cnm ben 1 aya yakındır kullanıyorum diye söylemiştim hatırlarsın belki ama cuma günü dr değiştirdim bıraktırdı ilacı 4 aylıkken başlıyoruz değerlerin gayet iyi 4. ayda başlarız şimdi boşuna içme onu dedi.bıraktım bende. sadece multivitamin kullanıyorum şimdi...
hımm.anladım.sağol canım.dr dan dra değişiyo galiba.neyse gittiğimde soracağım artık.bende vitamin ve balık yağı kullanıyorum şimdilik.
canım balık yağını dr.un mu önerdi.ne gibi faydaları varmış.eczanelerde 2 çeşidi var diye duymuştum ben.biri balığın derisinden diğerinide hatırlayamadım.sen hangisini kullnıyorsun
canım balık yağını dr.un mu önerdi.ne gibi faydaları varmış.eczanelerde 2 çeşidi var diye duymuştum ben.biri balığın derisinden diğerinide hatırlayamadım.sen hangisini kullnıyorsun
kızlarr merabaa size birşey soracagım ben.
sabahları uyandıgımızda hani böyle esnerken gerilirizya bu sakıncalımı acaba
uyanınca aklıma gelmiyo istem dışı oluyo ama sizede sorayım dedim
Merhaba arkadaslar!
Bende balık seven biri değilim ama yemem gerektiğini biliyorum.bu balık yağı hapını çok pratik gözüküyor peki acaba aynı faydayı sağlıyor mudur?
Merhaba arkadaslar!
Bende balık seven biri değilim ama yemem gerektiğini biliyorum.bu balık yağı hapını çok pratik gözüküyor peki acaba aynı faydayı sağlıyor mudur?
kızlarr merabaa size birşey soracagım ben.
sabahları uyandıgımızda hani böyle esnerken gerilirizya bu sakıncalımı acaba
uyanınca aklıma gelmiyo istem dışı oluyo ama sizede sorayım dedim
Elifcim bende gerilirken çok huzursuz oluyorum ama bilmiyorum zararlımı değilmi??? hatta bazen çok gerilince böyle cızz diye bişey batıyo ödüm kopuyo :)) bilen varsa söylesin kızlaaarrr zararlımı gerilmek eyvahedigeldismile
hamilelikte yapılmaması gereken 12 maddeden biri
11)YUKARI DOĞRU UZANMAYIN!
Zıplamak, gerinmek ve yukarı doğru uzanmak sizin için riskli olabilir. Zaten yorulmamanız gereken bir süreç içindesiniz. Bırakın bu işleri çevrenizdekiler yapsın, siz de hamile olmanın ve naz yapmanın biraz keyfini çıkarın..
yeşimcim hayırlısı olsun.bugün ne güzel bebişini görecekmişsin.sağlıklı bi şekilde görürsün inş.bi oğluş geliyo hadi bakalım.banada kıza benziyo dedi ama 1 ay sonra kesinleşir dedi.2 eylülde bi dahaki randevum .zaman nasıl geçecek yaa.ben tetanoz aşımı perşembe günü olucam.sağlık ocağındaki hemşirem çağırdı.
canım sağolll.hepimizin ortak sorusuydu gerinmek. demekki zararlıymış mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?