ah canım seni çok iyi anlıyorum ben ne kadar çok çektim gazdan bi bilsen...neler yaptım...denemediğim şey kalmadı...kaç kere doktora götürdük kolik dedi...zinco,metsil,nurse havey,sab simplx,kendi yediğim kimyonlar,içtiğim rezeneler,bebeğe kaynattığım kimyon...kadınlar kulubüne feryatla ne olur yardım gaza bi çare diye defalarca yazmalar....benim kızımda 1 temmuz doğumlu bu arada...
tek çaresi ne biliyomusun SABRETMEK...YAPCAK BİŞEY YOK... 3 AYLIK OLUNCA AZALIR BİTER DİYOLARDI AĞLARKEN TAMAM ANNECİM GEÇİCEK DİYEBİLİYORDUM ANCAK...GERÇEKTENDE ÖYLE OLDU...
şu an 3 ayı doldurmamıza 1 hafta kaldı şafak sayar gibi saydım ve şükürki çoookkk azaldı...
bekle canım geçicek...bu arad emziğe alıştır benimki daha yeni alıştı...belki susar...ayağına al salla...yada battaniyeye koy salla...alışmaz öyle hemen merak etme unutur...biz en sonunda evin orta yerine salıncak kurduk...onda yatıyor..napimmmm...
Allah sabır versin...üzülme ssabret..[/QUOTE
AYNEN CNM ŞAFAK SAYAR GİBİ GÜN SAYIYORUM YAPMADIĞIMIZ ŞEY KALMIYO EN SON DAYANAMIYORUM BENDE BAŞLIYORUM AĞLAMAYA KIYAMIYORUM KUZUCUĞUMA ÖLE Bİ AĞLIYOKİ UYKUSU GELİYO UYUTUYUROM ÇIĞLIKLA GERİ UYANIYO SAATLERCE KUCAĞIMDA SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALI
ŞIYORUZ EŞİMLE