2011 yazı için Antalya'da düğün mekanı arıyorum

topraksahra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1
0
36
Bursa
2011 temmuzda antalyada yapıcam düğünümü, 200 kişi civarında olucak davetli bu yüzden küçük bir mekan arıyorum ayrıca temmuzda antalyanın sıcağı çekilmeyeceği için kapalı bir mekan düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

bizde 2011 yaza antalyada düğün düşünüyoruz ama daha tarih tam belli olmadı. nasıl bir düğün olacağına bile karar veremedim daha.. zor işler bu işler..
burayı takip ederim artık, umarım arkadaşlar yardımcı olur. ben geçen sene yazılan antalyada düğün yazılarının hepsini okudum, ama daha kendim araştırma yapmadım..

Son düzenleme:
slm bnde aynı şekilde 2011 eylül için mekan araştırıyorum uygulama oteli için iyi diyorlar ama hala kararsızım...bu arada uygulama otelinin fiyatları konusunda bilgisi olan varsa lütfen yazsın...bu zorlu yolda herkese başarılar :97:

biz bugün nişanlımla 3 yer araştırması yaptık. Atik, Sultan Düğün Salonu ve Deniz Restouranta baktık.

Atik : 100.yıl caddesi üzerinde cam piramitin yanında havuz başı ve kapalı mekanıda olan biyer.
-Kapalı mekan 200 kişilik falanmış, havuz başı 600-700 kişi alırmış. ancak o kadar kişi alabilmesi için çocuk havuzunun üstüne platform yaptırarak oranında kullanılabilir olması gerekiyor.
-kişi başı yanlız kokteylli olursa 20 tl.
-Biz yaklaşık 400 kişilk olur diye tahmin ediyoruz. 8000 tl yapıyor.
-dahil olanlar; masa süsleme, müzisyen ( 1 klavye ve 1 okuyucu) , 7 katlı pasta, yürüyüş yolu ve anı defteri.
-Extralar şunlar: Fotoğrafçı, kuaför, Volkan, Gelin-masa süslemesi, havuz çiçekleri, masaya şamdanlar vs süslemeler dahil değil. Fotoğrafçı sadece kendi anlaşmaları olan fotoğrafçı ile anlaşma yapma zorunluluğu var oda yaklaşık 1000 tl alıyormuş. mekan küçük olduğu için gelin-damat masasını çocuk havuzunun üstüne platform kurarak yapmak gerekiyor o platform içinde yaklaşık 1600-2000 tl alıyorlarmış.

burasıda güllük kavşağı ile şarampol kavşağı arasında 100.yıl caddesine yakın bi tarafta kalıyor.
salon çok büyük, ferah biyer. 1000 kişilikmiş. Paket program 400 kişi için 2750 tl miş.

buraya dahil olanlar: sanatçı, orkestra, fotoğraf çekimi ( 25 poz- 50 adet) , 7 katlı yaş pasta, gelin arabası süslemesi, gelin başı, tatlı-tuzlu kuru pasta ve meşrubat, 2 saatlik kamera çekimi, projeksiyon gösterimi. merkezi klima ve jenaratörde varmış

ben burayı int den aradım ama bulamamıştım, nişanlımın iş yerine yakın olduğu için biliyordu o yüzden gidip baktık. Eğerki düğün salonu düşünüyorsanız gidip görmenizi tavsiye ederim.

Burda masa ve sandalye süslemeleri güzel, ancak başka seçenek yok, sandalyeler bordo üzerine gümüş süslemeli..masalar, gelin-damat masası çok sade, isterseniz ayrıca kendiniz süsletebilirsiniz. girişte çok güzel iki tane merdiven var ve oralarda sade, onlarda süsletilebilir. Şahsen eğer biz burayı tutarsak ben buraları ayrıca başka biyerle anlaşıp süsletmeyi düşünüyorum.

burası 15 ocaktan sonra fiyatları, masa şekilleri falan belli olacakmış. o yüzden fiyat belli değil, masa, sandalyeler toplanmış olduğu için fotoğrafarına bakabildik ama çok bişey anlaşılmıyor. buranında bahçesi 1000 kişi alırmış ama benim gözüme daha küçük gibi geldi, yani 600-700 alır gibi. fazlasında çok sıkış tepiş olabilir. yaş pasta, kuru pasta, piyanist şantör, TSM okuyucu ( düğünde hareketli söyler dedi ama bilemedim) , 72 adet resim ve 2 saat video çekimi var.
buranın manzarası çok güzel.. masaları kareymiş seneye yaza yuvarlak düşünüyorlarmış, daha belli değilmiş. o yüzden biz ocaktan sonraya aldık düğün mekanı anlaşma işini.

birde gelin-damat masası çok sade ve küçük normal bir masa,sandalyeler falan normal plastik sandalyeye beyaz kılıf geçirmişler, misafirlerin sandalyeleride plastik sandalye üzerine beyaz bir örtü geçirilmiş sadece. seneye gelin-damat masasınıda değiştirebilirlermiş, ama oda belli değilmiş.

benim gözlemlerim şimdilik bu kadar, çalıştığımız için sadece pazar günleri bakabiliyoruz. haftayada bi kaç yer gezeceğiz, yine gözlemlerimi sizinle paylaşırım arkadaşlar.

bu arada bizim düğün tarihimiz belli oldu 3 eylül :))

antalyada kır dügünü için lara beach 5 porto ve 2 nolu beach sote düğünleri çok iyi kızlar..hem düğün 11.30 da bitti hadi artık.. diyen yok otopark filan derdi yok birde sigara içenler dışarı çıkma derdi yok sigara yüzünden çok boş düğünler oluyor..bunlar çok ince noktalar..:

lara beachde orkestra nasıl oluyo peki.bide ben yemekli düşünmüyorum sadece yaş pasta kuru pasta ve içecek.fiyat konusunda bi bilginiz varmı fazla bütçe ayırmak istemiyoruzda..

Arkadaşlar, kına gecesi için fazla masraflı olmayan bir yer biliyor musnuz? Acil lüfennnn

yemekli fln nasıl oluyor henüz benimde bir hazırlığım yok sadece burdaki konuları okuyarak yola basladım.bi kac tanede mekanla telde görüştüm kır düğünü gibi bişey istiyorum yemekli olması lazım mutlaka!anadolupark hakkında bilgisi olan var mı?fotolardan güzel görünüyor.kızlarrr lütfen bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…