2011 Şubat Anneleri

Senin durum iyiymiş gene ben en iyisi diye ona gidiyordum ama şimdi gittiğim dr.da memnunum valla çokta samimi ve komik :))
Sen yaptırmak istiyorum demedin mi 2li test için.Gerçi o stresi yaşamamak daha güzel ama :))

ikili test için zaman gelmemiş zaten 12. haftada yapılıyor tam bu esnada değişebişlirsin doktorounu.ikili testinide o yapmış olur hem

Kafam çok karışık kızlar
ikili teste gerek görmüyorum ense kalınlığı gayet iyi bence gerek yok dedi bende istemedim
eşimde diyorki sonuçta orada hastane sen abartıyorsun kapıdan girer girme hemen seni dr un odasına sokacak değiller ordada beklersin diyor.sebep sadece beklemede değil aslında doğum yapan bir arkadaşı ziyarete gittim odası çok boğucu ve karanlık gelmişti bana fisfisfis

Başka hastane var canım ama şöyle birşey duydum yeni doğum yapan arkadaşlarımdan.Normal istesen bile seni sezeryana alıyorlarmış osu var busu var diye birşeyler söylüyorlarmış,böyle yaparakta hastane masraflarını katlıyorlarmış.Bilmiyorum herkes birşey söylüyor.O arkadaşımda son haftasında gitmiş oraya doğum olmuş geri gelmiş çokta ilgilendiler diyor özelden farksızdı diyor ama aklım yiyice karıştı.Eşimde senin ve bebek için hangisi iyi olacaksa orada olsun diyor kararı bana bıraktı ama benimde aklım karıştı böyle olunca :(

maalesef o bütün hastanelerde var canım benim kızımın doğumunu anlatmıştımya sana dr zorla sezeryan yaptı son zamanında zaten hassas oluyor anneler kandırıyor bizim dr larda daha fala para alabilmek için .sırf para için insan sağlığıyla oynayan dr lardan nefret ediyorum yane kadar uzaklıkta bursa?

Senin durum iyiymiş gene ben en iyisi diye ona gidiyordum ama şimdi gittiğim dr.da memnunum valla çokta samimi ve komik :))
Sen yaptırmak istiyorum demedin mi 2li test için.Gerçi o stresi yaşamamak daha güzel ama :))

Sen birde bankacısın canım bütün gün insanlarla beraber işin bizlerden dahada zor.

evet canım allah yardımcımız olsun artık.bu gidişler işten çıkartırlar beni artıkbenneyaptımki

insan bebeğini biran önce görmek istiyor değilmi?kaydirigubbakcemile2

evet çok sabırsızlanıyorum hemde.birde eşimin işten izin alması sorunu olunca ya haftaya yada salı gününe müsait oluyor oda sıkıntıya girmesin istiyorum 3 günden bir şey olmaz sanırım 11-14 hafta arasında yapılıyor zaten

yalovada başka hastane yokmu canım neden Bursa?
seni bilen bir dr olsa daha iyi olmazmı hem acilen suyun gelse sancı olsa bursaya yetişebilecekmisin?

Kafam çok karışık kızlar
ikili teste gerek görmüyorum ense kalınlığı gayet iyi bence gerek yok dedi bende istemedim
eşimde diyorki sonuçta orada hastane sen abartıyorsun kapıdan girer girme hemen seni dr un odasına sokacak değiller ordada beklersin diyor.sebep sadece beklemede değil aslında doğum yapan bir arkadaşı ziyarete gittim odası çok boğucu ve karanlık gelmişti bana fisfisfis

maalesef o bütün hastanelerde var canım benim kızımın doğumunu anlatmıştımya sana dr zorla sezeryan yaptı son zamanında zaten hassas oluyor anneler kandırıyor bizim dr larda daha fala para alabilmek için .sırf para için insan sağlığıyla oynayan dr lardan nefret ediyorum yane kadar uzaklıkta bursa?

Diğer dr.da git bir bak canım hangisi kafana yatarsa onu seçersin olmazmı ?
45 dk 1 saat arası değişiyor canım senin gitme hızına bağlı.
işte benimde bunlar aklıma geliyor ama orada öyle bir zorlama ve dala vere olmamış.ufff bilmiyorum ki dr.la gittiğimde konuşsam mı acaba bunuda ne dersin.

evet canım allah yardımcımız olsun artık.bu gidişler işten çıkartırlar beni artıkbenneyaptımki

Merak etme canım hiç birşey olmaz stres yapıp bebişide üzme.İdare ederler o kadarcık hem bir sürü hamiş var hepinizi çıkarmaları gerek o zaman dimi :))

Diğer dr.da git bir bak canım hangisi kafana yatarsa onu seçersin olmazmı ?
45 dk 1 saat arası değişiyor canım senin gitme hızına bağlı.
işte benimde bunlar aklıma geliyor ama orada öyle bir zorlama ve dala vere olmamış.ufff bilmiyorum ki dr.la gittiğimde konuşsam mı acaba bunuda ne dersin.

evet canım bencede gideyim bir göreyim nasıl davranıyor falan gerçi daha önce ona gitmiştim mantar tedavim için agyet ilgiliydi ama denemekte fayda var birde hamileyken

bence konuşma.
dr un seni ya orda doğum yapmaya ikna eder yada artık ilgilenmez nasılsa doğumu burda yapmayacak diye çünkü esas parayı doğumdan götürüyor hastaneler.
yinede sen bilirsin ben hep kötü tarafından bakarım olaylara genelde

evet çok sabırsızlanıyorum hemde.birde eşimin işten izin alması sorunu olunca ya haftaya yada salı gününe müsait oluyor oda sıkıntıya girmesin istiyorum 3 günden bir şey olmaz sanırım 11-14 hafta arasında yapılıyor zaten

bir problem olmaz annesi babasıda görsün bebişi az sabıropuyorumnanaktan

15. Hafta( 14+0-14+6)

Rahiminizi artık dışarıdan elle hissedebilirsiniz. Elinizi karnınıza koyduğunuzda elinize top gibi, yumuşak bir kitle gelecektir. İşte bebeğiniz buradadır. Birkaç hafta içinde varlığını yeterince belli edecektir merak etmeyin. İlk gebeliğinizi yaşıyorsanız bebeğinizin hareketlerini hissetmek için birkaç hafta daha beklemelisiniz. Sizin gibi ilk gebeliğini yaşayan bir arkadaşınız bebek hareketlerini hissettiğini söylediğinde endişelenmeyin. Onun hareket olarak algıladıkları geçen hafta belirttiğimiz gibi muhtemelen kendi bağırsak hareketleridir.

evet kızlar sağolun bizimki sadece tahminde bulundu inşallah hayırlısı olur da prensesimm gelir:)) ay doktora dedim erkek geçiyo içimden diye görseniz ultrasonda herşeyi pipi olarak görmeye başladım.doktor diyince kız gibi diye ondan sonra bıraktım bakmayı sanki anlayabilecekmişim gibi :).

evet canım bencede gideyim bir göreyim nasıl davranıyor falan gerçi daha önce ona gitmiştim mantar tedavim için agyet ilgiliydi ama denemekte fayda var birde hamileyken

bence konuşma.
dr un seni ya orda doğum yapmaya ikna eder yada artık ilgilenmez nasılsa doğumu burda yapmayacak diye çünkü esas parayı doğumdan götürüyor hastaneler.
yinede sen bilirsin ben hep kötü tarafından bakarım olaylara genelde

Evet zaten bütün hastaneler öyleymiş,doğumda götürüyorlarmış,ne zor şeymiş ya şimdiden derdi tuttu valla,bakalım ilerleyen zamanlarda daha neler çıkacak karşımıza :((

günaydın güzel annişler .güzel bir hafta olur i,nşallah.test sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözüaydın.benimde birkaç gündür kalçamdan bacağıma doru bi ağrı giriyor.hamile değilken çok yorulduğum zaman olurdu ama şimdi fazla yorulmuyorumki.özellikle yere eğildiğim zaman falan oluyo.bende anlayamadım

Çalışan anneler oturma pozisyonunuz nasıl iş yerinde.Benim sürekli dik oturduğum zaman sanki karnıma sancılar giriyor gögüs kafesimin altından sizede böyle şeyler oluyormu.

hamilelikten kaynaklanıyor olabilir canım aslında bel fıtıgındada aynı şikayet oluyor bacağın çekilmesi kramp gibi ama şimdi olmasının sebebi vücudumuzda fazlaca ağırlık olduğu için bele baskı yapıyor ve oda bacaklara vuruyormuş diye söylemiş arkadaşıma dr u oda hamileyken çok çekmişti bu kramplarda.
amgnezuyum ve kalsiyum hapı veriyor dr birde masaj iyi geliyormuş akşam eşlerinize söyleyin masaj yapsın size.
geçmiş olsun hepinize bende bu ağrıyı daha önce biraz çekmiştim biliyorum feci bişey

Canım benim kalçamda bir giriyor ağrı bacağıma doğru çekiyor,Ayakta duramıyorum kalksam bile basarken kalçama sık sık ağrı giriyor bıcak saplanır gibi gerilmeler oluyor

çaglayan teşekkürler canım darısı sana :) aynı sorun bendede var hemde baştan beri yani 5 haftalıktan beri kramp kasılma sol bacagımda genelde daha cok oluyor sordum telaşlanma dedi dr rahim genislemesine baglı olabilir dedi otururken girerse kramp kalkamıyorum ayakta girerse yürüyemiyorum aslında birazda yorulmaya baglı fazla yoruldugumda daha sık oluyor bende mafoldumben

Çalışan anneler oturma pozisyonunuz nasıl iş yerinde.Benim sürekli dik oturduğum zaman sanki karnıma sancılar giriyor gögüs kafesimin altından sizede böyle şeyler oluyormu.

canım ben otururken hep bilgisayar kasasının üzerine uzatıyorum ayaklarımı ,yani uzun oturuyorum:1: çok rahat oluyor,tavsiye ederim..

Bu arada kızlar aranızda bursada oturan arkadaşlar varmı.Ben doğumu zübeyde hanım doğum evinde yapmak istiyorum.Birşey olmazsa.gittiğim özel hastanede doğum çok pahalıymış burada herhangi bir ücret ödemiyormuş bu hastaneyi bilen ve giden varmı aranızda bursalı arkadaşlar.

canım biz seninle aynı hastaneye gidiyoruz bizim hastanedemi pahalıymış bende tersine uygun diye duymuştum senin sigortan varmı?

Kızlar tavsiyeler için teşekkürler deniycem söylediklerinizi.

Manikk evet canım bizim orası için duydum arkadaşımda kontrollere oraya geliyormuş sonra doğuma bursaya gitmiş işte ama hala araştırıyorum ben,sigortam var canım ama,bazıları kampanya yapıyorlar diyor bazıları yok diyor.Tam olarak kafam karıştı benim senin bilgin varmı doğum ücreti ne kadarmış bizim orada.

Back