagislasin. ayni aciyi bidaha yasatmasin dualariminen buyugu seninle insallah...

hlyaciimm,canimbeniimm guzeller guzellim teyzesi o mercimegi varya yer yerrrr.... annesini uzmesin sImsIki sarilsin annecigineee....

kardaizcim hayatiimm bende seni opuyoruum... kolayliklar diliyorum. isallah kalan 5.5 ayinida yine hep beraber atlatrir sonrasinda hemen guzel haberlerini aliriz tatlim...

kizlar bugun 11.11.11 ve ilk hamislerimizden hatta ilki olabilir mavibebek Allahin izniyle szeryan dogum yapacakti.... insallahhersey yolunda gitmistirrr... bakin birimiz hamileligi sagsaglim tamamladi sukur.... darisi basimizaaaaa......

ayricaaa tugceciiimmm canim guzeliiim.. anacigin gelmis sukur saglikla... Allah kabu etsin.. bizlerede nasip etsin insallah... ama yaaaa sen anlatinca beyazlar icinde falan die bende agladimmmmmm:(((((((((((((((... masallahhh.....

slm arkadaşlar yeniyim... tuğçecim bu sayfayı açıp üye olduğumda yani 15 dk. önce senin mayıs ayındaki heyecanınla karşılaştım kan verdin saat 7 de çıkacaktı heyecanla okudum olumsuz sonucunu görünce üzüldüm sonra son sayfayı tıklıdım ve iyi haberini aldım canım hayırlı olsun nekadarlık.. bende çok istiyorum 15 kasım günüm bakalım bekliyorum bide bişe sormak istiyorum dün eczaneden aldım (cartein erken gebelik testi) yarın sabah yapsam çıkarmı yani adetime 3 gün kala şimdiden teşekkürler hayırlı cumalar....

cnmm Allah razi olsun darisi tez zmnda basina insallah... ben derimki batinin gecmesini beklee insan sabredemiyor ama negatifi gorursen gunun daha gecmedigi icin acabalarin devam eder... bnm tam 60 gunde belli oldu hamileligim sen dusunnn gunum tam 1 aygecmisti ki gec dollenme olmus cok sukur.... rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin ins...

hlycmm,regencim, azracim,bershkacim, silacim, menbetacimm saolun Allah razi olsun annecigime sag salim kavustum cok sukur... o kutsal topraklari gormeyi Allah hepimize nasip etsin insallah, annem anlata anlata iyice heveslendirdi beni vlla :)

buarada bgn daha iyiyimmm sanirim ishal kusma salgini var herkezdee ama ben hamile oldugum icin daha dikkatli olmak gerekiyomus... serum cok iyi geldi gece agrim oldu ama bgn iyiyim cok sukur ara ara sancim oluyo o kdr... herkez esimle dalga geciyo ztn kuzum cok korktu onunda psikolojikmen karin agrilari basladi dalga konusu oldu akrabalarin diline :)

bidee son olarak hlycimla knustumm bgn dr kan testini tekrar etmis vee degeri 2 ye katlamiss dr sali gunu keseyi gormeye cagirmiss:nazar: simdide maca gitmis hanfendii dedim cok ziplama gebertirim seni ;)

hlycmm,regencim, azracim,bershkacim, silacim, menbetacimm saolun Allah razi olsun annecigime sag salim kavustum cok sukur... o kutsal topraklari gormeyi Allah hepimize nasip etsin insallah, annem anlata anlata iyice heveslendirdi beni vlla :)

buarada bgn daha iyiyimmm sanirim ishal kusma salgini var herkezdee ama ben hamile oldugum icin daha dikkatli olmak gerekiyomus... serum cok iyi geldi gece agrim oldu ama bgn iyiyim cok sukur ara ara sancim oluyo o kdr... herkez esimle dalga geciyo ztn kuzum cok korktu onunda psikolojikmen karin agrilari basladi dalga konusu oldu akrabalarin diline :)

bidee son olarak hlycimla knustumm bgn dr kan testini tekrar etmis vee degeri 2 ye katlamiss dr sali gunu keseyi gormeye cagirmiss:nazar: simdide maca gitmis hanfendii dedim cok ziplama gebertirim seni ;)

caniiimbeniim tekrar cook gecmis olsun sana dikat edin kendinize....... Allah acil sifalar versiinn...eeee anne olmak kadar baba olmakta zor tabiii... guzel ugraslar bunlar olsunn:)))

hlyaaamada cook sevindim valla kendim kadar sevindim tekrardan..hele boyle guzel haberlerini aldikca iice seviniyorum... canimbenimm... hadi bakalim kucuk noktamizi daha gorucez sali gunu insallah.....

Allahım bizlere de oraya gidebilmeyi nasip etsin inşallah ... Kendine dikkat et canım havalar da kötü zaten tekrar geçmiş olsun
Baksen hülyama yaa bende az önce merak ettim sms attım ama duymaz o zaman şimdi o :31: neyse güzel haberler almış ya maşallah diyelim :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

aslinda aylarca dusundugum bi posttu bu nasil mujdesini versem diye........ suan elim ayagim heryerim titriyooooooo.........

hlyamla berabeer ayni heyecani yasiyorum ilkinden daha heycanliyiiiim..... bukadarini tahmin edemezdiiimmm..... bukadarr heycani inanin tahmin edemezdiim...

kizlar dayanamadim evet aylar once 16 euroya aldigim ve Rabbime insallah guzel sonucalar ibana gostersin diye yalvardigim testi yaptim

koccaman +3 cikti....................................... nediiimmm simdiiii?????

sizii coook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aslinda aylarca dusundugum bi posttu bu nasil mujdesini versem diye........ suan elim ayagim heryerim titriyooooooo.........

hlyamla berabeer ayni heyecani yasiyorum ilkinden daha heycanliyiiiim..... bukadarini tahmin edemezdiiimmm..... bukadarr heycani inanin tahmin edemezdiim...

kizlar dayanamadim evet aylar once 16 euroya aldigim ve Rabbime insallah guzel sonucalar ibana gostersin diye yalvardigim testi yaptim

koccaman +3 cikti....................................... nediiimmm simdiiii?????

sizii coook seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

+3 ne yaaaaa ay heyecan yaptımmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:
Hamilemisin şimdi çabuk yazzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::18::18::18::18:

Back