Sevgili caglayancicek seninle haftamız aynı ne güzel.bebisinin cinsiyeti belli mı?
aysebetülcüm senin kedinde mi var? resminde var kucağında canım o da bebişlere çok zararlı diye biliyorum. evet biraz dikkat edicez canım napalım mecburen. minişler sağlıkla gelsinde bizde o kadar sıkıntı çekelim artık.seninde ilk bebişmiş galiba Allah kucağına almayıda nasip etsin.
Canım benim kedi konusunda çok haklisin.kedi annemin kedisi.bu resim gecen yazdan kalma.bu sene 3 hafta aynı evde kaldık ve benimde koruyuculugum yoktu o yüzden aşırı titizlikle davrandım.hiç dokunmadım,kediye her dokunan kisiye ellerini yikattim hatta annem bunaldı bu yüzden.ama yapacak birsey yok bebislerimiz herseyden önemli suanda kedi yok yanımda kendi evimdeyim.evet benimde ilk hamileliğim ve bu toxoplasma antikorum olmadıgı için yemek konusunda zorluk cekiyorum,pişmemiş et vs. Zaten ilk üç ay hiç et yiyemedim midemi bulandırıyordu et,doktorlar bebeğin kendini korudugu seklinde açıklıyorlar.şimdi şimdi başladım yemeğe ama dediğim gibi pişmiş mı pişmemiş mı takıntısı var.
Evt canım şimdi farkettim,yok güzelim değil dr.söylemedi 16.haftasında öğreneceğiz inş.
Senin belli mi peki.
Birde uyurken uyandığımda kendimi yarı karnımın üzerine yatmış oldugumu görüyorum bundan da çok korkuyorum.
Doktor sanki erkek gibi ama konuşmak için çok erken dedi. Bende Ağustos'un son haftasında gidicem inşallah 16.hafta gecmis oluyor.eger yaramaz kapatmazda gosterirse ogrenicez insallah.benim bebek cok aktif,ikili test icin gittigimde dr. 1 saat dogru pozisyonu almasini bekledi ama nerdeee zipliyor amuda kalkiyor falan sabaha tekrar randevu verdi de gormemiz yine 20 dak. aldı. Neyseki cok sukur sonuclarimiz iyi geldi.simdi ya cinsiyetini gostermezse bu yaramaz bize diye dusunuyorum insallah gosterir.bizde alisverise baslariz :))
gamyoncuiremsu erkekse eğer şimdiden ben yaramaz bir çocuğum anne diyor bak sana :))
Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla göndersin bize onları.
İnş.benimkide bir yaramazlık yapmazda öğreniriz.17 gün kaldı ama geçmek bilmiyor bir türlü herkes tahminde bulunuyor biri kız bu diyor diğeri ayy erkek galiba rüyamda gördüm kız geliyordu diyorlar,benimde gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı artık.
Benim etrafındaki herkes erkek bu bebek diyorlar.benim icime de oyle doguyor.birde benim eşim pakistanli yani melez bebek :) rengini cok merak ediyorum!
Ayyyy birde ben cinsiyetini öğrensem ne güzel olur:))))))
Ben hala yüzüstü yatabiliyorum canım :)
Nasıl olsa iyice büyüdülermi rahatsız olduklarını anlatıyorlar bir şekilde bize:)
Merhaba güzel anneler nasılsınız?
Benim bebegimin ilk hediyesi geldi. Çok şirin bir zıbın takımı :)
Oglumda alıp bakıyor tek tek kardeşime giydirecegim diye :)
Merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın.
Sağlıklı ve iyi günlerde giydir canım.
Abisinin meraklı olmasıda çok güzel kardeşinin şimdiden çok seviyor :))
Benim etrafındaki herkes erkek bu bebek diyorlar.benim icime de oyle doguyor.birde benim eşim pakistanli yani melez bebek :) rengini cok merak ediyorum!
Teşekkürler Çiçekcim. Öyle vallahi:)
Ama tabi dogunca ne olur bilemem.
Birazcık kıskançlık olacak annesi,tüm ilgi bir anda ister istemez küçüğün üzerine kayıcak ama onuda kayırmadığınız sürece pek birşey olmaz ama zor bir dönem,yiğenlerimden biliyorum ablam biraz zor birazda kolay atlaşmıştı o dönemi ama ilgiyi hep kendi üzerinde hissetmesi kardeşini kıskanmasını engelliyor :))
Hayırlısı bakalım :)
Zaten hep 2.ciler daha kolay büyüyor diyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?