canım ben izmir deyim ama geçen hafta lcw nin hamile koleksiyonundan pantolon aldım çok rahat ettim.çok harika tişörtleride var.onlardanda 1tane aldım
kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm
kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm
nur_45 ben ankaradayım ama şuan hamile kıyafeti almadım da bakmadım da canım çünkü göbeğim çıkmadı daha sadece gecen lcw baktım pantolon beli lastikli olan vardı tişört ler ve gömlekler vardı ama ben heralde bayrama ancak karnım cıkar alırım heralde zaten hamile kıyafeti nasıl giycem diye düşünüyorum ben bi garip geliyor :)
ankarada yaşayan arkadaşlara birşey soracaktım...benim hamile kıyafetine ihtiyacım var sanırım artık göbüşüm çıktığı için kıyafetlerimde rahat edemiyorum...sizin alışveriş yaptığınız yada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Canım son adet tarihini söylemelisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?