2011 Şubat Anneleri

İyi gene sende tek tahmin yürütüyorlarmış canım.Melez bir bebek.Bende çok merak ettim şimdi genelde nasıl oluyor ki renkleri herhangi bir araştırma yaptın mı melez bebeklerle ilgili. :)

Valla melez bebeklerde cok sabit bir veri yok arastirdiginda.kimin renk geni baskin cikarsa o oluyor aslinda.esimin ailesi benim gibi acik bugday beyaza kaçıyor ama esim ve annesi karamel gibi bronz.ben baskın çıkarsam benim gibi olur heralde.burda pakistanliyla evli tanıdığım Türkler var.anneler bembeyaz babalar esmer eşimden daha koyu hatta ama birisinin cocukları esmer digerininkiler beyaz oldu kim baskın çıkarsa işte.nasip dogunca inşallah göreceğiz.ahh sağlıklı olsunda rengi hiç farketmez.

merhaba bayanlar... ben yeniyim.. 2011 şubat annlerini bulana kadar canım çıktı... beni de kabul edermisiniz aranıza kısmetse Allah izin verirse.. şubat annesi olacam..

Valla melez bebeklerde cok sabit bir veri yok arastirdiginda.kimin renk geni baskin cikarsa o oluyor aslinda.esimin ailesi benim gibi acik bugday beyaza kaçıyor ama esim ve annesi karamel gibi bronz.ben baskın çıkarsam benim gibi olur heralde.burda pakistanliyla evli tanıdığım Türkler var.anneler bembeyaz babalar esmer eşimden daha koyu hatta ama birisinin cocukları esmer digerininkiler beyaz oldu kim baskın çıkarsa işte.nasip dogunca inşallah göreceğiz.ahh sağlıklı olsunda rengi hiç farketmez.

Evet en önemlisi sağlıklı olsunda rengi ve cinsiyetini kimse görmez.İnş.en kısa zamanda öğreniriz şu minişlerin cinsiyetlerini.Çünkü herşey beni al diyor artık çok güzel şeyler var :))

O işte doğru canım.Bizim 2.çok rahat büyümüştü 1'e göre :))
Sürekli beraber olduğumuz için ablamla insan ilkinde yaşadığını zorlukları acemilikleri yeni gelende yaşamıyor. :))
Seninkide çok güzel bir heyecan bir tane canın ve var şimdi'de ikinci geliyor.Bu güzel duyguları inş.bizde yaşarız :))

Amin inşallah Çiçekcim :)

ayyy canım melezler genelde güzel olurlar sütlü nescafe renginde :) ne güzel bişey buuu.biz sadece cinsiyet merak ediyoruz sen bide rengini kaydirigubbakcemile3

Evet iki merakta sürüyor dediğin gibi,hadi cinsiyeti yakın zamanda öğrenebiliyorum ama cildi için doguma kadar sabredicez :) sağlıklı olsunda rengi farketmez ama iste merak :)

Valla kızlar ikinci bebişin kolay mı zor mu büyütüldüğü iki çocuk arasındaki yaş farkına ve annenin yaşına bağlı.
Ablam sağlık problemi nedeniyle 12 dr un baskısıyla 10 yıl sonra ikinci çocuğa hamile kaldı.
Çokkkkkkkk zorlandı halen de öyle.
Üstüne üstlük bebeğe annem bakıyor.

Bu nedenle 1.ve 2.çocuk arasında çok fazla yaş farkı olmaması gerekiyor.

Arkadaslar forumda yeni oldugum için soruyorum,adımızı listeye nasıl ekletiyoruz? Birde bu konuya abone olmak için ne yapmalıyım ?

Arkadaslar forumda yeni oldugum için soruyorum,adımızı listeye nasıl ekletiyoruz? Birde bu konuya abone olmak için ne yapmalıyım ?

Listede yokmusun canım sen :))
Son sat tarihin,yaşın,muhtemel doğum ve kg yazarsan ben seni eklerim listeye
Nasıl abone olursun onu bilmiyorumbak :))

Hoşgeldin canım aramıza,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
minişin kaç haftalık :))

hoşbulduk kuzum.. amiin cümlemize inşallah.. 12 haftayı doldurtuk inşallah..

Aramıza hoşgeldin :)

hoşbulduk teşekkür eederim..

Hoşgeldin cnm.
Biraz kendini tanıtır mısın lütfen?

hoşbulduk.. 23 yaşındayım 12 haftalık hamileyin inşallah...

Hosgeldin canım! iyi yaptın burası çok güzel ve sıcak bir ortam.

hoşbulduk kuzum...

Valla kızlar ikinci bebişin kolay mı zor mu büyütüldüğü iki çocuk arasındaki yaş farkına ve annenin yaşına bağlı.
Ablam sağlık problemi nedeniyle 12 dr un baskısıyla 10 yıl sonra ikinci çocuğa hamile kaldı.
Çokkkkkkkk zorlandı halen de öyle.
Üstüne üstlük bebeğe annem bakıyor.

Bu nedenle 1.ve 2.çocuk arasında çok fazla yaş farkı olmaması gerekiyor.

Evet pedagogların da tavsiyesi aradaki yaş farkı 4-5 yaş olmalı.

Şimdi bebişler Kova burcu mu oluyordu kızlar?
Şubat 20 ye kadar mı kova ydı acep?
20 den sonrası Balık mıydı?

Aranızda var mı Kova burcu?

Back