2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hosgeldin fistik... nasilsin??? biliyor musun hly hamiisss :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: sen sormadan ben söyliimm dedim :1::1::1:

hoşbulduk regencim... bende onun postunu arıyordum tebrik etmek için. acayip heyecan yaptım...:9:

sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

burda burda burdayımmmm:33:

kafamı dağıtmaya geldim kuzum
sen nasılsın??

canım benim, o kan pıhtılaşması da biraz ırsiymiş. benim işyerindeki arkadaşta da çıktı ama ileri seviyede değil ve bu değerlerle hamile kalabiliyosun sorun yok yanlız gününü beklemeden tahlil yap demiş ve hamile olduğunu öğrendiğin anda hemen bana gel demiş. kk ya bak kan pıhtılaşması teşhisi olup da haberi olmayan bir sürü anne var hatta 2. çocuklarını doğurmuşlar. biz arkadaşla baya araştırdık. onun da iki düşüğü oldu senin bir. yani hamile kalabiliyosunuz sadece hamile kaldığınız anda doktor önlemini alıcak. ve folik asiti mutlaka içmen lazım. aslında doktor yarınki sonuçlarla da yönlendirir seni. bence hamile kaldın ve kalabildiğine göre ileri düzeyde değilsin bence sorun çıkmıcak hayatım içini ferah tut.

aaaaaahh nası tatlııı dilliiiii, nasıl rahatlatıcıııı..nasıl umut vericiiiiii birr hatundur bu kardaizzzzzz..seviyorummmm hemde çooookk :16::16::16::16::16::16::16::16:

hly tatlım canım tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin inşallah.
inşallah çokkkk mutlu,güzel,rahat bir hamilelik geçirirsin.:nazar::nazar::nazar:
gerçekten acayip sevindim... ayağını sürtmeyi unutma :1:

aaaaaahh nası tatlııı dilliiiii, nasıl rahatlatıcıııı..nasıl umut vericiiiiii birr hatundur bu kardaizzzzzz..seviyorummmm hemde çooookk :16::16::16::16::16::16::16::16:

ay canım benimmmmm bende çok seviyorummmm seniiii....:16::16::16::16::16::16::16::16:
bi halvet yazdım sana endişelenme diyeee. herşey çok ama çok güzel olucak inşallah.

herkese iyi akşamlar bende dün test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm bugünde başka bir markanın testini yaptım çok silik bir şekide gene 2.çizgiyi gördüm yarın doktora gidecez bakalım ne olacak

hoşgeldin hayatımmm nerelerdesin yawwww:3::3::3:

hoşbulduk canım.. internette çok vakit geçiriyordum onu kısıtladım biraz tatlım.
nasılsın ne durumdasın canım?

hoş geldinnnnnnnnnnnnnn..iyisin dimiiiiiiiiiiii..

iyi sayılırım kuzucumm. benle alakalı olmayan problemlerle uğraşıyorum bu aralar.bi ara konuşuruz:31:

canım benim, o kan pıhtılaşması da biraz ırsiymiş. benim işyerindeki arkadaşta da çıktı ama ileri seviyede değil ve bu değerlerle hamile kalabiliyosun sorun yok yanlız gününü beklemeden tahlil yap demiş ve hamile olduğunu öğrendiğin anda hemen bana gel demiş. kk ya bak kan pıhtılaşması teşhisi olup da haberi olmayan bir sürü anne var hatta 2. çocuklarını doğurmuşlar. biz arkadaşla baya araştırdık. onun da iki düşüğü oldu senin bir. yani hamile kalabiliyosunuz sadece hamile kaldığınız anda doktor önlemini alıcak. ve folik asiti mutlaka içmen lazım. aslında doktor yarınki sonuçlarla da yönlendirir seni. bence hamile kaldın ve kalabildiğine göre ileri düzeyde değilsin bence sorun çıkmıcak hayatım içini ferah tut.

çocuklar inanın, inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler....yoruldu tatlım hly gitti dinlensin biraz çok duygu yoğunluğu yaşadı bugün.
ohhhh valla çalış bakalım elbet benimde çalışma günüm gelicek :1::1::1::1:

dinlensin valla... hakrtti kizcagiz.. cok calisti o bebek icin... turlara cikti felan :1::1::1: ay halen saka gibi yaa... hani tüp bekliyorduk ya ondan.. bak cok akilli bi bebegi olacak onu, annemler masrafa girmesinler, nasilsa onlarin olcam, en iyisi tipis tipis gideyim ben dedi :52::52::52::52::52: valla zamani gelse de biz de tura ciksak.. :31::31::31::31: fazla kalmadik zaten geriye.. bekleyenlerin disinda bi kac kisi var.. sila, nartanesi di mi??? sen, kuppe, nihanca, azra ve ben cesitli sebeplerden bekliyoruz henüz..

canım arkadaşım benim, Allahım yarabbim inşallah bebeğini korucak ve bu günleri sağsalim atlıcaksın. Dualarım seninle hayatım, moralini bozmamaya çalış. Allah yardımcın olsun canım.

Deryacim canim benim elinden geldigince yatip dinlenmeye bak tatlim sakin aklina kotu seyler getirme bebeginin bu dunyada yicek ekmegi varsa ne olursa olsun yicektir. Alah yardimcin olsun tatlim dualarim seninle tatlim
Kuppecim icini ferah tut guzel arkadasim benim benim icime hic kotu birsey varmis gibi dogmuyor allahim insallahda ole olucak kuzucum

hoşbulduk canım.. internette çok vakit geçiriyordum onu kısıtladım biraz tatlım.

iyi sayılırım kuzucumm. benle alakalı olmayan problemlerle uğraşıyorum bu aralar.bi ara konuşuruz:31:
anladım fıstığım..tahmin edebiliyorumm..konuşalım bir ara..sıkıntın olmasın senin hiç yaa..iyi yürekli arkadaşım benimmm..
ay canım benimmmmm bende çok seviyorummmm seniiii....:16::16::16::16::16::16::16::16:
bi halvet yazdım sana endişelenme diyeee. herşey çok ama çok güzel olucak inşallah.

amin canımm inşallah çooook teşekkür ederim iyi ki varsınnnnnnnnnnnnn:54:

çooook duygusal anlar yaşıyorum şuan kızlar..yani hlyamızın hamile oluşu beni o kadar mutlu etti ki sizlere anlatamam..işte mucize denilen şey bu bence..hayatta her zaman güleryüzlü olmakla, umudunu yitirmeden, kendi derdini unutup başkalarına yardım ederek kazanılır birşeyler..hülya bunun bir örneği..hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin diye çok yazdım buraya, hülyaya da çok söylemişimdir..umut herşeyimiz kızlar..hepimizin mutlaka bir mucizesi var kenarında bekleyen..Allahım bizi görüyor ve duyuyor, siz yeter ki istemeyi bilin canlarımm..Allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün..

HÜLYA'CIMMM SEN ÇOOOK GÜZELL BİR ANNİŞ OLACAKSIN
BEBİŞİNDE ÇOK ÖZEL BİR BEBEK..
ALLAHIM KORUSUN SİZİ..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kuppeeeee benii bendenn aldınnn o kadar içten ve samimi yazmışsın ki taaa içime işledi canımmmm... çok duygulandımm.. Allah'ım sanada yaşatacak tekrar bu duyguyu bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah... çok teşekkür ederim... çok mutlu, umutlu ve gururlu oldum yazdıklarındannn canım benimmm.. :29::29:

ayy kızlarr ben hamileliğim boyunca çok duygusal olcam galibaaaaaaaa :14::14::14:

hly tatlım canım tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin inşallah.
inşallah çokkkk mutlu,güzel,rahat bir hamilelik geçirirsin.:nazar::nazar::nazar:
gerçekten acayip sevindim... ayağını sürtmeyi unutma :1:

tatlıcadımmmmmmm bak sana yemin ediyorummm kuppeciğime şimdi yazacaktım sana bi şekilde msj atsın msn den yazsın faceden yazsın bi yerden sana yazsın diye valla bak....

çok teşekkür ederi canımmm gelmene çok sevindim... inşallahhh herşey güzel olacak.. ayağımıda sürtüyorummm dualarımıda ediyorumm sizlere inşallahhh Rabbim sizede mucizeleriniiz yollarrrr :7::29::38:

hoşbulduk regencim... bende onun postunu arıyordum tebrik etmek için. acayip heyecan yaptım...:9:

burda burda burdayımmmm:33:

kafamı dağıtmaya geldim kuzum
sen nasılsın??

valla ben de bulamadim ilk postunu sanirim, hlynin mesaji deprem etkisi yaratti ve cok sayfa ilerledi :1::1::1::1::1: sen nerelerdesin bakalim?? yok mu bize bi haberin??

anladım fıstığım..tahmin edebiliyorumm..konuşalım bir ara..sıkıntın olmasın senin hiç yaa..iyi yürekli arkadaşım benimmm..

saol canım benim..
sen ne durumdasın. neler yaptın? geçmişi okumadım çok fazla

azram sendemi geldinnnn... ayy çok sevindim seninde burada olmana. mesajımı aldın mı?

saol canım benim..
sen ne durumdasın. neler yaptın? geçmişi okumadım çok fazla

azram sendemi geldinnnn... ayy çok sevindim seninde burada olmana. mesajımı aldın mı?

Bende senin burda olmana sevindim seni o kadar cok aradim sms attimki sayisini ben unuttum valla:26:

herkese iyi akşamlar bende dün test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm bugünde başka bir markanın testini yaptım çok silik bir şekide gene 2.çizgiyi gördüm yarın doktora gidecez bakalım ne olacak

gözün aydın tatlımmm. hayırlısı olsun. yarına netleşir büyük ihtimalle.

aslında en iyisi bakma biz iş dolayısıyla hep netdeyiz sayılır. napıim hayatım işte taşların yeri değişti depoda sürünüyorum geçici olarak birkaç aylığına, bu yüzden gündüzleri hiç gelemiyorum :(((. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sen nasılsın, sorunun herneyse huzurunu kaçırmasına izin verme tatlım :34:

dinlensin valla... hakrtti kizcagiz.. cok calisti o bebek icin... turlara cikti felan :1::1::1: ay halen saka gibi yaa... hani tüp bekliyorduk ya ondan.. bak cok akilli bi bebegi olacak onu, annemler masrafa girmesinler, nasilsa onlarin olcam, en iyisi tipis tipis gideyim ben dedi :52::52::52::52::52: valla zamani gelse de biz de tura ciksak.. :31::31::31::31: fazla kalmadik zaten geriye.. bekleyenlerin disinda bi kac kisi var.. sila, nartanesi di mi??? sen, kuppe, nihanca, azra ve ben cesitli sebeplerden bekliyoruz henüz..

evet haklısın hayatım bekleyenlerin bile geçerli bi sebebi var. inşallah önümüzdeki sene bizde çıkarız selemate. kapanış benden ona göre elinizi çabuk tutun günlerinizi şaşmayın, turlayın bol bol çalışın, aşkla çalışmayı da unutmayınnn:21::21::21::21::21:

Deryacim canim benim elinden geldigince yatip dinlenmeye bak tatlim sakin aklina kotu seyler getirme bebeginin bu dunyada yicek ekmegi varsa ne olursa olsun yicektir. Alah yardimcin olsun tatlim dualarim seninle tatlim
Kuppecim icini ferah tut guzel arkadasim benim benim icime hic kotu birsey varmis gibi dogmuyor allahim insallahda ole olucak kuzucum

hoşgeldin tatlımmmm:29:

tatlıcadımmmmmmm bak sana yemin ediyorummm kuppeciğime şimdi yazacaktım sana bi şekilde msj atsın msn den yazsın faceden yazsın bi yerden sana yazsın diye valla bak....

çok teşekkür ederi canımmm gelmene çok sevindim... inşallahhh herşey güzel olacak.. ayağımıda sürtüyorummm dualarımıda ediyorumm sizlere inşallahhh Rabbim sizede mucizeleriniiz yollarrrr :7::29::38:

iyi haber duyacağım varmış..:32: içime doğdu belkide. :1: valla çok sevindim canım. inşallah hep yüzün güler haberi aldığındaki zamandaki gibi... :29:

valla ben de bulamadim ilk postunu sanirim, hlynin mesaji deprem etkisi yaratti ve cok sayfa ilerledi :1::1::1::1::1: sen nerelerdesin bakalim?? yok mu bize bi haberin??

yok canım bende hiç birşey. ben yapmayacağım zaten erteledim bir süre daha.
sendede birşey yok sanırım??? sen neler yaptın. tekrar başladınmı çalışmalara?

gözün aydın tatlımmm. hayırlısı olsun. yarına netleşir büyük ihtimalle.

aslında en iyisi bakma biz iş dolayısıyla hep netdeyiz sayılır. napıim hayatım işte taşların yeri değişti depoda sürünüyorum geçici olarak birkaç aylığına, bu yüzden gündüzleri hiç gelemiyorum :(((. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sen nasılsın, sorunun herneyse huzurunu kaçırmasına izin verme tatlım :34:

evet haklısın hayatım bekleyenlerin bile geçerli bi sebebi var. inşallah önümüzdeki sene bizde çıkarız selemate. kapanış benden ona göre elinizi çabuk tutun günlerinizi şaşmayın, turlayın bol bol çalışın, aşkla çalışmayı da unutmayınnn:21::21::21::21::21:

hoşgeldin tatlımmmm:29:

tamam mesaj alinmistir :34::34::34::34: bu senenin son ayi, benim ilk ümidim bakalim neler olacak :31::31::31::31: senin ne kadar zamanin kalmisti canim? epeyce vakit gecirdik ama saka maka derken :44::44::44::44:

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm :14::14::14::14::14: :49::49::49::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::14::14::14:

Canım benim ya çok çok tebrik ederim inanamıyorum ya gerçekten mucizlere ansızın geliyormuş tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini sağ salim kucağına al inşallah tatlımmmmmmm :54::16:

Back