Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar baya ilerlemiş sayfalar yine muhabbet koyuymuş sonuçları çıkan ve cinsiyetleri belli olan anneler gözünüz aydın hayırlı olsun hepinizede... bende sabah dr gittim ikili test için kan verdim sonucu haftaya alıcam inşallah iyi çıkar ultrason dan bebegim iyi herşey normal bide cinsiyeti erkek dedi dr ben bi daha sordum erken degilmi falan diye oda bu bebek erkek olucak dedi bakalım artık hayırlısı bi garip oldum kızlar cinsiyeti ögrenince bebegimin varlıgını daha cok hissettim sanki kendimi daha bi anne olarak gördüm![]()
Çinlilerin yaş hesabına göre zaten biz şuanki yaşımızdan 1.5 yaş kadar fazlaymışız:)her ikisinide yaptım kız çıktı.dr.da kıza benziyo demişti.hayırlısı olsun bakalım
ben çin takvimine yaşım 29 diye bakıyorum erkekti .ama bu site yaşımı 30 diye gösterdi kız çıktı
bende 1-1.5 kilo almışım .zaten kiloluyum fazla almasam iyi olacak.
kızlar cinsiyet için aşağıdaki adrese bir bakın isterseniz tabi yine eğlence olarak:)
Ancient Chinese Gender Predictor
üstteki Woman's Birth Year yazan yere kendi doğum tarihi bilgilerinizi girin saati değiştirmeyin
alttaki Conception Year yazan yerede gebe kaldığınız tarihi girin ve sonra submit e tıklayın değişik bir çin hesaplayıcısı![]()
mrb fatma...adresi bende ziyaret ettim ve 'its a girl'...yazdı hayırlısı inş
Tabiiki hayırlısı canım bizimki sadece eğlence.
Bu arada geçmiş olsun baş ağrısı çok oluyormuş bazı gebeliklerde![]()