2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kardaizim hosbulduk canimm bi turlu karsilasamiyorduk şu gorev dagilimiz eski haline bi an once donsun artik yaaaa :50:bu aksam cok sukur karsilastik ne guzel herkes burda hakikaten:16:

iyi haber duyacağım varmış..:32: içime doğdu belkide. :1: valla çok sevindim canım. inşallah hep yüzün güler haberi aldığındaki zamandaki gibi... :29:

yok canım bende hiç birşey. ben yapmayacağım zaten erteledim bir süre daha.
sendede birşey yok sanırım??? sen neler yaptın. tekrar başladınmı çalışmalara?

ayol haberi aldığımda hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra ağladım ne gülmesi :1::1::1::1:

iyi haber duyacağım varmış..:32: içime doğdu belkide. :1: valla çok sevindim canım. inşallah hep yüzün güler haberi aldığındaki zamandaki gibi... :29:

yok canım bende hiç birşey. ben yapmayacağım zaten erteledim bir süre daha.
sendede birşey yok sanırım??? sen neler yaptın. tekrar başladınmı çalışmalara?

o zaman sen de bekleyenler listesindesin tatlim.. valla ben bi kere daha atlatcam kirmizilari ondan sonra iste gelen ilk yumurtayi yakalayacagim insaallaahhh :16::16::16::16::16::16: icimden bi ses yumurtlama testi yap ne et yumurtayi yakala diyor, digeri de hiiiic ugerasma birak kendi haline diyor.. gerci testim var yapaiym da bosa gitmesin bari :1::1::1::1: öyle iste.. baska da hiic bi se yok ben de.. yarin yine gezme planim var o kadar :1::1::1: ona da emin degilim..

Ayyyyyyy ben aglamasina sahidimmmmmm bizzattttt nasi kabarmis ici dizlerimin bagi cozuldu resmennnn icimden birseyler koptu gittti yaaaaa buna tanik olmak tarif edilmez bir duyguydu tatlicadim

canımmm yaaaaaaaa senin şahiit olduğun ağlamam varyaaa bişi diil :1: tuğçeeee yee sor nasıl ağladığımı :D kızın kulağını patlattım vallaaaa :1::1::1:

herkese iyi akşamlar öncelikle. bu yola sizlerle çıktım. ilkinde bebeğimi kaybettim. şimdi yine çok zor günler geçiriyorum. bayramda çok şiddetli kanamalarım oldu. iğnelerle ayaktayım. bebeğim yaşıyor şükürler olsun. ama tehlikeyi atlatmış sayılmam. çok korkuyorum desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var.

Canım benim inşallah atlatacaksın bunu aklına kötü şeyler getirme dualarımızdasın tatlım Rabbim herkesin bebeğini bağışlasın korusun inşallahh...

tamam mesaj alinmistir :34::34::34::34: bu senenin son ayi, benim ilk ümidim bakalim neler olacak :31::31::31::31: senin ne kadar zamanin kalmisti canim? epeyce vakit gecirdik ama saka maka derken :44::44::44::44:

canım benimde 5,5 ay kaldı. aaaaaaaaaaaaaahhhh 5,5 ay mıııııııııııııııı..... içim bi fena oldu. neyse az kaldı yaa iyiyim ben valla kapanış inşallah benden :1::1::1::1:

gözün aydın tatlımmm. hayırlısı olsun. yarına netleşir büyük ihtimalle.

teşekkür ederim ikincisi silik çıkınca biraz kafam karıştı ama sanırım marka farklı ondan olabilir...

canım silikte olsa hamile olarak kabul ediliyo bi bakıma doğrusu o.

canımmm yaaaaaaaa senin şahiit olduğun ağlamam varyaaa bişi diil :1: tuğçeeee yee sor nasıl ağladığımı :D kızın kulağını patlattım vallaaaa :1::1::1:

ayyyy deli kız bu yaaa. beni aradı ağlıyo ve gayet sakin sölüyo ama hıçkıra hışkıra ağlıyo dedim kötü bişey oldu. tahlil verdiğini bilmiyodum ki. ne kk ya nede faceye giremiyorum yaaa. içime oturdu resmen yaa ağız tadıyla baştan sevinemedim ama korku ve sevinç karıştı koyverdim gitti valla. aklımı aldın ama sölim. :29::29::29:

Kardaizim hosbulduk canimm bi turlu karsilasamiyorduk şu gorev dagilimiz eski haline bi an once donsun artik yaaaa :50:bu aksam cok sukur karsilastik ne guzel herkes burda hakikaten:16:

valla hayatım gerçekten dönsün biran önce. zaten bu akşam niyetim vardı buraya gelmeye. herkeslerde burda, günün güzel haberi de kankitomdan. e daha ne olsun canım.
çok özledim sizleriiiii:16::16::16::16::16:

ayyyy deli kız bu yaaa. beni aradı ağlıyo ve gayet sakin sölüyo ama hıçkıra hışkıra ağlıyo dedim kötü bişey oldu. tahlil verdiğini bilmiyodum ki. ne kk ya nede faceye giremiyorum yaaa. içime oturdu resmen yaa ağız tadıyla baştan sevinemedim ama korku ve sevinç karıştı koyverdim gitti valla. aklımı aldın ama sölim. :29::29::29:

ayy kankitommm valla annem kocam görümcemmm teyzemler hepsini ilk etapta çok korkkuttum :1::1: sonra şok ettim :1::1: sonra da mutlu ettim :1:

regennn ve menbetaaa selam canlarrrr hoşgeldinizzz, napıyonuz bakem :)

ay canım pardon gec gordum... napalım fatmagule bakıyoruz.. hulyacıgım tebrık mesajlarını okuyoruz.. regene katılıyorumm.. sayfalarr bayagı ılerledı... masallah ne dıyeyım...

tatlıcadı, kuppe sızler nasılsınız??? tatlıcadı hele sen. bayagıdır yoksun... hersey yolunda mı canım????

kafam bır dunya.. sormayı unuttum.. sen nasılsın?? cok yogun calısıyorsun.. Allah yardımcın olsun canım... regl de olmussun.. onunda verdıgı sıkıntı, kasvet bır yandan... kendine ıyı bak canımm..

kafam bır dunya.. sormayı unuttum.. sen nasılsın?? cok yogun calısıyorsun.. Allah yardımcın olsun canım... regl de olmussun.. onunda verdıgı sıkıntı, kasvet bır yandan... kendine ıyı bak canımm..

saol canım benim. olabilir hayatım geç görmüş olabilirsin rahat ol tatlım. valla işler sıkıntılı zamana bıraktım bakalım yerime geçiyim düzenimi oturturum kesin. şimdilik hem çalışıyor hem öğreniyorum. sana da çok geçmiş olsun hayatım inşallah az masrafla kurtarırsın. su basması da kötü oluyo valla.

sılacımmmmm canımmmm senide çok öpüyorummm...

kızlar ben çıkıyorum sancım çok uykum varrrr öfff bi tuhafım anlıcanız.
hayırlı geceler hepinize. hoşçakalınnnnn:79::79::79:

saol canım benim. olabilir hayatım geç görmüş olabilirsin rahat ol tatlım. valla işler sıkıntılı zamana bıraktım bakalım yerime geçiyim düzenimi oturturum kesin. şimdilik hem çalışıyor hem öğreniyorum. sana da çok geçmiş olsun hayatım inşallah az masrafla kurtarırsın. su basması da kötü oluyo valla.

sılacımmmmm canımmmm senide çok öpüyorummm...

kızlar ben çıkıyorum sancım çok uykum varrrr öfff bi tuhafım anlıcanız.
hayırlı geceler hepinize. hoşçakalınnnnn:79::79::79:

saol canımm... :))) sana ıyı geceler ıyı bak kendıne............

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :3::3::3::3:

mercimeğin selamı var size... teyzelerine çok teşekkür ediyor.. müstakbel annesinin hayatının en muhteşem gününde onun yanında olup mutluluğunu paylaştığınız için :29::29::29:

Back