Senin durum iyiymiş gene ben en iyisi diye ona gidiyordum ama şimdi gittiğim dr.da memnunum valla çokta samimi ve komik :))
Sen yaptırmak istiyorum demedin mi 2li test için.Gerçi o stresi yaşamamak daha güzel ama :))
ikili test için zaman gelmemiş zaten 12. haftada yapılıyor tam bu esnada değişebişlirsin doktorounu.ikili testinide o yapmış olur hem
Kafam çok karışık kızlar
ikili teste gerek görmüyorum ense kalınlığı gayet iyi bence gerek yok dedi bende istemedim
eşimde diyorki sonuçta orada hastane sen abartıyorsun kapıdan girer girme hemen seni dr un odasına sokacak değiller ordada beklersin diyor.sebep sadece beklemede değil aslında doğum yapan bir arkadaşı ziyarete gittim odası çok boğucu ve karanlık gelmişti bana fisfisfis
Başka hastane var canım ama şöyle birşey duydum yeni doğum yapan arkadaşlarımdan.Normal istesen bile seni sezeryana alıyorlarmış osu var busu var diye birşeyler söylüyorlarmış,böyle yaparakta hastane masraflarını katlıyorlarmış.Bilmiyorum herkes birşey söylüyor.O arkadaşımda son haftasında gitmiş oraya doğum olmuş geri gelmiş çokta ilgilendiler diyor özelden farksızdı diyor ama aklım yiyice karıştı.Eşimde senin ve bebek için hangisi iyi olacaksa orada olsun diyor kararı bana bıraktı ama benimde aklım karıştı böyle olunca![]()
maalesef o bütün hastanelerde var canım benim kızımın doğumunu anlatmıştımya sana dr zorla sezeryan yaptı son zamanında zaten hassas oluyor anneler kandırıyor bizim dr larda daha fala para alabilmek için .sırf para için insan sağlığıyla oynayan dr lardan nefret ediyorum yane kadar uzaklıkta bursa?