Kızlar tavsiyeler için teşekkürler deniycem söylediklerinizi.
Manikk evet canım bizim orası için duydum arkadaşımda kontrollere oraya geliyormuş sonra doğuma bursaya gitmiş işte ama hala araştırıyorum ben,sigortam var canım ama,bazıları kampanya yapıyorlar diyor bazıları yok diyor.Tam olarak kafam karıştı benim senin bilgin varmı doğum ücreti ne kadarmış bizim orada.
herkese merhabalar...ikili test sonuçları iyi çıkanlar olmuş.onlar adına çook sevindim.inş. hep böyle sorunsuz devam ederiz.bende bugün sonucumu aldım.benimkide çook şükür iyi çıktı.ultrasona almadı 2 doğum vardı ve çook kalabalıktı ya2 hafta sonra tekrar gideceğim cinsiyet için.bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım kızlar.20. haftada 1. tetanoz aşısı bir ay sonrada 2. si yapılıyormuş.
yeşim cim bende eylül 15 de gidicem kısmet olursa tatle sizz yüzdük dedikce cesaretleniyorum ama bazıları aklımı karıştırıyor,zararlı olabilir diye,ama okadar çok ihtiyacım varki tatile gitmek ve yüzmek istiyorumm:gitme:
bu arada benim içimede kesin erkek gibi doğuyor seninki, güzel haberlerle gel...
bizim öğretmen arkadaşlar doğumlarını orada yaptılar 600 lafı filan geçiyordu (sezeryan olmuştu o 2. çocuğuydu)bende diğer özel hastanelere göre oldukça uygun olduğunu düşünmüştüm.Bende ara ara Bursa daki medical park a gitmeyi düşünüyorum yedek olarak.Birde haberin varmı bilmiyorum ama bizim devlet hastaneside yeni bir yenidoğan birimi açıyormuş.Çok güzel olacakmış öyle duydum.
Sezeryan konusundada o hastaneye değilde doktora bağlı birazda.Mesela senin ilk gittiğin doktor türlü hastalık bahaneleriyle en yakın arkadaşlarımdan birine zorla sezeryan yaptırdı.O yüzden baştan ondan vazgeçmiştim.Ama şimdiki doktorumuz sanki böyle yapmazmış gibi geliyor güveniyorum ona nedense.Tabi birde kota geldiya artık sezeryan oranlarına.Biz iyi düşünelim iyi olsun.
herkese merhabalar...ikili test sonuçları iyi çıkanlar olmuş.onlar adına çook sevindim.inş. hep böyle sorunsuz devam ederiz.bende bugün sonucumu aldım.benimkide çook şükür iyi çıktı.ultrasona almadı 2 doğum vardı ve çook kalabalıktı ya2 hafta sonra tekrar gideceğim cinsiyet için.bugün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım kızlar.20. haftada 1. tetanoz aşısı bir ay sonrada 2. si yapılıyormuş.
Hoşgeldin cnm test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.
Kan testini aç karnınamı yaptırmıştın?
Bunları iyi araştırmamız lazım hiçte haberim olmadı devlet hastanesinde böyle birşey olduğunu orayada gidip bakmak lazım.ben hastaneye çok yakın oturuyorum yürüyerek 15 dk falan :))
İlk gittiğim dr.böyle birşey yaptığını bilmiyordum çok şaşırdım akannehir.Gerçi onun için gitti geri gelmez diyorlar çünkü tabelası falan kaldırılmış gördün mü bilmiyorum.
Şimdiki dr.çok iyi ama ya çok güler yüzlü ve tatlı dilli benide etkileyen o oldu açıkçası.
Evet iyi düşünüp herşeyide araştırmak lazım.medikal park'ta nasıl peki hiç araştırmadım orayı bursaya gidince bir bakmak lazım aslında hepsine birden :))
Bunları iyi araştırmamız lazım hiçte haberim olmadı devlet hastanesinde böyle birşey olduğunu orayada gidip bakmak lazım.ben hastaneye çok yakın oturuyorum yürüyerek 15 dk falan :))
İlk gittiğim dr.böyle birşey yaptığını bilmiyordum çok şaşırdım akannehir.Gerçi onun için gitti geri gelmez diyorlar çünkü tabelası falan kaldırılmış gördün mü bilmiyorum.
Şimdiki dr.çok iyi ama ya çok güler yüzlü ve tatlı dilli benide etkileyen o oldu açıkçası.
Evet iyi düşünüp herşeyide araştırmak lazım.medikal park'ta nasıl peki hiç araştırmadım orayı bursaya gidince bir bakmak lazım aslında hepsine birden :))
Gözünaydın canım.Ben daha kaydımı yaptıramadım ama şimdi aralık annelerinde aşı olayını okudum yaptırmaya başlamışlar bir an önce kayıt olsam iyi olacak
kızlar ben daha kan ilacı kullanmıyorum.bugün sormayıda unutmuşum.acaba kaçıncı haftada başladınız kan ilacı kullanmaya ve ismiı ne?
ben geçen hafta başladım kan ilacına.bana erken geldi.değerlerim çok iyi ama 4.ayda herkese başlatıyoruz dedi dr.ferrum fort kullanıyorum ben çok memnunum hiç bi yan etkisi olmadı bana.bazıları yan etki yapıyormuş topiklerde okuduğum kadarıyla
Ok cnm.
Kızlar Antalya gibi yerde yaşıyorum daha denize giremedim çatladımmmmmmmmm.
Eşim şu 3 ayı tamamlayalım ,drda soralım öyle gir diyor
Fns cim özel hastanede beklediğinden sözetmişsin.Ben yaklaşık 3 yıldır özel hastanelere gidiyorum,hepsinde de bekliyorum.Şayet dr dan memnunsan sırf bu yüzden hastaneni değiştirme derim.
Kızlar Antalya gibi yerde yaşıyorum daha denize giremedim çatladımmmmmmmmm.
Eşim şu 3 ayı tamamlayalım ,drda soralım öyle gir diyor
kızlar ben daha kan ilacı kullanmıyorum.bugün sormayıda unutmuşum.acaba kaçıncı haftada başladınız kan ilacı kullanmaya ve ismiı ne?
kızlar tetanoz aşısıyla ilgili yanlış yönlendirmiş olmayım.
Tetanoz aşısı gebelikte ne zaman ve kaç kere yapılır?
Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir.
Eğer daha önce tetanoz aşıları tam olarak yapılmışsa ve son aşılamanın üzerinden 10 yıldan az süre geçmişse gebelik sırasında yapılması gerekmez.
Daha önce aşılamalar tam yapılmamışsa veya son aşının üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmişse gebelikte 1 veya 2 ay arayla toplam iki kere aşı yapılır. İkinci aşıdan 6 ay sonra bir doz daha aşı anneye yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?