2011 Şubat Anneleri

canım ben izmir deyim ama geçen hafta lcw nin hamile koleksiyonundan pantolon aldım çok rahat ettim.çok harika tişörtleride var.onlardanda 1tane aldım

hem fiyatlarda çok uygun geldi bana normalde hamile kıyafetleri biraz pahalı olur diye biliyordum.

nur_45 ben ankaradayım ama şuan hamile kıyafeti almadım da bakmadım da canım çünkü göbeğim çıkmadı daha sadece gecen lcw baktım pantolon beli lastikli olan vardı tişört ler ve gömlekler vardı ama ben heralde bayrama ancak karnım cıkar alırım heralde zaten hamile kıyafeti nasıl giycem diye düşünüyorum ben bi garip geliyor :)

kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm :nazar:

gözünaydın mavii :1rolleyes:

kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm :nazar:

gözünaydın canım,darısı bizlere:Saruboceq:

nur_45 ben ankaradayım ama şuan hamile kıyafeti almadım da bakmadım da canım çünkü göbeğim çıkmadı daha sadece gecen lcw baktım pantolon beli lastikli olan vardı tişört ler ve gömlekler vardı ama ben heralde bayrama ancak karnım cıkar alırım heralde zaten hamile kıyafeti nasıl giycem diye düşünüyorum ben bi garip geliyor :)

mavicim bu arada tebrik ederim oğluşun olcakmış...bende çok merak ediyorum ama bakalım ne zaman öğrenicez:)

kızlar hepinizin de çevrenizdeki insanlar hamile oldugunuzu biliyormu acaba benim daha bilmeyen çok var karnımda belli olmuyorya :)

nur sagol canım seninle bizim günlerimiz aynı seninde belli olmustur bidahaki kontrol de çıkar ortaya inşallah seninkide :)

selam arkadaşlar bir kaç gündür yoktum bebiklerini gören cinsiyetlerini öğrenen annelerimize hayırlı olsun diyorum güzel haberleri almak çok iyi

bende haftaya gidicem inşallah hafta sonuna doğru 2li test yaptırcam.inşallah cinsiyetinide öğrenebiliriz.çok merak ediyorum.önceden süpriz olsun gibi düşüncelerim oluyordu ama şuan mümkün değil öğrenmek istiyorum :D

artık evdeyim ve evde olmak bana çok iyi geldi.dinlenmeye ihtiyacım varmış kendimi çok iyi ve zinde hissediyorum(maaşallah)

ankarada yaşayan arkadaşlara birşey soracaktım...benim hamile kıyafetine ihtiyacım var sanırım artık göbüşüm çıktığı için kıyafetlerimde rahat edemiyorum...sizin alışveriş yaptığınız yada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

hamile kıyafetlerini bende almadım.bir elbise almak istiyorum hatta bugün xside da gördüm beyaz bir elbise hemde kendinden astarlı 30 liraydı çok güzeldi ama L bedeni vardı :(

2 kere lc waikiki deki hamile tişörtlerine elim gitti geldi ama alamadım karnım çok büyük değilya niyeyse çekindim kendimi garip hissettim.ama başkasında görüncede acayip hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
kızlar selam:) ikili test sonucum süpermiş doktor öyle söyledi :dance:
bu arada çin takvimine 2 yaş ekleyip bakınca kız çıkıyo :) ben bilmiyodum 2 yaş olayını CADIARZU ama hani yabancı bi site vermişsinizya onda "it's a boy" diyo.doktor kıza benziyo diyo.hayırlısı bakalım :)))

maşallah ne güzel ikili test sonuçları hep iyi geliyor benim ki de geçen hafta belli olmuştu herşey yolunda dedi doktor.çok şükür inşallah herşey hep iyi olur hepimiz için!

selam aysebetul :) ticker ı hazırladıktan sonra aşağıdaki "image URL"yi tıklıyosun sonra aşağısındaki linki profilindekii çizelge kısmına yapıştırıyosun.yanlış hatırlamıyosam böyleydi :)))

iyi akşamlar kızlar.eski sayfaları malesef okuyamıyorum.ikili testi iyi çıkanları ve bebişinin cinsiyetini öğrenenleri tebrik ederim.çok istememe rağmen siteye hiç giremiyorum.çook şiddetli başağrısı çekiyorum.kafamı kaldıramıyorum.hele bilgisayar ekranı daha da artırıyo sanki.umarım sizler iyisinizdir.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.:3:

oglum olacakmis cin takvimi öyle diyo...
ama ben kizim olmasini istiyodum yaaa..:( gerci hayirlisi saglikla gelsin ama ...
iste kizima 3 cift ayakkabi bile almistim ben:(

1 bucuk hafta daha sabretmeliyim doktor ne dicek bakalim:)

Back