2011 Şubat Anneleri

bebişe bende hiç kıyafet almadım daha .sadece tülbentten mendil oyalıyorum.ilk hazırlığım o oldu :) cinsiyet belli olduktan sonra yavaş yavaş alışveriş yaparız diyoruz.

onlardan bol bol yap çok lazım olacak.ağız mendili.hatta bir iki tanede büyük boy yap gazını çıkarırken omzuna sermek için çünkü garrrkk diye gazıyla beraber fazlalığıda çıkarıyor yumurcaklar.kıyafetleriniz kirlenmez eşininde seninde:) biz çok kullandık tavsiye olunur yani

kücükinsan.com

evet ben de biliyorum bu siteyi, hatta üye olduğunuzda haftalık e-mailler yolluyor hamileliğinizde bilmem kaçıncı hafta diye, çok hoş.
bir de her hafta bebeğin büyüklüğünü bir meyveyle anlatıyor, okudukça canınız isteyebilir. benim bebiş bu hafta limon kadarmışkaydirigubbakcemile3

heheh demekki bebeklerimizin boyutu aynıymış
banada mail geliyor haftalık

Merhaba güzel annaler. Benim yatılı misafirlerim geldi pek sık giremiyorum yogunluktan.

Herkes iyidir umarım. Biz de iyiyiz.Benim karnım hafiften çıkmaya başladı artık :)

Ama yine de hiç belli degil diyorlar tabi ben kendimi bildiğim için çıktıgını hissediyorum. :)

Herkesi öpüyorum :)

Fns canım doktor beni 16. haftama girdiğim gün çagırdı. 3'lü test için.

12 gün sonra onu yeniden görecegim :)

Mısracım ben de tok gittim.

canım bende 11 haftalık hamileyim ve haftaya 2 li testim var bende senin gibi korkuyorum hiçbir hazırlık yapmıyorum inş bizimde testlerimiz iyi çıkar benim yaşım 28 ilk bebeğim ya sen arkadaşım?

bizimde ilk bebişimiz.sat 18 mayıs yaşım 27.benim korkum annem ve babam akraba.amca çocukları.kardeşlerim doğduktan sonra vefat etmiş.dr amiosentez yapabiliriz dedi.inş. sonuç iyi çıkarda gerek kalmaz.hayırlısı allahtan

Kızlaarr size bişey dicemmm..kaydirigubbakcemile2
Ben artık bebişimin hareketlerini hissediyorum sanırımm.. Öglen salonda otururken karnımdan seyırme gibi bişiy oldu.. zemuszemusDrm hareketlerini hissedersin yavaş yavaş demişti.. Ayy 1,5 hafta sonra daha sık hissederim inşallah..

arkadalar bende 3 gün önce doktora gittim bir türlü internete girip takip edemiyorum sizi ne kadarda hızlı ilerliyor sayfalar maşallah şimdii bebişim iyiymiş ense kalınlığı normal dedi doktor ama kan sonuçlarını 2 hafta sonra alıcaz bacaklarını da kapalı tutuyor sürekli de hareket ediyor cinsiyetini göremedik utangaç : ) parmağınıda emiyor : ) ense kalınlığını normal çıkması beni biraz rahatlattı umarım kan sonuçlarıda iyi gelirde ikili testten geçeriz birde açıp bacaklarını gösterse cinsiyetini : )

merhabalar arkadaşlar bir haftadır giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım çok olmuş tatil yaptık geldik bol bol denize girdik bebişimle dikkatli dikkatli iyiyiz çok şükür yarında dr kontrolümüz var inşallah iyidir büyümüştür bebeğim yarın cinsiyetimizde kesinleşirr....

korkma canım benimde annem ve babam amca çocukları ve burda herkez akraba evliliği yapıyor ve çocukları sağlam allah nasıl isterse öyle olur allaha tevekkül etmek gerek....canım dua et allah yardım eder.......

ooo herkes uyumuş galiba geç kaldım sanırım

okadar sıcakki hiç yatasım gelmiyor yatsamda uyuyamıyorum uyusamda o uykudan hayır gelmiyor

ikili test konusunda endişesi olan arkadaşları okudum bende aynı tedirginliği yaşıyorum zaman zaman sanırım anneliğin verdiği bir koruma iç güdüsü daha şimdiden bebeklerimiz herşeyin önüne geçti

bende perşembe falan gidicem ikili teste çok heyecanlıyım

merhaba,
Bende 14 haftalık hamileyim
iki hafta önce ikili test yaptırdım 1:57000 gibi bir sonuç çıktı çok şükür bir sorun görünmüyor.
12 haftalıkken doktora cinsiyetini ne zaman öğreniriz dedim,
Büyük ihtimalle erkek diyeceğim, ama 16. haftada kesin öğrenicez dedi.
free bhcg m 13.3 çıktı.
Galiba erkek :1rolleyes:
Gerçi ilk bebek olacağı için hiç farketmiyor benim için.
Henüz hiçbir kıyafet vs almadım cinsiyet tam olarak belli olmadığı için.
2 hafta sonra gidicez, ozaman yavaş yavaş almaya başlayacağım :)

Hepimizin bebişi çook sağlıklı olur inşallah..
Amin.

Günaydın güzel anneler,2 gün ne kdarda dolu dolu geçmiş öyle ikitest'ti güzel çıkan arkdaşlar gözünüz aydın.
Mavicim prens geliyormuş bize bir tane hayırlı olsun canım.Topikte erkek çoğunluğu yaşıycaz galiba :))

Dün denize gittim kızlar bol bol yüzdüm ama akşam bacak kasılmalarım bir başladı beni resmen yatağa bağladı hemde iki bacağım birden akşam çok acı çektim,dayanabilcek gibi birşey değildi ilerleyen zamanlarda ne yaparım hiç bilemiyorum (
Kıyafet için henüz bende alışverişe başladım,göbeğim biraz daha çıksın istiyorum,şimdilik etek ve elbise ile irade ediyorum.Bebiş içinde 25 ağustostan sonra alırım heralde o zaman öğrenicez çünkü
Şafak 17 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…