2011 temmuz anneleri / gaz sorunu

alyazraela

3 CADIM VE BİRİCİĞİİİİİMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
4.187
1.974
Slm kızlar 22 temmuzda aldım kızımı kucağıma o günden beri gaz sorunu çekiyoruz akşam 6 dan gece 1 e kadar surekli ağlıyo metsil diye bi gaz damlası kullandım fayda etmedi dr adanıştım tekrar nurse harvey s diye bi gaz şurubu önersi içeriğinde kimyon ve dereotu yağı var içirdim bi hafta rahat etti sonro yina başladı büyüdükçe ağlayışıda değişiyo hafiften ağlamaya başlıyo sonra basıyo çığlığı bu sefer şuruba ok olarak humananın kimyonlu rezene çeyıyla beraber humana stee tea içmeye naşladım bi hafta daha rahatladı şimdi alttan üstten gazını çıkarıyo ama 2 gündür aynı şekilde yina başladık

ah canım seni çok iyi anlıyorum ben ne kadar çok çektim gazdan bi bilsen...neler yaptım...denemediğim şey kalmadı...kaç kere doktora götürdük kolik dedi...zinco,metsil,nurse havey,sab simplx,kendi yediğim kimyonlar,içtiğim rezeneler,bebeğe kaynattığım kimyon...kadınlar kulubüne feryatla ne olur yardım gaza bi çare diye defalarca yazmalar....benim kızımda 1 temmuz doğumlu bu arada...
tek çaresi ne biliyomusun SABRETMEK...YAPCAK BİŞEY YOK... 3 AYLIK OLUNCA AZALIR BİTER DİYOLARDI AĞLARKEN TAMAM ANNECİM GEÇİCEK DİYEBİLİYORDUM ANCAK...GERÇEKTENDE ÖYLE OLDU...
şu an 3 ayı doldurmamıza 1 hafta kaldı şafak sayar gibi saydım ve şükürki çoookkk azaldı...
bekle canım geçicek...bu arad emziğe alıştır benimki daha yeni alıştı...belki susar...ayağına al salla...yada battaniyeye koy salla...alışmaz öyle hemen merak etme unutur...biz en sonunda evin orta yerine salıncak kurduk...onda yatıyor..napimmmm...
Allah sabır versin...üzülme ssabret..

ahhh canım ahhhh ben netten kolik bebekler için bi video vardı bebeğin bacaklarından tutup karnına doğru hafif hafif ittiriyodum çok güzel çıkarıyor onu dene ama mutlaka izle öyle yap çok rahatlıyor ama gerçekten 3 ayda rahatlıyor sabret canım

ahhh ahhh az çekmedik bu gaz sorununu hiç bi damlada geçirmiyordu ne zamanki 4. aya geliyosun gerçekten çok azalıyo ama arada yine kendini gösteriyo tabi:)

Ablamın 1,5 yaşında oğlişi var masaj tekniklerini gösterdi karnını sıcak zeytinyağıyla yağlıyoruz banamısın demiyoooooo dün yine ağlıyoo çığlık çığlıyo ılık bi banyo yaptırdım bebek yağıyla ii bi masaj yaptım rahatladı kütük gibi uyudu maaşşaaalllaahhhhhhhh

Zinco damlayı onerdi dr 2 gün verdim cimcimemin ağzı bi tuhaf koktu kuzucum dilini dışarı çıkardı durdu tadı iğrenç içerisinde anason olduğu halde bebişim uykuyu kaybetti geceleri uykuyu kaybetti dün vermedim çok rahat uyudu kullanmak isteyenlere tavsiye etmiyorum hiiiçççç

Doktor gaz ilacını yazarken, hiç bir ilaç gaza çare olmaz ama biraz rahatlatır, 3,5 aydan sonra rahatlar demişti, gaz çıkarmayı o zaman öğreniyorlarmış.
Benim oğlumda çok gazlı, sabah 6 da başlıyor ıkınmaya istisnasız, 3-4 saat ıkınıyor.
zinco ve başka bir gaz ilacı yazmıştı doktorumuz , birkaç gün kullandım kusmaya başladı ben de bıraktım.
Nurse harveys kullanıyoruz şimdi, bir faydası var mı çözemedim hala.
Bitecek inş bu sıkıntılarda.

EVET canım 25 günlükken hiç susmadan akşama kadar ağlayınca bizde doktora götürmüştük...doktor yazarken bu ilaçların yararıda yok zararıda yok...3-4 aylık olana kadar çekicen Allah sana sabır versin dedi

Allah hepimize sabır versin artık sabah 6 da başladı beniz kız ıkınmalara

Bizim de gaz sorunumuz felaketti,kızımın uyanık olup da ağlamadığı anlar çok nadirdi.hele hele akiam 8 le gece 3 arası.ramazanda davul geçerdi biz hala kızı sallıyoruz,odadan odaya gezdiriyoruz falan filan.bana da dr babs diye bi şurup önerdi ama hiç fayda etmedi.ben hep zinco kullandım,2 aydan sonra bisiklet hareketiyle,karnının iki tarafını okşayıp,hafif bastırarak,ayaklarını karnına iterek falan rahat çıkarmaya başladı.şimdi 3 gün sonra 3 ayımız bitiyor nerdeyse yok denecek kadar azaldı gaz sancımız.şimdi de aman nazar deümesin banyo yaptırdım,oto koltuğunda çıplak biraz debelendi 3 kez felaket şekilde gaz çıkardı ve biraz emip mışıl mışıl uyudu.sabredin geçiyor hepsi de ben çok sinirden oturup ağladım.çocuk ordan ben burdan ağlıyorum annem de ikimize birden yetişmeye çalışıyor aaahhh ne günlerdi.

bende zinco ve sab simplex kullanıyorum işe yarıyor belki beraberinde masaj yapıyoruz bacaklarını geriye doğru ittirip ıkınmasına yardımcı oluyoruz masaj yapıyoruz işe yarıyo.. çıkartınca başlıyo gülmeye.. herşeye değer diyorum.. rahat rahat yatıyo o zaman 2 aylık şimdi 20 temmuz doğumlu.. en fazla 3 saat uyudu sonra başlıyo ıkınmaya kalkıp yardımcı oluyoz eşim bacaklarını geriye ittiriyo ileri geri derken çıkartıyo acaba zararı olur mu diyorum.. yani hep bize ihtiyaç duymaz demi?

Yok canım neden zararı olsun.
Zaten bir süre sonra kendileri çıkarmaya ve rahatlamaya başlayacaklar inş gazlarını.
O günleri de görürüz inş.

Hafta sonu annemlere gittim benimki basıyo yine çığlığı babam dedi bari beşik kuralım beşiği kurduk susa kaldı salladıkça oda alttan çıkarmaya başladı gece 1 den sabak 5 e kadar mışıl mışıl uyudu meleğim dün akşam tabi yine sabahlattı beni zombilere benzedim varya iş yerinde bişeyler soruyolar anlamıyorum işede kafamı veremiyorum artık

arkadaşlar ben de 13 temmuzda doğum yaptım oğlum 3 ay 10 günlük şu an.
doktor bana bir damla verdi gazımız var diye çok faydasını gördüm. adı bio gaia muhteşem damla diyorum ben ona. ilaç değil üstelik bakteri. bebeklerin gazlı olmasının sebebi iğnsan bağırsağında olması gerekipte onlarda olmayan faydalı bakteriler. bu damlada o bakterilerden oluşuyor. günde bir kere 5 damla veriyorsun 10 günde etkisini göçstermeye başlıyor benim oğlum çok gazlıydı doğduğundan beri 3. gittiğimiz doktor bunu verdi ve geçti. ama 6. aya kadar kullanacaksın diyor kabızlık ve ishal birbirinin tersi olduğu halde ikisine de çare oluyor. çünkü ilaç değil doğal bir bakteri aracılığıyla bağırsak düzenliyor. bütün annelere tavsiye ederim

Akşam eloşumun yine gaz sancısı tuttu uykusundan uyanıp durdu gece 1 gibi ıkına ıkına pot pot biraz çıkardı uyudu cimcimem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…