iyi akşamlar kızlar.eski sayfaları malesef okuyamıyorum.ikili testi iyi çıkanları ve bebişinin cinsiyetini öğrenenleri tebrik ederim.çok istememe rağmen siteye hiç giremiyorum.çook şiddetli başağrısı çekiyorum.kafamı kaldıramıyorum.hele bilgisayar ekranı daha da artırıyo sanki.umarım sizler iyisinizdir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
nur sagol canım seninle bizim günlerimiz aynı seninde belli olmustur bidahaki kontrol de çıkar ortaya inşallah seninkide :)
Benimkisi çok ilginç yumurtlama günüm ya 31 Mayıs ya 1 haziran eger 31 mayısta yumurtladıysam erkek , 1 haziranda yumurtladıysam kız:)
Hayırlısı olsunda merakta çıldırtıyor insanı.Galiba bebeğe daha hiçbirşey almayan sadece benim
günaydın hamişler,
yumurtlama tarihine göre cinsiyeti belli mi oluyor yoksa ??
canım yumurtlama tarihlerimiz aynı:)
bende bebişe bişey almadım.:hulya:
Bu arada bana İts a boy çıktı :)
kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm
kızlar hepinizin de çevrenizdeki insanlar hamile oldugunuzu biliyormu acaba benim daha bilmeyen çok var karnımda belli olmuyorya :)
kızlar selam:) ikili test sonucum süpermiş doktor öyle söyledi :dance:
bu arada çin takvimine 2 yaş ekleyip bakınca kız çıkıyo :) ben bilmiyodum 2 yaş olayını CADIARZU ama hani yabancı bi site vermişsinizya onda "it's a boy" diyo.doktor kıza benziyo diyo.hayırlısı bakalım :)))
hayırlısı olsun mavi, oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ben de daha fazla kimseye söyleyemedim. aileden ve arkadaşlardan en yakınlar biliyor. eylülde haber vericem okuldaki öğretmen arkadaşlarıma. temkinli yaklaşmak istiyorum şimdilik, hani allah göstermesin bir aksilik olursa herkes soru sormasın daha çok moralim bozulmasın diye. galiba çoğumuzda aynı durumbilmiyorumkismile
çok sevindim canım testin iyi çıkmış.
Its a girl:hulya:
hem de hamile kalınan gün için bir sürü seçenek denedim hepsi aynı sonucu verdi. bekleyelim görelim
fns 93 ne kıyafet düşünüyorum ne de cinsiyetini.önümüzdeki hafta 2 li testim var.çok korkuyorumm bir sorun olursa diye.tek isteğim sağlıklı olması.hayal bile kurmuyorum bebişimle ilgili.
allah herkese sağlıklı ve hayırlı ewlat nasip etsin.
fns 93 ne kıyafet düşünüyorum ne de cinsiyetini.önümüzdeki hafta 2 li testim var.çok korkuyorumm bir sorun olursa diye.tek isteğim sağlıklı olması.hayal bile kurmuyorum bebişimle ilgili.
allah herkese sağlıklı ve hayırlı ewlat nasip etsin.
bende baş ağrsı çekiyorum iki gündür tam geçti diyorum yine başlıyor....ilaç falan alıyor musun?
Kızlar ikili test günü yapılacak kan tahlili için aç olmak gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?