2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar.eski sayfaları malesef okuyamıyorum.ikili testi iyi çıkanları ve bebişinin cinsiyetini öğrenenleri tebrik ederim.çok istememe rağmen siteye hiç giremiyorum.çook şiddetli başağrısı çekiyorum.kafamı kaldıramıyorum.hele bilgisayar ekranı daha da artırıyo sanki.umarım sizler iyisinizdir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.:3:

bende baş ağrsı çekiyorum iki gündür tam geçti diyorum yine başlıyor....ilaç falan alıyor musun?

Benimkisi çok ilginç yumurtlama günüm ya 31 Mayıs ya 1 haziran eger 31 mayısta yumurtladıysam erkek , 1 haziranda yumurtladıysam kız:)
Hayırlısı olsunda merakta çıldırtıyor insanı.Galiba bebeğe daha hiçbirşey almayan sadece benim

canım yumurtlama tarihlerimiz aynı:)
bende bebişe bişey almadım.:hulya:

Günaydın güzel anneler
gece pek rahat uyuyamadım uyur uyanık bir değişik durumdu
sabah fena değilim bulantı ve halsizlik yok ama sıcaktan canım bişey yemek istemedi kflakes yedim bende.Sizler ve bebişleriniz nasıl umarım hepiniz çok iyisinizdir :D

canım yumurtlama tarihlerimiz aynı:)
bende bebişe bişey almadım.:hulya:

demekki aynı zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız.daha çok zaman var merk etme son ayda bile herşeyi alınır yeterki para olsunzemuszemus

Son düzenleme:
fns 93 ne kıyafet düşünüyorum ne de cinsiyetini.önümüzdeki hafta 2 li testim var.çok korkuyorumm bir sorun olursa diye.tek isteğim sağlıklı olması.hayal bile kurmuyorum bebişimle ilgili.

allah herkese sağlıklı ve hayırlı ewlat nasip etsin.

kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm :nazar:

hayırlısı olsun mavi, oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar hepinizin de çevrenizdeki insanlar hamile oldugunuzu biliyormu acaba benim daha bilmeyen çok var karnımda belli olmuyorya :)

ben de daha fazla kimseye söyleyemedim. aileden ve arkadaşlardan en yakınlar biliyor. eylülde haber vericem okuldaki öğretmen arkadaşlarıma. temkinli yaklaşmak istiyorum şimdilik, hani allah göstermesin bir aksilik olursa herkes soru sormasın daha çok moralim bozulmasın diye. galiba çoğumuzda aynı durumbilmiyorumkismile

kızlar selam:) ikili test sonucum süpermiş doktor öyle söyledi :dance:
bu arada çin takvimine 2 yaş ekleyip bakınca kız çıkıyo :) ben bilmiyodum 2 yaş olayını CADIARZU ama hani yabancı bi site vermişsinizya onda "it's a boy" diyo.doktor kıza benziyo diyo.hayırlısı bakalım :)))

çok sevindim canım testin iyi çıkmış.

hayırlısı olsun mavi, oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ben de daha fazla kimseye söyleyemedim. aileden ve arkadaşlardan en yakınlar biliyor. eylülde haber vericem okuldaki öğretmen arkadaşlarıma. temkinli yaklaşmak istiyorum şimdilik, hani allah göstermesin bir aksilik olursa herkes soru sormasın daha çok moralim bozulmasın diye. galiba çoğumuzda aynı durumbilmiyorumkismile

çok sevindim canım testin iyi çıkmış.

sağol canım Allaha bin şükür.seninki de iyi çıkar endişelenme.ben baya stres yaptım gereksizmiş meğer :) biz de kimseye söylemiyoduk eşimle.sadece ailelerimiz biliyodu.ikili test sonucunu aldığımızdan beri herkese söylüyoruz kaydirigubbakcemile5

fns 93 ne kıyafet düşünüyorum ne de cinsiyetini.önümüzdeki hafta 2 li testim var.çok korkuyorumm bir sorun olursa diye.tek isteğim sağlıklı olması.hayal bile kurmuyorum bebişimle ilgili.

canım bende 11 haftalık hamileyim ve haftaya 2 li testim var bende senin gibi korkuyorum hiçbir hazırlık yapmıyorum inş bizimde testlerimiz iyi çıkar benim yaşım 28 ilk bebeğim ya sen arkadaşım?

tabiiki öncelikle herşeyin başı sağlık ,hayırlı olması ama neden bukadar gerginsin korkacak bir şey yok Allahım izniyle herşey güzel olacak diye düşün.Sen gergin olursan bebeğinde bu gerginliği hisseder annesi unutma.Bizler sadece eğlence için cinsiyetine bakıyoruz yoksa Allahtan başka kim bilebilirki ne olacağını

bende daha bişey almadım kızlar
drum 16 haftalıkken tekrar bakalım cinsyetine dedi
yoksa ben dururmuydumm :1:

bende baş ağrsı çekiyorum iki gündür tam geçti diyorum yine başlıyor....ilaç falan alıyor musun?

sanada geçmiş olsun canım.bende de aralıklı bişekilde başağrısı oluyo ama çook şiddetli oluyo ilaç almıyorum uyumaya çalışıyorum uyuyunca geçiyo ama mutlaka birgünü dolduruyorum:(yarın ikili testin kan sonuçlarını almaya gideceğim onda dr soracağım canım.nette parol ve minoset kullanabilirsiniz diyo ama bakalım dr ne önerecek.

bebişe bende hiç kıyafet almadım daha .sadece tülbentten mendil oyalıyorum.ilk hazırlığım o oldu :) cinsiyet belli olduktan sonra yavaş yavaş alışveriş yaparız diyoruz.

Kızlar ikili test günü yapılacak kan tahlili için aç olmak gerekiyor mu?

mısracım bildiğim kadarıyla aç gitmene gerek yok.
bazı arkadaşların kanı tokken alındı burada öyle okumuştum:)
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımkaydirigubbakcemile3

Back