Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız
hımm o zaman belki bunuda görmemişsindir. Ünlü emlakçının ofisinin bulunduğu bina varya adisasın oralarda orayada gittiğimiz hastanenin kadın doğum bölümünü taşıyacaklarmış sanırım tabela filan asmışlardı. Benim eşim Bursalı olduğu için görümcem hastaneler hakkında bayağı bilgili ona danışacağım bende.Birde bizim hastane bebeğin cd sini filan vermiyor sanırsam .Sırf cd alabilmek için Medikal park yada acıbademe gidebilirim hem görmüş olurum ne var ne yok Bursa da.Gidersem burada sanda yazarım.
kızlarr merabaa size birşey soracagım ben.
sabahları uyandıgımızda hani böyle esnerken gerilirizya bu sakıncalımı acaba
uyanınca aklıma gelmiyo istem dışı oluyo ama sizede sorayım dedim
tetanoz aşısı olmamız hem bebiş hemde bizim için yararlıymış anlaşılan.etrafımda da sürekli duyuyordum aşı olanları.şimdi sıra bizde demekki
iyiyim sarı şeker yatıyorum ve durmadan yemek yiyorum :)
ohh dinlen canım ne güzel afiyet olsun her yediğin bebişe yarasın inşallah :ecrin_bebek:
Bende çok geriniyorumfakat yukarı doğru uzanmak ne demek ben anlayamadım.nasıl oluyor öyle uzanmak?
Onu da çok yapıyorum benbazende unutup pat diye oturuyorum yada yatıyorum bunlarada dikkat etmeliyiz heralde dimi?
Birde uyurken uyandığımda kendimi yarı karnımın üzerine yatmış oldugumu görüyorum bundan da çok korkuyorum.