2011 Şubat Anneleri

Bende 3 kiloya yakın vermiştim ama 3 gündür bulantılarım geçti ve öyle bir yemeye başladımki 1 kilosunu geri almışım bileeyvahedigeldismile

kızlar cinsiyet için aşağıdaki adrese bir bakın isterseniz tabi yine eğlence olarak:)

Ancient Chinese Gender Predictor

üstteki Woman's Birth Year yazan yere kendi doğum tarihi bilgilerinizi girin saati değiştirmeyin
alttaki Conception Year yazan yerede gebe kaldığınız tarihi girin ve sonra submit e tıklayın değişik bir çin hesaplayıcısı

Son düzenleme:
kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm

her ikisinide yaptım kız çıktı.dr.da kıza benziyo demişti.hayırlısı olsun bakalım
ben çin takvimine yaşım 29 diye bakıyorum erkekti .ama bu site yaşımı 30 diye gösterdi kız çıktı

Gözünaydın canım.ne mutlu sana herşey normalmiş .Dünyaya bir prens getireceksin tebrikler :) gamyoncuiremsu

her ikisinide yaptım kız çıktı.dr.da kıza benziyo demişti.hayırlısı olsun bakalım
ben çin takvimine yaşım 29 diye bakıyorum erkekti .ama bu site yaşımı 30 diye gösterdi kız çıktı
Çinlilerin yaş hesabına göre zaten biz şuanki yaşımızdan 1.5 yaş kadar fazlaymışız:)
Ondan 30 göstermiştir.
Bende kızımı 30 yaşımda doğurmuştum

mrb arkadaşlar ben iki gündür acaip bi baş ağrısı çekiyorum o yüzden giremedim siteye....sayfalar baya ilerlemiş yavaş yavaş okuyacağım artık...umarım tüm annişler ve bebişleri iyidir....

oldugun yaştan 2 yaş fazla olana bakcakmıssın ozaman dogru cıkıyormus ben baktım erkek cıktı

bende 1-1.5 kilo almışım .zaten kiloluyum fazla almasam iyi olacak.

bende aynı dertten muzdaribim şuanda 1-1.5 kilo almışım(göbeğim çok çıktı sanki) ama bende kilolu hamile kaldım o yüzden çok korkuyorum doktorumdan diyet istedim vermedi....bakalım sonum ne olacak...

mrb fatma...adresi bende ziyaret ettim ve 'its a girl'...yazdı hayırlısı inş

ankarada yaşayan arkadaşlara birşey soracaktım...benim hamile kıyafetine ihtiyacım var sanırım artık göbüşüm çıktığı için kıyafetlerimde rahat edemiyorum...sizin alışveriş yaptığınız yada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Tabiiki hayırlısı canım bizimki sadece eğlence.
Bu arada geçmiş olsun baş ağrısı çok oluyormuş bazı gebeliklerde

saol cnm umarım tekrarlamaz çok yıpratıcı bi durum gerçekten...bir dahaki kontrolde soracağım doktoruma bu durumlarda ne yapabilirim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…