günaydın arkadaşlarr.....biraz önce doktorumuz aradı ikili test sonucumuz çıkmışş sonuç süperr dedi 16.haftaya randevu verdi....rabbime binlerce kez şükürler olsunn....darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına....bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedimmm
kızlar günaydınn 2 gübdür giremedim.cmt doktora gittim bizim velet öyle hareketliki maşallah doktor boyunu ölçmek için bayağı uğraştı ev son ölçümü 7.7 cm çıktı.
benim içime erkek doğuyor dedim bakalım görebilirsek dedi.sonra da dedi ki içine doğan gibi gözükmüyor bence kız gibi duruyor dedi :) minik böcüğümm prenses kaydirigubbakcemile2
ha bu arada ense kalınlığı 1.33 çıktı.ikili test sonucumu yarın alıcam inşallah.sonucu çıkan arkadaşlarımı kutlarımmm inşallah herkes sağ sağlim kucağına alırr
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım ne kadar güzel gerçekten tatil yapanlar denize girenler ben hala denize gidemedim bir türlü nasip olmadı ramazanda geldi bundan sonra artık nasıl gideriz bilmiyorum denizsiz bir yıl geçireceğim herhalde bu yıl izin hakkım da yok hafta sonları gideğiz diyoruz pat başka birşey çıkıyor herşeyi hafta sonuna attığımız için :)) size imrendim ama sanırım deniz aşerdim bende :)):roflol:
ikili test sonuçları iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın bende haftaya alacağım sonuçları
Bizimkiler bizi senelik izne çıkarmıyorlar canım bu sene maalesef müdüremiz gidemezsiniz dedi.Gerçi eşim gideriz biz ramazanda olsa tatile diyor ama bilmiyorum bakalım ne olacak.
Bizim burası yazlık olduğu için bir sürü plaj var bizde ailecek oralara gidiyoruz bol bol yüzüyoruz.Senindemi başladı artık kasılmaların.Çok zor dimi bu hafta şiddetini arttırsa gidicem zaten kontrolü beklemeden artık.Soda içiyorum ama daha bir faydasını göremedim(
Fns canım doktor beni 16. haftama girdiğim gün çagırdı. 3'lü test için. 12 gün sonra onu yeniden görecegim :)
günaydın güzel annelerrrr
nasılsınız?sabah serinliğinde anneannemle parka gittik kısa bir yürüyüş yaptık sonrada gölgede oturduk biraz bol bol temiz hava aldık çok iyi geldi.valla aramızda nerden baksan 40-50 yaş var ama o şeker hastası ben hamile neredeyse aynı olduk olumunekankayizsmile ikimizde belirli aralıklarla yemek yiyoruz ikimizde elimizden su şişesi düşmüyor ikimizde çabuk yoruluyoruz tam buldum kafa dengimi :lepi:
yeşim cim bende eylül 15 de gidicem kısmet olursa tatle sizz yüzdük dedikce cesaretleniyorum ama bazıları aklımı karıştırıyor,zararlı olabilir diye,ama okadar çok ihtiyacım varki tatile gitmek ve yüzmek istiyorumm:gitme:
bu arada benim içimede kesin erkek gibi doğuyor seninki, güzel haberlerle gel...
günaydın arkadaşlarr.....biraz önce doktorumuz aradı ikili test sonucumuz çıkmışş sonuç süperr dedi 16.haftaya randevu verdi....rabbime binlerce kez şükürler olsunn....darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına....bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedimmm
kızlar günaydınn 2 gübdür giremedim.cmt doktora gittim bizim velet öyle hareketliki maşallah doktor boyunu ölçmek için bayağı uğraştı ev son ölçümü 7.7 cm çıktı.
benim içime erkek doğuyor dedim bakalım görebilirsek dedi.sonra da dedi ki içine doğan gibi gözükmüyor bence kız gibi duruyor dedi :) minik böcüğümm prenses kaydirigubbakcemile2
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım ne kadar güzel gerçekten tatil yapanlar denize girenler ben hala denize gidemedim bir türlü nasip olmadı ramazanda geldi bundan sonra artık nasıl gideriz bilmiyorum denizsiz bir yıl geçireceğim herhalde bu yıl izin hakkım da yok hafta sonları gideğiz diyoruz pat başka birşey çıkıyor herşeyi hafta sonuna attığımız için :)) size imrendim ama sanırım deniz aşerdim bende :)):roflol:
ikili test sonuçları iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın bende haftaya alacağım sonuçları
bben hafta sonu temizlik yaptım ama sonucu kötü oldu üşüttüm karın ağrısı oldu aşırı bir baş ağrısı biraz yorucu bir haftasonuydu benim için bugünde o kadar iyi değilim aslında baş ağrım hala devam ediyor bugün
aslına bakarsan bizim burda da buaralar çok yoğun,gitmem olmazdı eşimin izninin eylül olması çok iyi oldu,birde benim patronlarım çook iyiler,yani çok anlayışlılar beni benden çok düşünürler sağolsunlar, benim doğum iznimde bile gerekli şartları sağlayacaklar erken başlayacağım tabi bebeğim sıkıntılı olmazsa inşallah,ama başlayamazsan bile nezaman gelirsen gel kapımız herzaman açık, seninle zevkle çalışırız dediler,çok duygulandım bende sizinle aynen dedim,işyerimi patronumu çok seviyorum,Allah bol bol kazanç versin ve hep beraber yürüyelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Gözünaydın canım,sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim.
Kocaman olmuş annesi senin bebişinde maşallah..Bir prenses dahamı geliyor topiğimize yaa ben size çok özeniyorum benim dr.hiç böyle birşey söylemedi daha küçük dedi ama sizinkiler ne güzel tahminde bile bulunuyor benimki birşey söylemiyor(
İnş.bende bu gidişte cinsiyetimizi öğrenirim çok merak ediyorum artık :))
Yiyecek aşerenleride gördümde denizi ilk defa duyuyorum biz hamişlerden korkulur valla ne zaman canımızın ne çekeceği hiç belli olmuyor
Hiç tatil yapamadanda bütün sene çalışmak zor geliyor insana.Bende rapor alıp evde yatmak istiyorum ama onu yapma gibi bir şansımda yok(
Sorma yaa gitmek isteyipte bir türlü gidemedim ya sanırım ondan öyle canım istedi helede çalışırken bir zor oluyor sormayın insanlar denizde siz sıcakta çalışmak zorundasınız
Kızlar size birşey danışacağım ben burada maya kadın-doğum hastanesi diye bir hastane var orda bir dr a gidiyorum.Dr umdan gayet memnunum ama hastane artık okadar kalabalıkki devlet hastanesi gibi bekletiyorlar randevulu çalıştıkları halde en az yarım saat bekliyorsun birde başka özel hastane var oranın kadın doğumcusuda çok tanınmış iyi biri .Sizce 3 aydır beni takip eden dr lamı devam edeyim yoksa değiştireyimmi?
Karar veremedim bi türlü
Günaydın canım.Benimde ilk gittiğim dr.öyleydi canım gerçi şu an yurt dışına gitmiş hastalarını öylece ortada bırakıp odaya 3-4 kişi bir anda giriyordu.Herkes'e cevap vermek zorunda kalıyordu.Kimseye birşey diyemiyorlardı herkesi alıyorlardı ve randevu saatimde 45dk sonra ancak içeri girebiliyordum ama şimdiki dr.öyle değil seni tam saatinde alıyor ve sen girince asistan kız kapıyı kilitliyor kapıyı çalsalar bile açmıyorlar içeride sadece seninle ilgileniyor.
Bence sende değiştir dr.böyle beklemek ve istediğin ilgili görememek çok kötü oluyor
fns tabii sürekli bir doktora gitmek önemli ama senin kendini iyi hissetmen çok daha önemli.3 ay çok uzun bir süre değil önünde çok daha uzun bir süre var.tüm tetkiklerini tahlillerini yeni doktoruna gösterirsen oda seni takip etmiş gibi olur zaten.
geçmiş olsun meleksena, demir takviyelerinin yan etkisi de bu işte. ben hamile kalmadan önce kullanmıştım bir süre, sürekli aç dolanıyorsun hem de mide bulantısı bitmiyor. allah kolaylık versin, hamilelikte daha da kötü etkiliyor demek ki
bben hafta sonu temizlik yaptım ama sonucu kötü oldu üşüttüm karın ağrısı oldu aşırı bir baş ağrısı biraz yorucu bir haftasonuydu benim için bugünde o kadar iyi değilim aslında baş ağrım hala devam ediyor bugün
Bu arada kızlar aranızda bursada oturan arkadaşlar varmı.Ben doğumu zübeyde hanım doğum evinde yapmak istiyorum.Birşey olmazsa.gittiğim özel hastanede doğum çok pahalıymış burada herhangi bir ücret ödemiyormuş bu hastaneyi bilen ve giden varmı aranızda bursalı arkadaşlar.
evet hala kendime gelemedim.işyerindeyim ve allah kahretsin kimse halden anlamıyor.lavobaya gitmekten dizlerimde derman kalmadı.dayanamıyorum artıksenağlama
işin en garip tarafı daha hiç tahlil yapılmadı bana 2li testi bile yapmaya gerek görmedi elimde sadece ultrason resimleri var bebişin:)
Ayy seninki gibi bir durum olsa zaten çoktan değiştirirdim neymiş öyle 3-4 kişi birden biz tek giriyoruz eşim-kızım-ben sonra içeri kimseyi almıyor iyide ilgileniyor ama kapıda beklemek yokmu işte o sinir bir durum madem bekleteceksiniz niye randevu veriyorsunuzki saatli yani???
işin en garip tarafı daha hiç tahlil yapılmadı bana 2li testi bile yapmaya gerek görmedi elimde sadece ultrason resimleri var bebişin:)
fisfisfis
evet hala kendime gelemedim.işyerindeyim ve allah kahretsin kimse halden anlamıyor.lavobaya gitmekten dizlerimde derman kalmadı.dayanamıyorum artıksenağlama
geçmiş olsun canım, temizlik çok yoruyor gerçekten. ben eşimden rica ediyorum pazar günleri o süpürüyor, tozalma kısmını da ben hallediyorum eskiden hiç yapmazdı ama yavaş yavaş beylerin bu işlere alışması lazım, bebek olunca her işe kendimiz yetişemeyeceğiz nasılsa
yalovada başka hastane yokmu canım neden Bursa?
seni bilen bir dr olsa daha iyi olmazmı hem acilen suyun gelse sancı olsa bursaya yetişebilecekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?