Günaydın güzel anneler,2 gün ne kdarda dolu dolu geçmiş öyle ikitest'ti güzel çıkan arkdaşlar gözünüz aydın.
Mavicim prens geliyormuş bize bir tane hayırlı olsun canım.Topikte erkek çoğunluğu yaşıycaz galiba :))
Dün denize gittim kızlar bol bol yüzdüm ama akşam bacak kasılmalarım bir başladı beni resmen yatağa bağladı hemde iki bacağım birden akşam çok acı çektim,dayanabilcek gibi birşey değildi ilerleyen zamanlarda ne yaparım hiç bilemiyorum(
Kıyafet için henüz bende alışverişe başladım,göbeğim biraz daha çıksın istiyorum,şimdilik etek ve elbise ile irade ediyorum.Bebiş içinde 25 ağustostan sonra alırım heralde o zaman öğrenicez çünkü
Şafak 17 :))
Günaydın arkadaşlar,
3 gündür yoktum sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş.cuma günü kullandığım demir hapının azizliğine uğradım işe gelemedim.aşırı derecede mide bulantısı yaptı.şimdi iyiyim ama çok şükür.umrarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz.
Günaydın canım,çok geçmiş olsun.Bu bebişler bakalım bize daha neler gösterecekler,hergünümüz bir olay :))
gamyoncuiremsu
valla canım ne olucak bizim bu halimiz bilmiyorum:sm_cool: bende artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum bebeşimin yaa.içime erkek gibi doğuyor sanki ama emin de değilim
yeşim cim bende eylül 15 de gidicem kısmet olursa tatle sizz yüzdük dedikce cesaretleniyorum ama bazıları aklımı karıştırıyor,zararlı olabilir diye,ama okadar çok ihtiyacım varki tatile gitmek ve yüzmek istiyorumm:gitme:merhabalar arkadaşlar bir haftadır giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım çok olmuş tatil yaptık geldik bol bol denize girdik bebişimle dikkatli dikkatli iyiyiz çok şükür yarında dr kontrolümüz var inşallah iyidir büyümüştür bebeğim yarın cinsiyetimizde kesinleşirr....
Günaydın güzel anneler,2 gün ne kdarda dolu dolu geçmiş öyle ikitest'ti güzel çıkan arkdaşlar gözünüz aydın.
Mavicim prens geliyormuş bize bir tane hayırlı olsun canım.Topikte erkek çoğunluğu yaşıycaz galiba :))
Dün denize gittim kızlar bol bol yüzdüm ama akşam bacak kasılmalarım bir başladı beni resmen yatağa bağladı hemde iki bacağım birden akşam çok acı çektim,dayanabilcek gibi birşey değildi ilerleyen zamanlarda ne yaparım hiç bilemiyorum(
Kıyafet için henüz bende alışverişe başladım,göbeğim biraz daha çıksın istiyorum,şimdilik etek ve elbise ile irade ediyorum.Bebiş içinde 25 ağustostan sonra alırım heralde o zaman öğrenicez çünkü
Şafak 17 :))
günaydın canım,kıskanıyorum valla sizi,bende çok istiyorum tatili fakat eşimin izni eylül de ozamna gidicez kısetse ama ben biraz korkuyorum zararlı olurmu acaba diyeCADIARZU benimde dün gece bacağım kasıldı doktorumla konuşucam belki bi ilaç verir,sende bir danış istersen
ooo herkes uyumuş galiba geç kaldım sanırım
okadar sıcakki hiç yatasım gelmiyor yatsamda uyuyamıyorum uyusamda o uykudan hayır gelmiyor
ikili test konusunda endişesi olan arkadaşları okudum bende aynı tedirginliği yaşıyorum zaman zaman sanırım anneliğin verdiği bir koruma iç güdüsü daha şimdiden bebeklerimiz herşeyin önüne geçti
bende perşembe falan gidicem ikili teste çok heyecanlıyım
Günaydın arkadaşlar,
3 gündür yoktum sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş.cuma günü kullandığım demir hapının azizliğine uğradım işe gelemedim.aşırı derecede mide bulantısı yaptı.şimdi iyiyim ama çok şükür.umrarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?