bebişe bende hiç kıyafet almadım daha .sadece tülbentten mendil oyalıyorum.ilk hazırlığım o oldu :) cinsiyet belli olduktan sonra yavaş yavaş alışveriş yaparız diyoruz.
bende daha bişey almadım kızlar
drum 16 haftalıkken tekrar bakalım cinsyetine dedi
yoksa ben dururmuydumm
güzel bir site
kücükinsan.com
evet ben de biliyorum bu siteyi, hatta üye olduğunuzda haftalık e-mailler yolluyor hamileliğinizde bilmem kaçıncı hafta diye, çok hoş.
bir de her hafta bebeğin büyüklüğünü bir meyveyle anlatıyor, okudukça canınız isteyebilir. benim bebiş bu hafta limon kadarmışkaydirigubbakcemile3
Kızlar ikili test günü yapılacak kan tahlili için aç olmak gerekiyor mu?
canım bende 11 haftalık hamileyim ve haftaya 2 li testim var bende senin gibi korkuyorum hiçbir hazırlık yapmıyorum inş bizimde testlerimiz iyi çıkar benim yaşım 28 ilk bebeğim ya sen arkadaşım?
bebişe bende hiç kıyafet almadım daha .sadece tülbentten mendil oyalıyorum.ilk hazırlığım o oldu :) cinsiyet belli olduktan sonra yavaş yavaş alışveriş yaparız diyoruz.
bizimde ilk bebişimiz.sat 18 mayıs yaşım 27.benim korkum annem ve babam akraba.amca çocukları.kardeşlerim doğduktan sonra vefat etmiş.dr amiosentez yapabiliriz dedi.inş. sonuç iyi çıkarda gerek kalmaz.hayırlısı allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?