2011 Şubat Anneleri

Günaydın güzel anneler,2 gün ne kdarda dolu dolu geçmiş öyle ikitest'ti güzel çıkan arkdaşlar gözünüz aydın.
Mavicim prens geliyormuş bize bir tane hayırlı olsun canım.Topikte erkek çoğunluğu yaşıycaz galiba :))

Dün denize gittim kızlar bol bol yüzdüm ama akşam bacak kasılmalarım bir başladı beni resmen yatağa bağladı hemde iki bacağım birden akşam çok acı çektim,dayanabilcek gibi birşey değildi ilerleyen zamanlarda ne yaparım hiç bilemiyorum :((
Kıyafet için henüz bende alışverişe başladım,göbeğim biraz daha çıksın istiyorum,şimdilik etek ve elbise ile irade ediyorum.Bebiş içinde 25 ağustostan sonra alırım heralde o zaman öğrenicez çünkü
Şafak 17 :))

Günaydın arkadaşlar,
3 gündür yoktum sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş.cuma günü kullandığım demir hapının azizliğine uğradım işe gelemedim.aşırı derecede mide bulantısı yaptı.şimdi iyiyim ama çok şükür.umrarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz.

Günaydın arkadaşlar,
3 gündür yoktum sayfalar ne kadar çabuk ilerlemiş.cuma günü kullandığım demir hapının azizliğine uğradım işe gelemedim.aşırı derecede mide bulantısı yaptı.şimdi iyiyim ama çok şükür.umrarım hepimiz iyi bir hafta geçiririz.

Günaydın canım,çok geçmiş olsun.Bu bebişler bakalım bize daha neler gösterecekler,hergünümüz bir olay :))

gamyoncuiremsu

valla canım ne olucak bizim bu halimiz bilmiyorum:sm_cool: bende artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum bebeşimin yaa.içime erkek gibi doğuyor sanki ama emin de değilim

Allah gönlüne göre versin canım,benim kız doğuyor kaydirigubbakcemile2 ama hangisi olursa olsun ben onu çok sevicem.
Kaç gün kaldı diğer kontrolüne ben çok heyecanlanıyorum gün yaklaştıkça :lepi:

günaydın güzel annelerrrr

nasılsınız?sabah serinliğinde anneannemle parka gittik kısa bir yürüyüş yaptık sonrada gölgede oturduk biraz bol bol temiz hava aldık çok iyi geldi.valla aramızda nerden baksan 40-50 yaş var ama o şeker hastası ben hamile neredeyse aynı olduk olumunekankayizsmile ikimizde belirli aralıklarla yemek yiyoruz ikimizde elimizden su şişesi düşmüyor ikimizde çabuk yoruluyoruz tam buldum kafa dengimi :lepi:

merhabalar arkadaşlar bir haftadır giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım çok olmuş tatil yaptık geldik bol bol denize girdik bebişimle dikkatli dikkatli iyiyiz çok şükür yarında dr kontrolümüz var inşallah iyidir büyümüştür bebeğim yarın cinsiyetimizde kesinleşirr....
yeşim cim bende eylül 15 de gidicem kısmet olursa tatle sizz yüzdük dedikce cesaretleniyorum ama bazıları aklımı karıştırıyor,zararlı olabilir diye,ama okadar çok ihtiyacım varki tatile gitmek ve yüzmek istiyorumm:gitme:
bu arada benim içimede kesin erkek gibi doğuyor seninki, güzel haberlerle gel...

bende size bu konuyu soracaktım bizde Allah nasip ederse bayramda tatile gideceğiz.tam 16 haftalık oluyor o zaman.acaba bir sakıncası olurmu yolculuğun ve denizin.daha doktora sormadım.internetten bakıyorum 4 aylık seyehat için uygun diyorlar.İnşallah bir sorun olmaz çünkü bende çok istiyorum tatili

Günaydın güzel anneler,2 gün ne kdarda dolu dolu geçmiş öyle ikitest'ti güzel çıkan arkdaşlar gözünüz aydın.
Mavicim prens geliyormuş bize bir tane hayırlı olsun canım.Topikte erkek çoğunluğu yaşıycaz galiba :))

Dün denize gittim kızlar bol bol yüzdüm ama akşam bacak kasılmalarım bir başladı beni resmen yatağa bağladı hemde iki bacağım birden akşam çok acı çektim,dayanabilcek gibi birşey değildi ilerleyen zamanlarda ne yaparım hiç bilemiyorum :((
Kıyafet için henüz bende alışverişe başladım,göbeğim biraz daha çıksın istiyorum,şimdilik etek ve elbise ile irade ediyorum.Bebiş içinde 25 ağustostan sonra alırım heralde o zaman öğrenicez çünkü
Şafak 17 :))

günaydın canım,kıskanıyorum valla sizi,bende çok istiyorum tatili fakat eşimin izni eylül de ozamna gidicez kısetse ama ben biraz korkuyorum zararlı olurmu acaba diyeCADIARZU benimde dün gece bacağım kasıldı doktorumla konuşucam belki bi ilaç verir,sende bir danış istersen:kahve:

Ben her hafta sonu gidip denizde yüzüyorum.Çok şükür bebişimide banada birşey olmadı.Ama sonradan kendimi çok yorgun hissediyorum :))
Dr.bebişinizde bir sorun yoksa yasaklayacağını sanmıyorum kızlar,yol konusundada aynı şekilde davranıyorlar benim dr.izin vermişti ama molalarla beraber gidin demişti.Ama ben genede bebişim küçük diye gitmek istemiştim ilk zamanlarıydı galiba 7-8 haftalıktı sanırım.
Ama yüzmek insanı acayip derecede rahatlatıyor,ben kendimi çok iyi hissediyorum denize gidip geldikten sonra :))

kızlarrrr günaydınn.

bende 8 haftalıkken gitmiştim tatile yüzdüm güzel güzel tabiki biraz dikkat ettim ve sorun olmadı benim için sadece yol biraz zor geçmişti mide bulantısından dolayı

şu anda bebişimde iyi Allah a şükür bende iyiyim..

günaydın canım,kıskanıyorum valla sizi,bende çok istiyorum tatili fakat eşimin izni eylül de ozamna gidicez kısetse ama ben biraz korkuyorum zararlı olurmu acaba diyeCADIARZU benimde dün gece bacağım kasıldı doktorumla konuşucam belki bi ilaç verir,sende bir danış istersen:kahve:

Bizimkiler bizi senelik izne çıkarmıyorlar canım bu sene maalesef müdüremiz gidemezsiniz dedi.Gerçi eşim gideriz biz ramazanda olsa tatile diyor ama bilmiyorum bakalım ne olacak.
Bizim burası yazlık olduğu için bir sürü plaj var bizde ailecek oralara gidiyoruz bol bol yüzüyoruz.Senindemi başladı artık kasılmaların.Çok zor dimi bu hafta şiddetini arttırsa gidicem zaten kontrolü beklemeden artık.Soda içiyorum ama daha bir faydasını göremedim :((

aslında yüzmek bir hamile için yapılabilecek en güzel sporr.suyun rahatlatıcı özelliğiyse cabası

şu ayağımda kasılmalar dediğiniz nasıl oluyor kızlar.bende dün alışverişmerkezine gittim biraz dolaştım yoruldum sanırım eve geldiğimde ayağımda kramp gibi kasılmalar oldu kramp giriyor gibi geriliyordu?

Canım benim kalçamda bir giriyor ağrı bacağıma doğru çekiyor,Ayakta duramıyorum kalksam bile basarken kalçama sık sık ağrı giriyor bıcak saplanır gibi gerilmeler oluyor

günaydın arkadaşlarr.....biraz önce doktorumuz aradı ikili test sonucumuz çıkmışş sonuç süperr dedi 16.haftaya randevu verdi....rabbime binlerce kez şükürler olsunn....darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına....bu mutlu haberi sizinle paylaşmak istedimmm:nazar:

kızlar günaydınn 2 gübdür giremedim.cmt doktora gittim bizim velet öyle hareketliki maşallah doktor boyunu ölçmek için bayağı uğraştı ev son ölçümü 7.7 cm çıktı.
benim içime erkek doğuyor dedim bakalım görebilirsek dedi.sonra da dedi ki içine doğan gibi gözükmüyor bence kız gibi duruyor dedi :) minik böcüğümm prenses kaydirigubbakcemile2

ha bu arada ense kalınlığı 1.33 çıktı.ikili test sonucumu yarın alıcam inşallah.sonucu çıkan arkadaşlarımı kutlarımmm inşallah herkes sağ sağlim kucağına alırr

ooo herkes uyumuş galiba geç kaldım sanırım

okadar sıcakki hiç yatasım gelmiyor yatsamda uyuyamıyorum uyusamda o uykudan hayır gelmiyor

ikili test konusunda endişesi olan arkadaşları okudum bende aynı tedirginliği yaşıyorum zaman zaman sanırım anneliğin verdiği bir koruma iç güdüsü daha şimdiden bebeklerimiz herşeyin önüne geçti

bende perşembe falan gidicem ikili teste çok heyecanlıyım

canım ben de testi perşembe yaptırıcam. günler hiç geçmiyor bana, neyse ki yalnız değiliz:CüvCüv:

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım ne kadar güzel gerçekten tatil yapanlar denize girenler ben hala denize gidemedim bir türlü nasip olmadı ramazanda geldi bundan sonra artık nasıl gideriz bilmiyorum denizsiz bir yıl geçireceğim herhalde bu yıl izin hakkım da yok hafta sonları gideğiz diyoruz pat başka birşey çıkıyor herşeyi hafta sonuna attığımız için :)) size imrendim ama sanırım deniz aşerdim bende :)):roflol:
ikili test sonuçları iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın bende haftaya alacağım sonuçları

Günaydın arkadaşlar,

geçmiş olsun meleksena, demir takviyelerinin yan etkisi de bu işte. ben hamile kalmadan önce kullanmıştım bir süre, sürekli aç dolanıyorsun hem de mide bulantısı bitmiyor. allah kolaylık versin, hamilelikte daha da kötü etkiliyor demek ki

bben hafta sonu temizlik yaptım ama sonucu kötü oldu üşüttüm karın ağrısı oldu aşırı bir baş ağrısı biraz yorucu bir haftasonuydu benim için bugünde o kadar iyi değilim aslında baş ağrım hala devam ediyor bugün

Back