2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

vayyy
baya hızlı çıktı bizim alkolik desene
yedirememiştir kendine seni ikna edememeyi
ondan bi an önce yollamaya bakıodur

ohh ne ala bir an önce çalışmalara başlarsın
fazla uğraştırmayacak biri gelse bari

aman kafam rahatladı valla.istediğini bulsunda uğraştırmayacak biri olsun sevsena haklısın.evde yatarım yata yata çalışırım..çok istiyorum bu sınavda bütün derslerimi vermeyi.

len gerçekte bişi varsa kapıya dogurgan cano yazcaksınız haaaaaaaahamile kalıyo ama doguramıyo bütün bebeler içinde patladıı

kızlar cnm acayip cin biberi turşusu istiyodu yemeğin yanında istedim ohh ib yemişim tüm tüm acı acı ekşi ekşi peşinden de limon ohhhh...

ayy harbi kendimden geçtim yerken gören olsa kesin biberle aşk yaşadığımı düşünür

alemsinnn kızlar ben çıkıyorum haftaya bilmem hangi günde bilmem hangi saatte görüşüüzz bu arada hamile kalan arkadaşlarımın özel mesaj atmalarını istiyommmmmmmmmmm bi zahmettt öptüm sizleriiiiiiiiiiiii

yarın toplantımız varmış kızlar..
patron etrafa haber salmış bana eleman bulun diye az önce arkadaş aradı söledi..

birde hamile kalıyomuşum ohh sefam olsun 9 ay yatarım toparlak bir bebek doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…